GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας, χθες που κολλαγα μέταλλο σε κάποια φάση κολλάει το ηλεκτρόδιο και πάνω στην κίνηση μου γλιστράει η μάσκα από το χέρι και είδα με τα μάτια γυμνά την ηλεκτροκόλληση ένα τακ όμως στιγμιαίο. Στην αρχή έβλεπα σημάδι στα μάτια μου και τον άσπρο τοίχο σε ένα σημείο τον έβλεπα κίτρινο. Εξαφανίστηκαν όλα αυτά αλλά μου έχει μείνει στο μυαλό ότι έχω καποιο σημάδι στην όραση. Πραγματικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Χρειάζομαι κοληριο ή κάτι άλλο? Παιδιά βοηθήστε με γιατί είμαι noob με την ηλεκτροκόλληση και ψιλοφοβηθηκα είναι η αλήθεια.
mclein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Καλησπέρα σας, χθες που κολλαγα μέταλλο σε κάποια φάση κολλάει το ηλεκτρόδιο και πάνω στην κίνηση μου γλιστράει η μάσκα από το χέρι και είδα με τα μάτια γυμνά την ηλεκτροκόλληση ένα τακ όμως στιγμιαίο. Στην αρχή έβλεπα σημάδι στα μάτια μου και τον άσπρο τοίχο σε ένα σημείο τον έβλεπα κίτρινο. Εξαφανίστηκαν όλα αυτά αλλά μου έχει μείνει στο μυαλό ότι έχω καποιο σημάδι στην όραση. Πραγματικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Χρειάζομαι κοληριο ή κάτι άλλο? Παιδιά βοηθήστε με γιατί είμαι noob με την ηλεκτροκόλληση και ψιλοφοβηθηκα είναι η αλήθεια. εχω κολλησει μεχρι και 40' χωρις μασκα...το βραδυ εφτυσα αιμα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα μετα απο 5 χρονια 1 1 1
Whargoul Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Εάν είδες μόνο ένα τακ, δεν είναι τίποτα. Αρκετές φορές το πρώτο τακ το βλέπεις με τα μάτια για να ξέρεις που στοχεύεις (ειδικά με τις παλιές μάσκες). Εάν νιώθεις ενοχλήσεις (σαν άμμος στα μάτια σου) πάρε ένα κολλύριο - δάκρυα και 1-2 μέρες θα είσαι οκ. Το φως είναι αρκετά έντονο οπότε είναι φυσιολογικό να βλέπεις αστεράκια, δράκους, αγγελάκια για λίγη ώρα. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το έπαθα πρώτη φορά. Οπότε ένα κολλυριο και όλα μπόμπα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με ανακουφισατε Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeSmirlis
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ένα γιατρο χρειαζεσαι ...Μπορει και να μην είναι κατι αλλα από εδώ είναι λογικο να μην περιμενεις ...διαγνωση.Με τα ματια δεν παιζουμε. 1 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ένα γιατρο χρειαζεσαι ...Μπορει και να μην είναι κατι αλλα από εδώ είναι λογικο να μην περιμενεις ...διαγνωση.Με τα ματια δεν παιζουμε. Το σκέφτηκα και αυτό και θα κάνω μια επίσκεψη σύντομα 1
mp123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ελα τίποτα δεν είναι. Εγω στην δουλεια μόνο μάσκα κεφαλής φοράω. Αυτή την μάσκα που την βάστανε στο χερι είναι άχρηστη. 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeSmirlis είπε Το σκέφτηκα και αυτό και θα κάνω μια επίσκεψη σύντομα Φυσικα δεν ξερω αν επειγει αλλα εγω προσωπικα θα ειχα ηδη παει ...Τα ματια δεν είναι ποδι που ποναει ή μεση και περιμενουμε..
dpolal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Στην αρχή έβλεπα σημάδι στα μάτια μου και τον άσπρο τοίχο σε ένα σημείο τον έβλεπα κίτρινο. Εξαφανίστηκαν όλα αυτά αλλά μου έχει μείνει στο μυαλό ότι έχω καποιο σημάδι στην όραση. Πραγματικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Χρειάζομαι κοληριο ή κάτι άλλο? Παιδιά βοηθήστε με γιατί είμαι noob με την ηλεκτροκόλληση και ψιλοφοβηθηκα είναι η αλήθεια. Αν όλο αυτό κράτησε 5-10-15 λεπτά και μετά κανένα θέμα τότε δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς. Αν εξακολουθείς να θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά, παρόλο που δεν αισθάνεσαι τίποτα, μόνο ένας γιατρός θα σε βοηθήσει. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από dpolal
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dpolal είπε Αν όλο αυτό κράτησε 5-10-15 λεπτά και μετά κανένα θέμα τότε δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς. Αν εξακολουθείς να θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά, παρόλο που δεν αισθάνεσαι τίποτα, μόνο ένας γιατρός θα σε βοηθήσει. Πραγματικά δεν αισθάνομαι τίποτα αλλά είναι αυτό που μένει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου ότι κάτι μπορεί να έχει γίνει. Να περιμενω μέχρι αύριο?
stelios18120 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν παθαίνεις τίποτα με ένα τακ μικρό Αν κολλαγες πχ 4-5' χωρίς μασκα να πω ότι μπορεί να πάθεις κάτι Εδώ παλιοί κολλανε ακόμα με γυαλιά ηλίου σκούρα,χωρις καν μάσκα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Αν θέλεις προαιρετικά πάρε ένα κολληριακι και είσαι οκ. Μην την φοβάσαι την ηλεκτροκόλληση τόσο πολύ,αν φορας μάσκα και γάντια και είσαι τυπικός θα είσαι οκ. (Και αν κολλας πολλές ώρες και θέλεις να κάνεις παιδιά πάρε ποδια να φοράς 😁) Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Δεν παθαίνεις τίποτα με ένα τακ μικρό Αν κολλαγες πχ 5' να πω ότι μπορεί να πάθεις κάτι Εδώ παλιοί κολλανε ακόμα με γυαλιά ηλίου σκούρα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Αν θέλεις προαιρετικά πάρε ένα κολληριακι και είσαι οκ. Μην την φοβάσαι την ηλεκτροκόλληση τόσο πολύ,αν φορας μάσκα και γάντια και είσαι τυπικός θα είσαι οκ. (Και αν κολλας πολλές ώρες και θέλεις να κάνεις παιδιά πάρε πόδια να φοράς 😁) Μάσκα και γάντια οπωσδηποτε πάντα. Κολλούσα 5 λεπτά τακ τακ και ένα το είδα χωρίς μάσκα αυτό μόνο.
stelios18120 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, GeorgeSmirlis είπε Μάσκα και γάντια οπωσδηποτε πάντα. Κολλούσα 5 λεπτά τακ τακ και ένα το είδα χωρίς μάσκα αυτό μόνο. Τίποτα δεν έπαθες Απλά στραβωθηκες προσωρινά από το έντονο φως της ηλεκτροκολλησης 😁 Εντάξει είσαι δεν έγινε κάτι. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 1
Mesqal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ειχαμε εναν στο στρατο που κολλαγε για πολυ ωρα χωρις μασκα για να παρει αναρρωτικη, το ποσο ειχαν πρηστει τα ματια του ακομα το θυμαμαι, σαν να τον ειχε ξυλοφορτωσει ο tyson ειχε γινει.
stelios18120 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Πρέπει να ήταν μεγάλος βλάκας και Γιώτας για να κάνει κάτι τέτοιο στο εαυτό του.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα