41ex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Να σου πω την αλήθεια κι εγώ σαν νοικάρης δε θα ήθελα να μείνω έτσι για πολύ! Μόνο για ένα μικρό διάστημα μέχρι να βρω κάτι καλύτερο και αντί να δώσω τα διπλά - τριπλά σε ξενοδοχείο, Airbnb. Ακόμα καλύτερα σε άλλη γειτονιά κι ας έχω μισή ώρα δρόμο παραπάνω! Απλά επειδή δόθηκε η αφορμή είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Ντάξει αλλιώς το σκέφτεσαι στο χαρτί κι αλλιώς είναι στην πράξη, συμφωνούμε σ' αυτο.
UncleKim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, 41ex είπε Να σου πω την αλήθεια κι εγώ σαν νοικάρης δε θα ήθελα να μείνω έτσι για πολύ! Μόνο για ένα μικρό διάστημα μέχρι να βρω κάτι καλύτερο και αντί να δώσω τα διπλά - τριπλά σε ξενοδοχείο, Airbnb. Ακόμα καλύτερα σε άλλη γειτονιά κι ας έχω μισή ώρα δρόμο παραπάνω! Απλά επειδή δόθηκε η αφορμή είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Ντάξει αλλιώς το σκέφτεσαι στο χαρτί κι αλλιώς είναι στην πράξη, συμφωνούμε σ' αυτο. Επίσης, τι σε κάνει να πιστευεις οτι μπορει να ζήσει κάποιος σε σπίτι που δεν έχει πρόσβαση στην κουζίνα? Αν δεν είναι συγγενής, να μένει κανονικά, με τις δικές σου συνθήκες δεν θα το έκανα με την καμία, και σίγουρα από την στιγμή που δεν ζορίζεσαι.
bluesattack Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Eγω δεν θα το εκανα , αλλα απο την αλλη βεβαια, μπορεις να την δεις και ...φοιτητης που συγκατοικει.Μπυρονια , games, ταβλακια , ταινιες με πιτσα και φοιτητριες.Ελπιζω να δειχνεις φοιτητης,οχι καθηγητης πριν την συνταξη 😃 .Και ολα αυτα να τα ξεκαθαρισεις στον νοικαρη σου , να τον περασεις οντισιον.Γιατι μπορει να ειναι κανας μουχλας , και αντι να ακους εσυ ''ηχους'' , να ακουει αυτος και να σου διαμαρτυρεται 😄
splanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Από περιέργεια. Σε περίπτωση που γίνει κάτι μπορεί αυτός που του 'νοικιάζεις' να κάνει καταγγελία ότι εμένε στο σπίτι και δεν του έκοβες απόδειξη κλπ ενώ πληρωνε η δεν μπορεί να το απόδειξη με τίποτα.
bluesattack Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Νικαει ο καλυτερος δικηγορος Το δεν μπορει να αποδειξει ειναι σχετικο , οταν τον εχουν δει να μπαινοβγαινει στο σπιτι η στο κτιριο ενα σωρο ανθρωποι.
splanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, bluesattack είπε Νικαει ο καλυτερος δικηγορος Το δεν μπορει να αποδειξει ειναι σχετικο , οταν τον εχουν δει να μπαινοβγαινει στο σπιτι η στο κτιριο ενα σωρο ανθρωποι. Πως θα απόδειξη ότι πλήρωνε και δεν ηταν απλά φιλοξενούμενος ομως είναι το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα