what_if Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 ψαχνεστε για καυγαδες ρε μαγκες ο πορτας απετισε φορο τιμης σε εναν ανθρωπο που ηξερε προσωπικα κ που επηρεασε τον χωρο ολες αυτες οι προεκτασεις κ τι σχεση ειχανε τι σχεση εχουν; τι επρεπε δηλαδη; να τον βριζει; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, bilios40 είπε Κριμα.. οσο για της φιλανθρωπιες των εταιριων μεγαλοκαρχαριων ειναι ξεπλυμα χρηματος (ψαξτε google ξεπλυμα χρηματος δωρεες) [Για λίγο θα θεωρήσω ότι είσαι 40 ετών] Γεια χαρά ... όσο για για τους άνδρες των 40 ετών, μεσήλικες άστοι, είναι εγκληματίες και διαφθαρμένοι (ψάξτε στο google για διευθυντές μεσήλικες διαφορθά) ...seriously, σταματήστε να είστε πρόβατα και αν θέλετε να δείξετε ένα πρόβλημα κάντε το σωστα χωρίς να αναμασάτε λόγια του μάστρου σας (όποιος και να είναι αυτός)
ELMastas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Εγω θα πω Καλό ταξίδι σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο στόν χώρο των Υπολογιστών του αιώνα μας. Τα κουτσομπολιά κάθε είδους δεν μου αρέσουν και δεν δίνω σημασία ιδιαίτερα όταν λέγονται για κάποιον που έφυγε πρόσφατα,ας έλεγαν οτι ήθελαν,όταν ηταν εν ζωή,δυστυχώς μετά θάνατον γίνονται ξαφνικά όλοι προφήτες και κριτικοί. 1
esertas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Λεφτά ξελεφτά άμα σου κάτσει ο κακός λύκος μετράς αντίστροφα.
Retromaniac Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ο μακαρίτης ήταν καλός και φιλάνθρωπος. Εγώ δεν σχολιάζω αυτό αλλά την μετά θάνατον υποκρισία. Δεν λέω να βγει και να βρίζει ο Gates, αλλά κάνεις λίγο κράτημα. Ειδικά όταν κάποια πράγματα είναι ΓΝΩΣΤΑ και τα έχουν παραδεχθεί. Έχω πολλές φορές εκθειάσει το Gates για πολλά πράγματα όσον αφορά φιλανθρωπίες κτλ απλά θεωρώ ότι είναι μεγάλο φάουλ να "πουλάς" έτσι κάποιον... https://www.msn.com/el-gr/news/world/πολ-άλεν-ποιος-ήταν-ο-συνιδρυτής-της-microsoft-που-πέθανε-σε-ηλικία-65-ετών/ar-BBOs0Z8 Το 1982 διαγνώστηκε με καρκίνο και έναν χρόνο αργότερα εγκατέλειψε την Microsoft, έχοντας έρθει σε ρήξη με τον Μπιλ Γκέιτς. Όπως αποκάλυψε, αργότερα, είχε ακούσει τον Γκέιτς και έναν συνεργάτη τους να «συνωμοτούν» για να μειώσουν τη συμμετοχή του στην εταιρία. Το 2000 οι συνεργάτες του απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Retromaniac 1
what_if Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Παιδιά ο μακαρίτης ήταν καλός και φιλάνθρωπος. Εγώ δεν σχολιάζω αυτό αλλά την μετά θάνατον υποκρισία. Δεν λέω να βγει και να βρίζει ο Gates, αλλά κάνεις λίγο κράτημα. Ειδικά όταν κάποια πράγματα είναι ΓΝΩΣΤΑ και τα έχουν παραδεχθεί. https://www.msn.com/el-gr/news/world/πολ-άλεν-ποιος-ήταν-ο-συνιδρυτής-της-microsoft-που-πέθανε-σε-ηλικία-65-ετών/ar-BBOs0Z8 Το 1982 διαγνώστηκε με καρκίνο και έναν χρόνο αργότερα εγκατέλειψε την Microsoft, έχοντας έρθει σε ρήξη με τον Μπιλ Γκέιτς. Όπως αποκάλυψε, αργότερα, είχε ακούσει τον Γκέιτς και έναν συνεργάτη τους να «συνωμοτούν» για να μειώσουν τη συμμετοχή του στην εταιρία. Το 2000 οι συνεργάτες του απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους. νταξει μια καλη κουβεντα ειπε που αυτοδικαια ο αλλος την δικαιουνταν ,δεν επεσε να κυλιεται στα πατωματα με σπαραγμο καπου να εχουμε ενα μετρο (μην σου πω κ χιλιομετρο :p)
Retromaniac Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, what_if είπε νταξει μια καλη κουβεντα ειπε που αυτοδικαια ο αλλος την δικαιουνταν ,δεν επεσε να κυλιεται στα πατωματα με σπαραγμο καπου να εχουμε ενα μετρο (μην σου πω κ χιλιομετρο :p) Αναφορά σε κείμενο Ο Bill Gates δήλωσε «συντετριμμένος από το θάνατο ενός από τους παλαιότερους και αγαπημένους του φίλους» Πόσο υποκριτικό να έχεις προσπαθήσει τόσο άτιμα να τον πετάξεις έξω και μετά να δηλώνεις συντετριμμένος. Ακραίες λέξεις. θα μου πεις αυτό σε πείραξε; Εντάξει δεν θα του κάνω και μήνυση, απλά μια διαπίστωση… Kαι εγώ συμπαθώ τον gates και την Microsoft αλλά ντάξ... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Retromaniac
what_if Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Ο Bill Gates δήλωσε «συντετριμμένος από το θάνατο ενός από τους παλαιότερους και αγαπημένους του φίλους» μαθημα νο1, ποτε μην παιρνεις τα χεντλαινς των ειδησεων στα σοβαρα μαθημα νο2 , οι κλικμπεητ ειδησεις στο ινσομνια ειναι πλεον τεχνη γουελκαμ του δε ρηαλ γουορλντ 2
Retromaniac Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, what_if είπε μαθημα νο1, ποτε μην παιρνεις τα χεντλαινς των ειδησεων στα σοβαρα μαθημα νο2 , οι κλικμπεητ ειδησεις στο ινσομνια ειναι πλεον τεχνη γουελκαμ του δε ρηαλ γουορλντ Προφανώς αυτό είναι δελτίο τύπου από τον ίδιο τον Gates. Δεν αναπαράγετε έτσι. Αυτός είναι ο αληθινός κόσμος, η υποκρισία. Οπότε γιου γουελκαμ του δε ρηαλ γουορλντ
what_if Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Προφανώς αυτό είναι δελτίο τύπου από τον ίδιο τον Gates. Δεν αναπαράγετε έτσι. Αυτός είναι ο αληθινός κόσμος, η υποκρισία. Οπότε γιου γουελκαμ του δε ρηαλ γουορλντ μην το συζητας ,ο γκεητς που δεν εχει πλεον να αποδειξει τπτ κ σε κανεναν ειπε ας το παιξω οδυρομενη παρθενα μπας κ με συμπαθησουν τεηκ δε ρεντ πιλ σε λεω
Retromaniac Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, what_if είπε μην το συζητας ,ο γκεητς που δεν εχει πλεον να αποδειξει τπτ κ σε κανεναν ειπε ας το παιξω οδυρομενη παρθενα μπας κ με συμπαθησουν τεηκ δε ρεντ πιλ σε λεω Στην αρχή μου λες ότι δεν έκανε καμία βαρύγδουπη δήλωση. Σου δείχνω ότι έκανε. Αφού βλέπεις ότι έκανε, μου λες ότι αυτά είναι fake news. Σου λέω ότι τα βγάζουν από το δελτίο τύπου. Αφού βλέπεις ότι μπορεί να μην είναι fake news, λες ότι δεν είχε ανάγκη να αποδείξει τίποτα. Ε συγνώμη τώρα είναι σταθερή επιχειρηματολογία αυτή ή όπου μας βγάλει ο άνεμος; Και ναι ο bill gates δεν έχει να αποδείξει κάτι, αλλά σε όλους αυτούς πολιτικούς, διάσημους κτλ τους αρέσει να κάνουν τέτοιες υποκριτικές δηλώσεις, ακόμη και αν είναι καταξιωμένοι. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιος το κάνει αυτό. Ειδικά αν είσαι καταξιωμένος θα κάνεις μία ΄τέτοια δήλωση. Το να δείχνεις μεγαλείο ψυχής ή συντετριμμένος κτλ σε κάνει να φαίνεσαι ανώτερος σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ποιος είναι ο λόγος εδώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακούγεται υποκριτικό. Δεν είναι άσπρο - μαύρο και πραγματικός - ψεύτικος κόσμος. Εντάξει είπες την εξυπνάδα με τα headlines και το realworld και τα red pills αλλά αν έχεις να πεις κάτι πιο σοβαρό, ευχαρίστως να σε ακούσω... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Retromaniac 1
CheOnWeb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Retromaniac said: Παιδιά ο μακαρίτης ήταν καλός και φιλάνθρωπος. Εγώ δεν σχολιάζω αυτό αλλά την μετά θάνατον υποκρισία. Δεν λέω να βγει και να βρίζει ο Gates, αλλά κάνεις λίγο κράτημα. Ειδικά όταν κάποια πράγματα είναι ΓΝΩΣΤΑ και τα έχουν παραδεχθεί. Έχω πολλές φορές εκθειάσει το Gates για πολλά πράγματα όσον αφορά φιλανθρωπίες κτλ απλά θεωρώ ότι είναι μεγάλο φάουλ να "πουλάς" έτσι κάποιον... https://www.msn.com/el-gr/news/world/πολ-άλεν-ποιος-ήταν-ο-συνιδρυτής-της-microsoft-που-πέθανε-σε-ηλικία-65-ετών/ar-BBOs0Z8 Το 1982 διαγνώστηκε με καρκίνο και έναν χρόνο αργότερα εγκατέλειψε την Microsoft, έχοντας έρθει σε ρήξη με τον Μπιλ Γκέιτς. Όπως αποκάλυψε, αργότερα, είχε ακούσει τον Γκέιτς και έναν συνεργάτη τους να «συνωμοτούν» για να μειώσουν τη συμμετοχή του στην εταιρία. Το 2000 οι συνεργάτες του απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους. Έχουν λογική αυτά που λες (τα συναντάμε συχνά, όντως) αλλά επειδή το θέμα είναι λεπτό, επειδή είχαν πολύ κοντινή σχέση (δεν ήταν περίπτωση Τζίμης-Νταλάρας) και δεν πιστεύω ότι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να κρίνουμε το λεπτό αυτό θέμα... άστο να πάει, μέρα που είναι. Ο Bill έχει δείξει (έτσι το βλέπω εγώ, δεν έχω αδιάσειστα στοιχεία), ότι είναι άνθρωπος που μαθαίνει ακόμα και στα γεράματα, μπορεί να έχει μετανιώσει, μπορεί να τα είχαν βρει (δεν ξέρω) και τέλος πάντων, ήταν απ' τους πολύ κοντινούς του. Ας πει και μια κουβέντα παραπάνω... Δεν είναι και καμμιά "ξεφτιλισμένη" περίπτωση, όπως πολλές, που έχουμε δει. Peace 😑 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα