Gigamestin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα.Έχω το συγκεκριμένο κινητό και κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει.Άλλαξα μπαταρία και το έκανα hard reset,μετά φόρτισε εως το 100% κανονικα.Μετα που έβαλα κάποιες εφαρμογές δεν φόρτιζε πάνω απο 67%.Το άφησα αρκετές ώρες αλλά δεν άλλαξε κατι.Το έβαλα σε safe mod αλλά πάλι τίποτα.Τι πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει?
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Υποδοχή φόρτισης κατά πάσα πιθανότητα είναι
vargas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Gigamestin είπε Καλησπέρα στην παρέα.Έχω το συγκεκριμένο κινητό και κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει.Άλλαξα μπαταρία και το έκανα hard reset,μετά φόρτισε εως το 100% κανονικα.Μετα που έβαλα κάποιες εφαρμογές δεν φόρτιζε πάνω απο 67%.Το άφησα αρκετές ώρες αλλά δεν άλλαξε κατι.Το έβαλα σε safe mod αλλά πάλι τίποτα.Τι πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει? Το είχα πριν δύο χρόνια και στους 2 μήνες πάνω το charging port ειχε χαλαρώσει πολύ . Μήπως είναι αυτό που λέει ο φίλος απο πανω ;;
ELTASSOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Gigamestin είπε Καλησπέρα στην παρέα.Έχω το συγκεκριμένο κινητό και κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει.Άλλαξα μπαταρία και το έκανα hard reset,μετά φόρτισε εως το 100% κανονικα.Μετα που έβαλα κάποιες εφαρμογές δεν φόρτιζε πάνω απο 67%.Το άφησα αρκετές ώρες αλλά δεν άλλαξε κατι.Το έβαλα σε safe mod αλλά πάλι τίποτα.Τι πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει? Ο φορτιστης φταιει. Καποια εφαρμογη τρωει μπαταρια συνεχως οσο το εχεις στην πριζα και δεν προλαβαινει να στο φορτισει η το κανει τοσο αργα που νομιζεις οτι δεν...Να αφαιρεσεις μια μια τις νεες εφαρμογες κανοντας ελεγχο να δεις ποια σου κανει καταναλωση
GianniSM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μου είχε κάνει παρόμοια κόλπα το Note 8, τελικά ήταν το πορτ. Δοκίμασε και σε άλλο φορτιστή, αν δεν δουλέψει τότε μάλλον αυτό είναι.
Gigamestin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Τελικά η θύρα φόρτισης ήταν παιδιά.Αλλάχτηκε και λειτουργεί μια χαρά πλεον.Σας ευχαριστώ ολους
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 7:24 ΜΜ, Gigamestin είπε Τελικά η θύρα φόρτισης ήταν παιδιά.Αλλάχτηκε και λειτουργεί μια χαρά πλεον.Σας ευχαριστώ ολους Με κανα 20-30€ την γλίτωσες?
Aggeluska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Το ίδιο κινητό στην μητέρα μου έχει βγάλει το ίδιο πρόβλημα δύο φορές αλλά η αιτία ήταν ότι στην υποδοχή του κινητού. Χαλούσε εύκολα. Την πρώτη φορά το κάλυψε η εγγύηση την δεύτερη δεν το κάλυπτε οπότε το έφτιαξα σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για 20€..
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 τυχερος εισαι. η πρωτη φουρνια των p8 lite εβγαζαν θεματα
Gigamestin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Με κανα 20-30€ την γλίτωσες? 30 Φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα