gnsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Εγώ με σας είμαι, αλλά το μπαριστα γεννιεσαι με τσάκισε..
randomcat Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι τέτοιο εννοείτε ρε παιδιά; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από randomcat
RedPriest Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, randomcat είπε Κάτι τέτοιο εννοείτε ρε παιδιά; Νομίζω πως αυτοί λέγονται bartenders.
Lanike71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Διαβαστε κανενα κουτσομπολιταν να ξεβλαχεψετε , να δειτε τι εστι κανονικος μπαρρριιιστα..τα ισοπεδωνετε ολα λογω αγνοιας. Καλώς τον Κωστόπουλο...
nikos.pan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Συγνώμη αλλά η ερώτηση μου ήταν για σταρμπακς και μόνο, καθώς έχω κάνει αίτηση και Θέλω να ξέρω περί τίνος πρόκειται πριν την συνέντευξη. Σας παρακαλώ πολύ να μη το σχολιάζετε αν δεν έχετε κάτι να προσάψετε πάνω στο θέμα που ζητάω. Γιατί το έχω ανάγκη! Ευχαριστώ!
AntiCambeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Ο γνήσιος barista φαίνεται απο την γέννησή του.Μπουσουλάει προς τις καφετέριες,στο μπιμπερό βάζει καφέ για να μένει ξύπνιος,οι πρώτες του λέξεις είναι καφέ και espresso.Του δίνουν να πιεί γάλα και το κάνει αφρόγαλο. Γεννιέται και έπειτα εξελίσσεται.
ELTASSOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nikos.pan είπε Συγνώμη αλλά η ερώτηση μου ήταν για σταρμπακς και μόνο, καθώς έχω κάνει αίτηση και Θέλω να ξέρω περί τίνος πρόκειται πριν την συνέντευξη. Σας παρακαλώ πολύ να μη το σχολιάζετε αν δεν έχετε κάτι να προσάψετε πάνω στο θέμα που ζητάω. Γιατί το έχω ανάγκη! Ευχαριστώ! Ενας βασικος ρολος σου αφου περασεις εκπαιδευση και εισαι ικανος θα ειναι να εκπαιδευεις τους υπαλληλους των αλλαν μαγαζιων να ελεγχεις το επιπεδο αν ακολουθουν το πρωτοκολλο συντηρησης ποιοτητας κλπ. Αυτα αν προσληφθεις σε ιδιοκτητο μαγαζι της εταιριας και οχι φραντσαιζ...οποτε στη συνεντευξη πεστο σα στοχο σου πριν στο πουν αυτοι...αρκει να εισαι επικοινωνιακος.https://www.thebalancecareers.com/barista-interview-questions-2061428 ψαξε αντιστοιχα και για σταρμπακς μπαριστα ιντερβιου / κυττα σελιδα σταρμκπακ στο jobs κλπ. Θελουν να δουν επισης ποσο σεβενδιαφερει η δουλεια και ποσο εχεις κανει την ερευνα σου σχετικα με θεματα που αφορουν την εταιρεια, το οραμα τους και εσωτερικη λειτουργια. Θελει μελετη... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από ELTASSOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα