Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Έχω το συγκεκριμένο κινητό και κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει.Άλλαξα μπαταρία και το έκανα hard reset,μετά φόρτισε εως το 100% κανονικα.Μετα που έβαλα κάποιες εφαρμογές δεν φόρτιζε πάνω απο 67%.Το άφησα αρκετές ώρες αλλά δεν άλλαξε κατι.Το έβαλα σε safe mod αλλά πάλι τίποτα.Τι πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Gigamestin είπε

Καλησπέρα στην παρέα.Έχω το συγκεκριμένο κινητό και κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει.Άλλαξα μπαταρία και το έκανα hard reset,μετά φόρτισε εως το 100% κανονικα.Μετα που έβαλα κάποιες εφαρμογές δεν φόρτιζε πάνω απο 67%.Το άφησα αρκετές ώρες αλλά δεν άλλαξε κατι.Το έβαλα σε safe mod αλλά πάλι τίποτα.Τι πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει?

Το είχα πριν δύο χρόνια και στους 2 μήνες πάνω το charging port ειχε χαλαρώσει πολύ . Μήπως είναι αυτό που λέει ο φίλος απο πανω ;;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Gigamestin είπε

Ο φορτιστης φταιει. Καποια εφαρμογη τρωει μπαταρια συνεχως οσο το εχεις στην πριζα και δεν προλαβαινει να στο φορτισει η το κανει τοσο αργα που νομιζεις οτι δεν...Να αφαιρεσεις μια μια τις νεες εφαρμογες κανοντας ελεγχο να δεις ποια σου κανει καταναλωση

Δημοσ.

Μου είχε κάνει παρόμοια κόλπα το Note 8, τελικά ήταν το πορτ. Δοκίμασε και σε άλλο φορτιστή, αν δεν δουλέψει τότε μάλλον αυτό είναι.

Δημοσ.
Στις 26/10/2018 στις 7:24 ΜΜ, Gigamestin είπε

Τελικά η θύρα φόρτισης ήταν παιδιά.Αλλάχτηκε και λειτουργεί μια χαρά πλεον.Σας ευχαριστώ ολους

Με κανα 20-30€ την γλίτωσες?

Δημοσ.

Το ίδιο κινητό στην μητέρα μου έχει βγάλει το ίδιο πρόβλημα δύο φορές αλλά η αιτία ήταν ότι στην υποδοχή του κινητού. Χαλούσε εύκολα. Την πρώτη φορά το κάλυψε η εγγύηση την δεύτερη δεν το κάλυπτε οπότε το έφτιαξα σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για 20€..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...