Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εδώ που μένω δεν έχω πετύχει κανάν σπασαρχ1δα με υαλοκαθαριστήρες. Τις λίγες φορές που με έχουν ρωτήσει του λέω 'όχι ευχαριστώ' και τέλος. Τώρα βέβαια με Ρωμά θα δεις ένα κάρο περίεργες / επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν είναι να μπλέκεις μαζί τους. Εδώ η αστυνομία τους κάνει αέρα στα @@. Η αλήθεια να λέγεται, είναι μάστιγα (με ίσως απειροελάχιστες εξαιρέσεις). Βρωμιάριδες, κλέφτες, τραμπούκοι και ένα σωρό. Οι μόνοι τίμιοι/normal είναι μερικοί έμποροι που βλέπω σε λαικές. Όλοι οι άλλοι είναι παράσιτα. Παίρνουν και ένα σωρό επιδόματα από το κράτος και στα @@ τους. Δεν είμαι hater, απλά ρεαλιστής. Μόλις τώρα, De@th L0rd είπε Εγώ την παλεύω με σπρέι πιπεριού; Εσύ; Πως θα βρω ένα τέτοιο? 1 2
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, De@th L0rd είπε Εγώ την παλεύω με σπρέι πιπεριού; Εσύ; Εχω απορια,μην το παρεις στραβα,δεν το κανω για ξεκινησω αντιπαραθεση,αλλα θελω να μου πεις ειλικρινα ποτε σε εδειραν τελευταια φορα. 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εδω κανουν κατι αλλο, σε βοηθανε στα parking, μαζευονται στα παρκα ή στα δημοσια. Αν σε βοηθησουν πρεπει να δωσεις κατι. Επισης οι γυφτισσες αμωλανε ολα τα κουτσουβελα να ζητιανεψουν μολις βγεις απο το αμαξι, ασχετα αν εδωσες ή οχι. Επιστημη. Σπας δεν μπορεις τα λυπασαι παιδια ειναι. Σπας χωρις βια επσης οταν μαζευονται ολα μαζι γινονται και αγενεις οταν δεν δωσει καποιος σαν αγελη...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Glikos είπε Εδώ που μένω δεν έχω πετύχει κανάν σπασαρχ1δα με υαλοκαθαριστήρες. Τις λίγες φορές που με έχουν ρωτήσει του λέω 'όχι ευχαριστώ' και τέλος. Τώρα βέβαια με Ρωμά θα δεις ένα κάρο περίεργες / επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν είναι να μπλέκεις μαζί τους. Εδώ η αστυνομία τους κάνει αέρα στα @@. Η αλήθεια να λέγεται, είναι μάστιγα (με ίσως απειροελάχιστες εξαιρέσεις). Βρωμιάριδες, κλέφτες, τραμπούκοι και ένα σωρό. Οι μόνοι τίμιοι/normal είναι μερικοί έμποροι που βλέπω σε λαικές. Όλοι οι άλλοι είναι παράσιτα. Παίρνουν και ένα σωρό επιδόματα από το κράτος και στα @@ τους. Δεν είμαι hater, απλά ρεαλιστής. Πως θα βρω ένα τέτοιο? Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αποκτήσεις κυρίως αν κάνεις ταξίδια στο εξωτερικό σε χώρες που επιτρέπεται όπως πχ. Γερμανία, Τσεχία. Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί πήρα μερικά μπουκαλάκια στις αποσκευές με κάθε ρίσκο. Η άλλη λύση είναι τα onion sites. Αλλά πιθανότητα θα σου στείλουν κανένα φακελάκι με τριμμένο πιπέρι 7 λεπτά πριν, talibanakos είπε Εχω απορια,μην το παρεις στραβα,δεν το κανω για ξεκινησω αντιπαραθεση,αλλα θελω να μου πεις ειλικρινα ποτε σε εδειραν τελευταια φορα. Tελευταία φορά προσπάθησαν να με δείρουν το καλοκαίρι του 2016. Σπρέι πιπεριού κ κράνος μηχανής. Βοηθούν πολύ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από De@th L0rd
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, De@th L0rd είπε Tελευταία φορά προσπάθησαν να με δείρουν στο καλοκαίρι του 2016. Αρα αυτον τον εαυτο που βγαζεις εδω μεσα δεν τον βγαζεις και εξω,σωστα;
BlueBlade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, ougxar είπε Αυτο το ρομα δεν καταλαβαινω τι ειναι γυφταριό, απλά το ρομα είναι λίγο πιο σικ. 3
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, De@th L0rd είπε Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αποκτήσεις κυρίως αν κάνεις ταξίδια στο εξωτερικό σε χώρες που επιτρέπεται όπως πχ. Γερμανία, Τσεχία. Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί πήρα μερικά μπουκαλάκια στις αποσκευές με κάθε ρίσκο. Η άλλη λύση είναι τα onion sites. Αλλά πιθανότητα θα σου στείλουν κανένα φακελάκι με τριμμένο πιπέρι haha! Υποθέτω εννοείς deep/dark web. Δεν είναι ότι το χρειάζομαι ντε και καλά αλλά δεν θα με χάλαγε. Και σιδερογροθιά είναι μια λύση αλλά πολύ σπάνια την έχω πάνω μου. Αν έμενα καμιά Αθήνα και γενικά σε μεγαλύτερη πόλη ίσως την κουβαλούσα πιο συχνά. Γενικά τέτοια items δύσκολα βρίσκεις.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, talibanakos είπε Αρα αυτον τον εαυτο που βγαζεις εδω μεσα δεν τον βγαζεις και εξω,σωστα; Κάθε άλλο. Όσο ερειστικός είμαι εδώ είμαι και έξω με άτομα σαν και του λόγου σου. 2 δικογραφίες και keep going. 1
vasilis7700 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Τωρα που διαβαζω για αυτο το θεμα θυμηθικα τους κλασικους σπαστες στα φαναρια γυρνουσα απο ταξιδι και στο κλασικο φαναρι ερχεται ο γυφτος μου λεει 'καταρισει 'του λεω οχι μια διο τρεις μολις ακουμπισε το σκατο παλουκι του με το βρωμονερο πανω στο παρμπριζ του το πιανω το πεταω του λεω τι δεν καταλαβενεις οχι σε ειπα και η απαντηση ηταν μην μπλεκεις μαζι μας .ηρθε και ο μπος του απο το πουθενα και κατι αρχισε να φωναζει.εφυγα γρηγορα γρηγορα .θελει προσοχη
adi32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Οι γυφτοι γίνανε ρομα... Στα σούπερ μάρκετ γιατί τους επιτρέπουν να είναι μέσα στα πάρκινγκ? 2
Dr_73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Glikos είπε σιδερογροθιά Και οι σιδερογροθιές και τα περί πιπεριού είναι εγγυημένος δρόμος προς τα δικαστήρια και κανένα αυτόφωρο . Αν είσαι σε επάγγελμα που έχει πειθαρχικό , μπορεί να πάθεις και επαγγελματική ζημιά. 2
vasilis7700 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Οι γυφτοι γίνανε ρομα... Στα σούπερ μάρκετ γιατί τους επιτρέπουν να είναι μέσα στα πάρκινγκ? Εδω τους αφηνουν με τα τρικικλα στα νοσοκομεια .το τι γινεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη όλο το τσαντίρι στην είσοδο κάθονται και φωνάζουν 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απορω πως τις γραφεται αυτες τις βλακειες για γροθιες και σπρει. Δεν μπλεκετε με τετοιου ειδους ανθρωπους. Τα εχετε κανει ποτε αυτα που λετε; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13 3
BlueBlade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vasilis7700 είπε γυρνουσα απο ταξιδι και στο κλασικο φαναρι ερχεται ο γυφτος μου λεει 'καταρισει 'του λεω οχι μια διο τρεις μολις ακουμπισε το σκατο παλουκι του με το βρωμονερο πανω στο παρμπριζ του το πιανω το πεταω του λεω τι δεν καταλαβενεις οχι σε ειπα και η απαντηση ηταν μην μπλεκεις μαζι μας .ηρθε και ο μπος του απο το πουθενα και κατι αρχισε να φωναζει.εφυγα γρηγορα γρηγορα .θελει προσοχη Πραγματικά δεν μπλέκεις μαζί τους. Έχουν τεράστιο θράσος και λόγο προστασίας από το κράτος, δεν θα διστάσουν και πολύ να στην πέσουν όλοι μαζί και να σε στείλουν στο νοσοκομείο με συνοπτικές διαδικασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις