Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, schmeichel3 είπε

Δεν ξέρω αν θέλω να τη σβησω γιατί είναι δικό μου λάθος. Θέλω όμως να δω αντιδράσεις.

Δλδ μπορείς να την σβήσεις έτσι ;

Εμείς γιατί δεν μπορούμε να τις σβήσουμε ;

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/10/2018 στις 2:51 ΜΜ, mp123 είπε

Σιγα μετά από μερικά χρονάκια να βρεθεί και το στέλεχος του μπλοκ που έχει η κλήση. Το ξαναλέω από κανονική τροχαία, αστυνομία πάω με την μια και τις πληρώνω. Από δημοτική όχι. 

δυστυχώς για σένα φίλε μου αυτό που λες δεν ισχύει όταν λέμε κάτι με σιγουριά θα πρέπει να το διασταυρώνουμε και να έχουμε και επιχειρήματα/πηγή της πληροφορίας γιατί αν το λέμε αυθόρμητα μπορεί να πάρουμε και άλλους στο λαιμό μας και είναι κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο.

η δική μου συμβουλή είναι ότι είπαν και οι προηγούμενοι

έχεις κλήση από την ΕΛ.ΑΣ (Τροχαία) πρέπει να την πληρώσεις αλλιώς θα πάει στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ)

έχεις κλήση από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ πρέπει να την πληρώνεις αλλιώς μάντεψε...θα πάει στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ)

και μετά από λίγο χρονικό διάστημα σου έρχεται ο λογαριασμός που πρέπει να πληρώσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ikorolis είπε

δυστυχώς για σένα φίλε μου αυτό που λες δεν ισχύει όταν λέμε κάτι με σιγουριά θα πρέπει να το διασταυρώνουμε και να έχουμε και επιχειρήματα/πηγή της πληροφορίας γιατί αν το λέμε αυθόρμητα μπορεί να πάρουμε και άλλους στο λαιμό μας και είναι κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο.

η δική μου συμβουλή είναι ότι είπαν και οι προηγούμενοι

έχεις κλήση από την ΕΛ.ΑΣ (Τροχαία) πρέπει να την πληρώσεις αλλιώς θα πάει στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ)

έχεις κλήση από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ πρέπει να την πληρώνεις αλλιώς μάντεψε...θα πάει στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ)

και μετά από λίγο χρονικό διάστημα σου έρχεται ο λογαριασμός που πρέπει να πληρώσεις

Διπλοπαρκαρισμα στον πειραια με το 159 που είχα τοτε το 2011.ακομα να μου ερθει ειδοποίηση.

Παρκάρισμα εεξω απο το παίδων το 2016.ακομα να μου ερθει.

Σιγουρα εχω αλλη μια αλλα δεν θυμαμε.τι με νοιάζει.σιγα μην την πληρωσω.δημοτικη ηταν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Διπλοπαρκαρισμα στον πειραια με το 159 που είχα τοτε το 2011.ακομα να μου ερθει ειδοποίηση.

Παρκάρισμα εεξω απο το παίδων το 2016.ακομα να μου ερθει.

Σιγουρα εχω αλλη μια αλλα δεν θυμαμε.τι με νοιάζει.σιγα μην την πληρωσω.δημοτικη ηταν.

όταν θα σου έρθει (γιατί θα σου έρθει να είσαι σίγουρος) ο λογαριασμός από την ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) μην πας να τον πληρώσεις και πες τους μα είναι από την δημοτική αστυνομία

να δεις τι θα σου πουν τότε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, ikorolis είπε

όταν θα σου έρθει (γιατί θα σου έρθει να είσαι σίγουρος) ο λογαριασμός από την ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) μην πας να τον πληρώσεις και πες τους μα είναι από την δημοτική αστυνομία

Κληρονομικό χάρισμα εχεις ;

Υ.γ έπρεπε να σε φέρω σπιτι να μου σπασεις το ρόδι την πρωτοχρονιά να μου κανεις και ποδαρικό.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Κληρονομικό χάρισμα εχεις ;

Υ.γ έπρεπε να σε φέρω σπιτι να μου σπασεις το ρόδι την πρωτοχρονιά να μου κανεις και ποδαρικό.

Αν το έκανα αυτό θα κέρδιζες εσύ το τζόκερ με τα 9 μύρια ευρώ  και δεν θα πήγαινε στον μεροκαματιάρη στην αλόνησο

Επίσης δεν λέω να πληρώσεις την κλήση γιατί χαίρομαι που σε γράψανε αν και εσύ φταις για αυτό καθώς έκανες παράβαση και ορθώς σε γράψανε.

Εγώ όπως και άλλοι φίλοι που σου απάντησαν το ίδιο είναι γιατί θέλουμε να σε προφυλάξουμε εσένα (που δεν θες να ακούσεις γιατί δεν σου αρέσει αυτό που ακούς) και τους άλλους που παρακολουθούν το θέμα από δυσάρεστες εκπλήξεις που θα έχετε στο προσεχές μέλλον

Γιατί και οι κλήσεις από την ΕΛ.ΑΣ (Τροχαία) μεταβιβάζονται στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) και οι κλήσεις από την δημοτική αστυνομία Αθηνών/Πειραιώς/Θεσσαλονίκης μεταβιβάζονται στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) και όταν έρθει η ώρα που θέλουν αυτοί σου στέλνουν τον λογαριασμό να πληρώσεις

το διαδίκτυο ξέρεις είναι φίλος μας και καλή πηγή αναζήτησης/ενημέρωσης άρα αν δεν μας πιστεύεις όλους/ες που στο λέμε μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου.

1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε

Αμα ερθει θα σε ενημερωσει για να χαρείς.......................................

έχεις και άλλη εξυπνάδα να πεις για να χαρείς και εσύ...

κρίμα γιατί κάποτε αυτή η δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα ήταν πολύ καλύτερη σε ποιότητα των μελών της

τώρα έχει ποσότητα αλλά έχει χαλάσει η ποιότητα (ελπίζω οι υπεύθυνοι να κάνουν μια εκκαθάριση)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

Tης δημοτικής δεν νομίζω ότι πάνε στην εφορία αλλά στο ταμείο του Δημου.Σου στέλνει χαρτί μετά απο χρόνια να το πληρώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Tης δημοτικής δεν νομίζω ότι πάνε στην εφορία αλλά στο ταμείο του Δημου.Σου στέλνει χαρτί μετά απο χρόνια να το πληρώσεις.

τουλάχιστον ότι αφορά την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων αν δεν την πληρώσεις πάει στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) (αυτό ισχύει από την εποχή που ήταν δήμαρχος ο καμίνης) δεν νομίζω ο μπακογιάννης να το άλλαξε.

δεν ξέρω το χρονικό διάστημα που θα κάνει για να σου έρθει ο "λογαριασμός" καθώς αυτό εξαρτάται από άλλους παράγοντες.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

τουλάχιστον ότι αφορά την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων αν δεν την πληρώσεις πάει στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ)

δεν ξέρω το χρονικό διάστημα που θα κάνει για να σου έρθει ο "λογαριασμός" καθώς αυτό εξαρτάται από άλλους παράγοντες.

Δλδ ; τι παραγοντες;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δλδ ; τι παραγοντες;

ένας παράγοντας που παίζει ρόλο σε έναν δήμο π.χ της Αθήνας

είναι τα χρέη (αν έχει αρνητικό στο ταμείο του)

τότε θα κάτσουν οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του δήμου να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους και να βρουν κάποιους που χρωστάνε ώστε να καλύψουν την ζημιά

(όλα αυτά τα χρόνια αυτό γίνεται στην χώρα μας)

Δημοσ.

Λογική Νεοέλληνα,αν η κλήση είναι από τροχαία,την πληρώνω,

αν είναι απο δημοτικη,όχι,

επειδή οι κακομοίρηδες είναι καθυστερημένοι και δεν έχουν δικαίωμα να δίνουν κλήση σε εμένα τον μάγκα τον Ελληναρα,ακόμα και αν έχω κλείσει γκαράζ,έχω διπλοπαρκαρει και δεν μπορεί να φύγει ο άλλος,έχω παρκάρει σε θέση ΑμεΑ και πάει λέγοντας.

Άλλη λογική Νεοέλληνα,έχω κάνει τη παρανομία,οποιαδήποτε και αν είναι αυτή

από απλο παράνομο διπλοπαρκάρισμα  εως κατι σοβαρο οπως κλείσιμο θέση ΑμεΑ,και ξεσκονιζω τη κλήση μπας και βρω αν έκανε ένα λάθος ο αστυνομικος σε κάποιο γραμμα ή σε έναν τόνο ώστε να πάω να απαιτησω με περίσσιο θράσος να σβηστεί αμέσως η κλήση.

Εννοείται αν είναι απο δημοτική,την πετάω επί τόπου,γιατί είπαμε η δημοτική δεν ξέρει τον ΚΟΚ.

Και μετά θέλετε οδηγική παιδεία.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ένας παράγοντας που παίζει ρόλο σε έναν δήμο π.χ της Αθήνας

είναι τα χρέη (αν έχει αρνητικό στο ταμείο του)

τότε θα κάτσουν οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του δήμου να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους και να βρουν κάποιους που χρωστάνε ώστε να καλύψουν την ζημιά

(όλα αυτά τα χρόνια αυτό γίνεται στην χώρα μας)

Άρα στον δήμο Αθηναίων λεφτά υπάρχουν.( όπως θα έλεγε κάποιος).Για αυτό δεν μου έχει έρθει ακόμα κλήση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, schmeichel3 είπε

Πήρα χτες μια κλήση από Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου λόγω πολυκοσμίας δεν μπορούσα να προσεγγίσω το πάρκινγκ (οκ δεν είναι δικαιολογία αυτό). Το αυτοκίνητο της συζύγου μου έχει πινακίδες από Καβάλα. Τα διπλανά αυτοκίνητα με πινακίδες Θεσσαλονίκης δεν είχαν κλήση. Ένα έγγραφο ερώτημα στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη νομίζω ότι είναι πρέπον...

αδερφε μην χαλιεσαι...

εγω μενω καβαλα και εχω θεσσαλονικιώτικες πινακιδες...

σε ιδια περιπτωση εγραψαν εμενα και αφησαν ολους τους αλλους

παντου τα ιδια

Επεξ/σία από InsertCoinToJoi
Δημοσ.

Σας διάβασα και έχω να πω τα εξής. Δουλεύω στο Κολωνάκι τα τελευταία έξι χρόνια. Έχω κρατήσει την πρώτη μου κλήση δημοτικής απο το 2005 όταν ένα βράδυ είχα αφήσει το αμάξι για να βγω. Απο τότε ξαναέφαγα 2-3 αντίστοιχες και δεν έδωσα σημασία. Απο το 2014 που δουλεύω έχω φάει σίγουρα πάνω απο τριάντα κλήσεις. Πάντα πάρκαρα σε γωνίες όπου δεν υπάρχει σήμανση για παράνομο παρκάρισμα ή θέσεις που δεν είχαν σήμανση. Εμφανιζόντουσαν λοιπόν διάφοροι εξυπνάκηδες της δημοτικής και έκοβαν κλήση γράφοντας το φοβερό ''πάρκαρε σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων απο γωνία οικοδομικού τετραγώνου''. Οι τύποι είναι τόσο γελοίοι όσο και η αιτιολογία στην κλήση. Φυσικά και δεν έχω πληρώσει ούτε ένα ευρώ και κάθε φορά ακούω να μου λένε ότι θα έρθουν στην εφορία κλπ. Για να μην σχολιάσω ότι σε κάθε κλήση το αμάξι απο γαλάζιο μεταλλικό χρώμα το έγραφαν ασημένιο, μπλέ ακόμη και γκρι κάτι που καθιστά την κλήση άκυρη εξ αρχής. Πέρσι λοιπόν πούλησα το αμάξι και λόγω μετακόμισης έτυχε να κάνω και αλλαγή ΔΟΥ. Σε τέτοιο μπάχαλο κράτος αμφιβάλλω αν θα μου έρθει ποτέ κλήση. Και να μου έρθει σίγουρα ήταν φθηνότερος τρόπος για να παρκάρω απο το να πλήρωνα parking. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...