Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, apokatso είπε

δεν ξερω αν εχεις δει τον ανταγωνισμο και τι δινει η συγκεκριμενη. η αντιστοιχη ροομβα κοστιζει 1χιλιαρικο. τωρα αν μ λες για παιχνιδακια που δεν σκουπιζουν οκ... ειναι ακριβη για παιχνιδι. μια μιλε ειχα δει με 600 ε και ηταν μαπα παντως καμια σχεση .

Σφουγγαρισμα δεν κανει. Δινεται εναν αμπακο χρηματα και παλι θα χρειαστει να καθαρισετε. 386€ ειναι πολλα. Δεν εμπιστευομαι και την xiaomi ολα στο περιπου τα κανει.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Σφουγγαρισμα δεν κανει. Δινεται εναν αμπακο χρηματα και παλι θα χρειαστει να καθαρισετε. 386€ ειναι πολλα. Δεν εμπιστευομαι και την xiaomi ολα στο περιπου τα κανει.

και παλι σφουγγαρισμα δυσκολο να κανεις μεσοβδομαδα.. ενω σκουπα αν εχεις ειδικα κατοικιδιο στο σπιτι θα βαλεις... απο αυτο σε γλιτωνει σιγουρα παντως... η καινουρια η 2 σφουγγαριζει κιολας αλλα οκ ενα φρεσκαρισμα οχι να τριψει κολλημενες βρωμιες... για σφουγγαρισμα σωστο μονο μια  κανει  αλλα ειναι ασυμφορη και κανει μονο 1-2 δωματια μεχρι να ξαναφορτισει...https://www.skroutz.gr/s/4929151/iRobot-Scooba-450.html?from=account_favorites

επιπλεον η πρωτη κανει 300 , και δεν θα χρειαστεις καν την καινουρια 

Επεξ/σία από apokatso
Δημοσ.

πες της οτι αν αναλαβεις εσυ απο σημερα σκουπισμα καθε μερα ,τερμα η γρινια και ο "πονοκεφαλος" forever... 

κλειδωσε το deal και εισαι ready to go 😎

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ρε τι είναι αυτά, με βάλατε στο τριπακι για σκούπα ρομπότ, θα την δει η γυναίκα και θα τρελαθεί. 

Παρε και μια γυναικα ρομποτ :) να δουμε αν θα τρελαθει 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, talibanakos είπε

Καλημερα  αυπνα αλανια,αξιζει η αγορα μιας τετοιας σκουπας;

Εχω 2 σκυλακια που μαδανε και μενω σε αρκετα μεγαλο σπιτι.

Πρεπει να σκουπιζω σχεδον καθε μερα για να μη μαζευονται τριχες,οι  οποιες μετα πανε παντου με τον αερα.

Τιμες εχω δει διαφορες,ξεκινανε απο 30 ευρω και ανεβαινουν σε ... τετραψηφια!

https://www.skroutz.gr/c/2401/Skoypa-Rompot.html?o=σκουπες+ρομποτ&order_by=pricevat&order_dir=asc

Το θεμα ειναι ποσο συχνα θελουν αδειασμα αυτες οι σκουπες;

Ειδικα στο θεμα της σκυλοτριχας,μαντευω οτι στο 20λεπτο θα εχει τιγκαρει και θα θελει αδειασμα..

Δε συζηταμε για αυτες που αδειαζουν μονες τους,καθως το κοστος ειναι απαγορευτικο.

Υπάρχει στο YouTube ελληνικό κανάλι που δείχνει με λεπτομέρεια της xiaomi . Δες το θα σου λύσει όλες τις απορίες 

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και η εταιρεία ilife, με σκούπες γύρω στα 100€. Έχετε το νου σας στο gearbest, μήπως βγάλει προσφορά για κάποια από τις ευρωπαϊκές του αποθήκες. Ψάξτε ξ;ι στο φόρουμ για την εταιρεία• έχει προταθεί πολλές φορές. Αν βρω κάποιο κουπόνι αύριο, θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ - εδώ στο σπίτι που μένω μπροστά σε κάθε πόρτα έχει ένα σκαλοπατάκι 2-2,5 εκ. Αυτο λογικά δε θα μπορούν να το περάσουν, σωστά;

Δημοσ.

Εχω κατενθουσιαστει με τις σκουπες ρομποτάκια. Απο συντηρηση ομως τι θελουν;

ΠΧ η xiaomi παιρνει σακουλα ; ή απλα πλένεις τον κάδο;

Δημοσ.

απλα αδειαζεις τον καδο και τιναζεις το φιλτρο(εγω το κανω με την κανονικη  ηλεκτρικη αυτο.... Τωρα με την χρηση (καποιεσ χιλιαδες ωρες πρεπει να αλλαξεις και τα βουρτσακια που σκουπιζουν και απλα αγοραζεις ανταλακτικα αλλα εγω την εχω 1.5 χρονο και το app στο κινητο μου λεει οτι εχω καταλανωσει μονο το 80% της ζωης τους ...)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονιμα σε πριζα κατω απο το κρεβατι. Δεν την βλεπω ποτε σχεδον παρα οταν παω να της αδειασω τον καδο.

Επεξ/σία από apokatso
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Με τα κατοικίδια δεν έχει θέμα "α να ένα καινούργιο παιχνίδι, μπορώ να το δαγκώσω άραγε αυτό;" ή να το βλέπουν και να παθαίνουν χεσμεντέν; 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...