Pollux71 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώ εδώ και μερικές ώρες να αποκτήσω πρόσβαση στη συσκευή μου μέσω iTunes και μου βγάζει μήνυμα ότι «Το ITunes δεν είναι δυνατό να διαβάσει περιεχόμενα στο iPhone “iPhone”. Μεταβείτε στη καρτέλα «Σύνοψη» στις προτιμήσεις για το iPhone και κάντε κλικ στην «Επαναφορά» για να επαναφέρεται αυτό το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις»! Καλά έως εδώ! Όταν όμως επιχειρήσω να το κάνω μου βγάζει σφάλμα ότι «Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον διακομιστή ενημέρωσης λογισμικού iPhone. Δε βρέθηκε ο αιτούμενος πόρος! Τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορεί να χρειάζεται να κάνω ώστε να μπορέσω μα το επαναφέρω! Ευχαριστώ εκ´ των προτέρων!
nikosgnr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Ποιό iTunes έχεις? Μπες εδώ και κατέβασε το IPSW για τη συσκευή σου (δε παίζει ρόλο το GSM ή Global). Μετά με πατημένο το Shift στο iTunes, πατάς στο Restore και το επιλέγεις. Αν έχεις επίσης άλλο PC διαθέσιμο, δοκίμασε εκεί. 1 2
Pollux71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Nikosgnr σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη λυση!
doctormos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 nikosgnr μπραβο φιλε, πολυ καλες οδηγιες, να σαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα