Plapoutas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, xxatziva είπε και τώρα ασχολείστε με τι κάνανε και λέγανε μεταξύ τους? πέθανε κάποιος που άλλαξε τον κόσμο ως προς την εύκολη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. ήταν στην ομάδα που Δημιούργησε τα Windows-λειτουργικό σύστημα. Σε παρακαλώ πως θα το κάνουμε καφενείο εδώ μέσα, αν δεν ξεκινήσουμε τέτοιες ανούσιες συζητήσεις; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, lightsout said: Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε πάντα την διαφορετική αντίληψη. Απλά υπάρχει παράλληλα με τη δική μας. Σαν τα παράλληλα σύμπαντα?
bilios40 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Και γω μαθαίνω διάφορα από τον φούρναρη του γείτονα του ανηψιού μου, που του τα λέει ο ταξιτζής που γνωρίζει έναν από την CIA. Δεν ειρωνευομαι εσυ ομως τωρα? ...σου ειπα οτι ειναι δημοσιογραφος.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Και γω μαθαίνω διάφορα από τον φούρναρη του γείτονα του ανηψιού μου, που του τα λέει ο ταξιτζής που γνωρίζει έναν από την CIA. Αν εμπλεκεται ταξιτζης εγω τον πιστευω παντως....
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Σαν τα παράλληλα σύμπαντα? Fringe😋 2
xxatziva Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Σε παρακαλώ πως θα το κάνουμε καφενείο εδώ μέσα, αν δεν ξεκινήσουμε τέτοιες ανούσιες συζητήσεις; άρα φαντάζομαι και έχω απορία παράλληλα, αν δεν υπήρχαν υπολογιστές όπως είναι τώρα διαδεδομένοι που θα μαλώνανε ?
lightsout Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Σαν τα παράλληλα σύμπαντα? Δυστυχώς με τα Λιακοπουλέικα είμαι άσχετος, θα το παρομοίαζα με τις παράλληλες ευθείες που μάθαμε στην Γεωμετρία. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, xxatziva είπε άρα φαντάζομαι και έχω απορία παράλληλα, αν δεν υπήρχαν υπολογιστές όπως είναι τώρα διαδεδομένοι που θα μαλώνανε ? H απαντηση βρισκεται στην παραθεση που εκανες...(Στα καφενεία..) 1
KostasMulti Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 R.I.P Mr Paul Allen. Σημαντική προσωπικότητα που αλλάξε κατα πολύ τον κόσμο μας. Για τα " τιμημένα νιάτα " εδω μέσα, αξίζει να δείτε την ταινία The pirates of silicon valley. Συμφωνα με τους " πρωταγωνιστές" της είναι ότι πιο κοντινό σε κινηματογραφική μεταφορά της σχετικά πρόσφατης ιστορίας δημιουργίας του προσωπικού υπολογιστή. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κρ Paul Allen. 7 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Απαίσια σχόλια σε ένα θέμα θανάτου.....Είστε απαράδεκτοι. RIP Paul Allen.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Ούτε αυτός ο δισεκατομμυριούχος πήρε το φάρμακο για τον καρκίνο που μας κρατάνε μυστικό οι φαρμακευτικές εταιρείες? Κρίμα... 20 5 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Και μονο που βλεπεις τις φωτο αυτες διπλα διπλα, και ξερεις οτι μεσολαβησανε τοσα και τοσα επιτευγματα ανάμεσά τους... Ενα δέος σε πιάνει... Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε κι όλα παίδες... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Ο Άλεν ήταν πολύ περισσότερα από την Microsoft. Είχε τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, έχει ιδρύσει ιδρύματα για την τεχνητή νοημοσύνη και για έρευνες για τον εγκέφαλο, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του κινήματος Open Science και χρηματοδότης του arxiv.org, όπως και χρηματοδότης πολιτιστικών οργανισμών και πανεπιστημίων. Και το σημαντικότερο, ήταν πολύ προσηνής άνθρωπος και καλοκάγαθος.
Dimitrisp88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Ένας πολύ σημαντικός χορηγός της ανθρωπότητας απεβίωσε σήμερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα