nikcrf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα Θέλω να ρωτήσω στο iphone όταν βγάζω φωτογραφίες μου τις ταξινομεί και ανάλογος την τοποθεσία που βρίσκομαι. Θέλω να ρωτήσω εάν βγάλω μια φωτογραφία και την στείλω σε άλλο iphone μπορεί να δει με κάποιον τρόπο άλλος την τοποθεσία τις φωτογραφίας? Ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, nikcrf said: Καλησπέρα Θέλω να ρωτήσω στο iphone όταν βγάζω φωτογραφίες μου τις ταξινομεί και ανάλογος την τοποθεσία που βρίσκομαι. Θέλω να ρωτήσω εάν βγάλω μια φωτογραφία και την στείλω σε άλλο iphone μπορεί να δει με κάποιον τρόπο άλλος την τοποθεσία τις φωτογραφίας? Ευχαριστώ Εξαρτάται απ' τον τρόπο που θα τη στείλεις. Γενικώς ναι, φαίνεται το Geo tag, εφόσον βέβαια έχεις επιτρέψει Location Service στην κάμερα. Εγώ έχω αυτό (το είχα προλάβει free) και αν θέλω, αφαιρώ το Geo tag. Υπάρχει και ο τρόπος μέσω Google Photos, αν τη στείλεις με link. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από CheOnWeb 1
nikcrf Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Εξαρτάται απ' τον τρόπο που θα τη στείλεις. Γενικώς ναι, φαίνεται το Geo tag, εφόσον βέβαια έχεις επιτρέψει Location Service στην κάμερα. Εγώ έχω αυτό (το είχα προλάβει free) και αν θέλω, αφαιρώ το Geo tag. Υπάρχει και ο τρόπος μέσω Google Photos, αν τη στείλεις με link. To ίδιο μπορεί να γίνει και για το άνδροιντ?
CheOnWeb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, nikcrf said: To ίδιο μπορεί να γίνει και για το άνδροιντ? Δεν έχω ιδέα από Android αλλά η επιλογή No Location στο Google Photos App είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει. Για το App δεν ξέρω αν υπάρχει στο Play Store αλλά σίγουρα θα υπάρχει αντίστοιχο και ίσως free.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον ο σωστός τίτλος είναι "Τοποθεσία φωτογραφίας". 😊 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR 1
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) For the record, η πληροφορια για την τοποθεσια αποθηκευεται μαζι με τις υπολοιπες exif πληροφοριες, πχ το μοντελο της καμερας που τραβηξε τη φωτο. Και επειδη αυτες οι πληροφοριες δεν αποθηκευονται στην συσκευη αλλα πανω στην ιδια την εικονα, εφοσον δεν σβηστουν ή αλλαχτουν, εινια διαθεσιμες σε οποιον την εχει. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από jim_p 1
kallair Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 ακριβως. ειναι metadata sto info της φωτογραφιας. Αν σταλει η φωτο με bluetooth/wifi, γενικως δλδ με αμεσο τροπο, αυτη η πληροφορια περναει αμεταβλητη. Αν την στειλεις μεσω κανενος fb, viber κλπ, τοτε δεν στελνεται κ αυτη η πληροφορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα