Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι.

Είμαι συνδρομητής wind στο απλό double play με 27€ το μήνα περίπου (ίντερνετ έως 20, συνήθως 6-7, απεριόριστα εντός και 5 ώρες προς κινητά)... Είμαι όμως ελαφρώς απογοητευμένος λόγω αποσυνδεσεων και χρέωσης τεχνικού παρόλο που δεν είχα εγώ πρόβλημα. (Παλαιότερο περιστατικό.)

Με παίρνει ένας τύπος απο την wind, ελαφρώς μάγκας και αφού με ευχαριστεί και τα σχετικά που είμαι τόσα χρόνια πελάτης μου λέει ότι έχει προσφορά με πάγιο καναδυο ευρώ λιγότερα για μένα. Ρωτάω αν προϋποθέτει ανανέωση και μου λέει φυσικά για 2 χρόνια. Απαντώ ότι δεν επιθυμώ (το πρόγραμμα μου έχει λήξει από Απρίλιο) και ας μείνουν τα πράγματα έτσι. 

Ανταπαντά ότι στο επόμενο λογαριασμό μου το πάγιο θα πάει στα 45€, οπότε του λέω ότι αν τύχει και πάει το πάγιο 45 αμέσως θα βρω άλλη εταιρεία. Οπότε η μένω χωρίς δέσμευση στη wind  και ας δίνω 2€ παραπάνω η μου το πάνε 45 , παίρνουν το εικοσαρικακι για ένα μήνα αλλά χάνουν το πελάτη αφού θα αναζητήσω άλλη εταιρεία.

Σχεδόν αμέσως λέγοντας μου κοφτά όπως θέλετε μου το έκλεισε σχεδόν αγενεστατα.

Ποια είναι η γνώμη σας? Εγώ νομίζω ότι αθόρυβα η wind θα συνεχίσει να με χρεώνει ότι παλαιότερα και δεν θα κάνει κάποια αύξηση.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Όχι, θα γίνει κανονικά αύξηση. Είχες πάρει για Χ χρονικό διάστημα (συνήθως 24μηνο) ποσοστό προσφοράς επί τις κανονικής τιμής τιμοκαταλόγου, με την λήξη της οποίας καταργείται η όποια έκπτωση (σήμερα το πρόγραμμα που έχεις κοστίζει 46€). Όμως αν συμφωνήσεις σε νέα έκπτωση (όποια κι αν είναι αυτή) αναγκαστικά θα έχεις πάλι δέσμευση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα και προσωπική απόφαση. Μπορείς φυσικά να ζητήσεις καλύτερη προσφορά, καθώς για νέους πελάτες το δίνουν 21€ και μάλιστα με δωρεάν την ενεργοποίηση, αλλά συνήθως δεν κατεβαίνουν τόσο χαμηλά για τους υπάρχοντες.

Δημοσ.

Η wind αν μου αυξήσει το τιμολόγιο θα με χασει από πελάτη άρα χάνει. Αν πάλι δεν κάνει τίποτα θα εξακολουθήσει να εισπράττει +2€ μηνιαίως από εμένα άρα κερδιζει. Αν μείνει λοιπον ως έχει η wind κερδίζει διότι παραμένω πελάτης και πληρώνω και παραπάνω, αλλά και εγώ κερδίζω διότι όποτε θέλω μπορώ να φύγω. (Όπως λένε και στο εξωτερικό win- win). 

Άλλωστε ήδη έχει λήξει το συμβόλαιο μου από το τον Απρίλιο αλλά αύξηση δεν μου εκαναν. Ξέρω και άλλους που έχει λήξει χρόνια και πάλι δεν τους έκαναν αύξηση (αύξηση εννοώ την εξαφάνιση της έκπτωσης!!)

Ευχαριστώ για την απαντηση

Δημοσ.

H Wind σε ενημέρωσε ότι το πάγιο θα πάει στην κανονική του τιμή προ έκπτωσης. Δικαίωμά της, νομιμότατο και αναφέρεται στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει. Απορώ γιατί εξακολουθείς και αναφέρεις το +2€ πάγιο που πληρώνεις τώρα έναντι της προσφοράς που σου κάνει για ανανέωση. Σε λίγο, δεν θα πληρώνεις ούτε την σημερινή έκπτωση (σε ενημέρωσε τι θα γίνει) και ούτε την νέα έκπτωση (αν δεν συναινέσεις). 3 κουρτίνες υπάρχουν και διαλέγεις όποια θέλεις αυτοβούλως:

1. Παραμένεις αορίστου χρόνου (χωρίς δέσμευση) με αυξημένο πάγιο.
  2. Συναινείς στην έκπτωση -2€ στο σημερινό πάγιο, αλλά έχεις ανανέωση του συμβολαίου με νέα δέσμευση ορισμένου χρόνου. Εδώ μπορείς να ζητήσεις καλύτερη έκπτωση.
  3. Κάνεις φορητότητα σε άλλον πάροχο.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν ξανά ευχαριστώ για την συζήτηση. Απλά θέλω να ρισκάρω γιατί πιστεύω ότι η ώρα της ανανέωσης ειναι και η μοναδική που έχει δύναμη ο πελάτης! Και όλες οι εταιρείες δεν θέλουν να χάσουν το πελάτη. Ισως να προτιμήσει αθόρυβα να συνεχίσει ως έχει. Τώρα πως ο τύπος θυμήθηκε και πήρε από τον Απρίλιο.... Ενώ πριν από 2,5 χρόνια είχαν αρχίσει να με πιέζουν για ανανέωση 2-3 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο. 

Και ένα ακομα: Είναι τόσο ανοργάνωτοι (στη wind , δεν ξέρω και για αλλους) που με παίρνουν από την wind για να γυρίσω το τηλέφωνό μου σε αυτούς!!!!! Εάν είναι δυνατόν!!!!

Επεξ/σία από tz_aristotelis
Δημοσ.

Είμαι εδώ και 3,5 χρόνια σε Cosmote με σταθερό 3 κινητά συμβόλαια, ένα καρτοκινητό και δορυφορική TV. Κάθε μήνα σχεδόν με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουλήσουν μια από αυτές της υπηρεσίες της Cosmote. Δεν βγάζεις άκρη.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο θέμα με σένα, μόνο που δεν ήμουν ευχαριστημενος με την ταχύτητα, 8 mbps. Τους πήρα τηλ, πήγα σε vdsl, περίπου 44-45 mbps και 2 ευρώ έκπτωση στο νέο συμβόλαιο. Επίσης αύξηση χρόνου ομιλίας σε κινητά σε σχέση με πριν. Σε συμβουλεύω να εκμεταλλευτεις το κόψιμο τους για συμβόλαιο, εκτός και αν σχεδιάζεις να κόψεις το σταθερό ή να πας αλλού. 

Δημοσ.

Εΰχαριστω για την απαντηση, για ενα μηνα καθε δυο χρονια εχει δικιο ο πελατης. Θα το παλεψω. Ισως μου δωσουν και ενα ταμπλετ fluo δωρο!!!!

Δημοσ.

Πάντα στην wind. Σέβομαι τις απαντήσεις σας. 

Το θέμα τελείωσε. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν η wind θα πραγματοποιούσε την απειλή της.

Σήμερα πήγα cosmote σε 50αρα γραμμή. Ας πρόσεχαν τον πελάτη τους.

• Like 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε

Το θέμα τελείωσε. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν η wind θα πραγματοποιούσε την απειλή της.

Πόσο πήγε το μαλλί και σε τι πρόγραμμα καθώς κι εμένα λήγει τον αλλο μήνα το συμβόλαιο και ψάχνω ;   :)

Δημοσ.
7 hours ago, tz_aristotelis said:

Αν την έκανες τηλεφωνικά και όχι σε κατάστημα ετοιμάσου να δεχθεις τιμή έκπληξη ...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nik0laus είπε

Πόσο πήγε το μαλλί και σε τι πρόγραμμα καθώς κι εμένα λήγει τον αλλο μήνα το συμβόλαιο και ψάχνω ;   :)

Μέχρι σήμερα στην wind ,πλήρωνα 28 για 24 (πραγματικά 7-8) απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 5 ώρες προς κινητά. Τώρα με 35 € είναι η γραμμή μέχρι 50 (πραγματικά πάνω από 45) αστικά υπεραστικά τζάμπα και 120 προς κινητά. Και κατά την γνώμη μου πιο αξιόπιστα από την wind.

59 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Αν την έκανες τηλεφωνικά και όχι σε κατάστημα ετοιμάσου να δεχθεις τιμή έκπληξη ...

Έχεις δίκιο αλλά με στενοχώρησε τόσο πολύ που πήγα κατευθείαν στον ΟΤΕ. Αλλά γενικά τους είχα στο "κλεισοσκοπιο" γιατί όταν τους χρειαστηκα (150 αποσυνδέσεις την ημέρα) , πλήρωσα και τον τεχνίτη τους και δεν ήταν από δικό μου λάθος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην συγκρίνεις ADSL με VDSL. Πιστεύω οτι και στην Wind αν εμενες με VDSL θα συγχρόνιζες στα όρια της γραμμής με δεδομένο οτι παίρνεις υπηρεσία από καμπίνα.

Απλά για ADSL πληρωνες πολλά και τώρα που τελειωσε το συμβολαιό σου πιστεύω οτι  μπορούσες να το διαπραγματευτείς καλύτερα

Εγώ δινω στην Wind  για 50άρι VDSL  με απεριοριστα αστικα/υπεραστικα + 300 λεπτά κινητά προς Wind + 300 λεπτά προς κινητά Cosmote/VF  τελική τιμή 27 Ευρώ/μήνα

(Συν 120 λεπτά το μήνα σε καρτοκινητό Wind/Q + 1 Gb το μήνα Internet σε κάρτα mobile καρτοιντερνετ)

Επεξ/σία από prometheas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...