Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση microsoft store se windows 10 enterprise ltsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.εχω περαση την εκδοση windows 10 enterprise ltsc.
μπορω να εγκαταστησω το ms store;;;και πως;;;

και ο λογος ειναι οτι θελω παραδειγμα να εγκαταστησω το interet explorer edge η την ζωγραφικη 3d παραδειγμα.

εκτος αν υπαρχει τροπος να περναω εφαρμογες απο το ms store με αλλο τροπο χωρις να το εγκαταστησω;;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mphxths είπε

Μιας και το γοογλε σου δεν δουλευει για δες εδω.

Αποσυμπιεσε καπου και τρεξε το Add-Store.cmd ως Administrator.Και πες μας τι εγινε .

φιλε μου ετρεξα το αρχειο που ειπες το περασε το store και εγκατεστησα και μια εφαρμογη την paint 3d.

οσον αφορα το google μου δουλευει ,εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη.
οπως και να εχει σε ευχαριστω.

1)εσυ μου εστειλες το λινκ με το αρχειο για κατεβασμα.μπορεις να μου στειλεις το λινκ με την σελιδα που βρηκες το λινκ για κατεβασμα;;;το ειπα λιγο καπως ελπιζω να καταλαβες.

2)αυτο το αρχειο ειναι η εκδοση ταδε,αναβαθμιζετε η ειναι παντα το ιδιο;;;και αν αναβαθμιζετε πρεπει να ξανακατεβαζω παλι αρχειο οπως καλη ωρα και απο που;;;

η θα αναβαθμιζετε αυτοματα απο τα update tων windows;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Δες εδω. Κανε account στο site , γιατι ισως καποια λινκς να μην στα εμφανιζει.

θα το δω φιλε μου ευχαριστω αλλα πες μου σε παρακαλω η εφαρμογη microsoft store των windows αναβαθμιζετε αυτοματα απο τις αναβαθμισεις των windows;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, blackm76 είπε

θα το δω φιλε μου ευχαριστω αλλα πες μου σε παρακαλω η εφαρμογη microsoft store των windows αναβαθμιζετε αυτοματα απο τις αναβαθμισεις των windows;

Δεν εχω ιδεα , εχε το λινκ που παρεθεσα στα υποψη μπας και εκει αναλογως τις αναβαθμισεις των windows βαλουν και νεες εκδοσεις του πακετου που περασες το store.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Δεν εχω ιδεα , εχε το λινκ που παρεθεσα στα υποψη μπας και εκει αναλογως τις αναβαθμισεις των windows βαλουν και νεες εκδοσεις του πακετου που περασες το store.

για το δευτερο λινκ μιλας που πρεπει να κανω Login σωστα;;

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...