Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, orck είπε

Παιδιά σε σοβά 5εκατοστα μια χαρά πιάνει. Κουρτίνα θα κρεμάσει.

Θα το δοκιμάσω. Πάντως το ξύλο της κουρτίνας είναι βαρύ (παλιό είναι) και η κουρτίνα σχετικά μακρυά. Θα το τσεκάρω! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Θα το δοκιμάσω. Πάντως το ξύλο της κουρτίνας είναι βαρύ (παλιό είναι) και η κουρτίνα σχετικά μακρυά. Θα το τσεκάρω! 

Σε αντιστοιχο παντως προβλημα με παρομοιο κουρτινοξυλο αλλα και ενα αλλο 3μετρο χαλκινο και σε συνδυασμο παντα με βαριες κουρτινες, μετα απο πολλες δοκιμες, μερεμετια και σπασμενα νευρα λογω δυσκολων τοιχων, κατεληξα σε γενικη αλλαγη με κουρτινοξυλα νικελ που ειναι πολυ ελαφρια και με βασεις/μπρατσακια σε αντιθεση με τη βιδα που εχουν αυτα τα ξυλινα.

Δημοσ.

Σκαψε το κουφιο σημειο καλα,εκτος αμα ειναι κουφιος ολος ο τοιχος και σκαβοντας φτασεις μεχρι τα σοβατεπι,στοκαρε καλα και ξαναδοκιμασε.Οπως σε σπιτια που κατα καιρους εχω νοικιασει δεν θα ηθελα να μου προκυψουν δουλειες λογω μπαλωματων,ετσι δεν μαρεσουν τα μπαλωματα.Αφου εχεις ορεξη να το κανεις,καντο καλα.Αλλιως δοκιμασε το υγρο ουπα που σου προτειναν τα παιδια.Μπορεις να βγαλεις μια φωτο τον τοιχο να παρουμε καλυτερη εικονα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σπιτι που νοικιάζω βρίσκομαι. Του ιδιοκτήτη είναι τα ξύλα της κουρτίνας δηλαδή.  Πίσω από τον κούφιο τοίχο (λογικά για το πατζουρι κούφιος) βρίσκεται τσιμέντο που με τίποτα δεν μπόρεσα να περάσω με το τρυπάνι.

44 λεπτά πριν, 29gk είπε

Σε αντιστοιχο παντως προβλημα με παρομοιο κουρτινοξυλο αλλα και ενα αλλο 3μετρο χαλκινο και σε συνδυασμο παντα με βαριες κουρτινες, μετα απο πολλες δοκιμες, μερεμετια και σπασμενα νευρα λογω δυσκολων τοιχων, κατεληξα σε γενικη αλλαγη με κουρτινοξυλα νικελ που ειναι πολυ ελαφρια και με βασεις/μπρατσακια σε αντιθεση με τη βιδα που εχουν αυτα τα ξυλινα.

Μπορείς να μ στείλεις μια φωτό να τ δω. Αν είναι οικονομικό και βολέψει η εγκατάσταση του πάω σε αυτό! 

Επεξ/σία από txcellas
Δημοσ.
9 ώρες πριν, txcellas είπε

Σε σπιτι που νοικιάζω βρίσκομαι. Του ιδιοκτήτη είναι τα ξύλα της κουρτίνας δηλαδή.  Πίσω από τον κούφιο τοίχο (λογικά για το πατζουρι κούφιος) βρίσκεται τσιμέντο που με τίποτα δεν μπόρεσα να περάσω με το τρυπάνι.

Μήπως είναι παλιό σπίτι πέτρινο οπότε πρέπει να ψάξεις άλλη λύση γιατί δεν πρόκειται να τρυπήσει η πέτρα.Το έχω πάθει στης πεθεράς μου και με πατέντες την έστησα.

Δεν δικαιολογείται με κρουστικό και να μην τρυπάει το μπετό έστω λίγους πόντους πιο δεξιά πιο αριστερά ,λίγο πάνω ή κάτω αν πέτυχες χοντρό σίδερο όπως είπε ο orck 

Δημοσ.

Ήμουν σε κάποιο μαγαζί και πρότειναν σε πελάτη που είχε θέμα με σαθρό τοίχο, να βάλει μέσα μια ειδική κόλλα αφού τρυπήσει η οποία γίνεται πέτρα. Bison ήταν η μάρκα νομίζω.

Δημοσ.

Ναι υπαρχουν εποξικες ρητινες που αντεχουν τονους, αλλα δεν θελει ο ανθρωπος να βαλει χημικο βυσμα σε βραχο για να κανει αναρριχηση και να πρεπει να αντεχει 2500ΚΝ σε ενδεχομενη πτωση ορειβατη. Ενα κουρτινοξυλο θελει να βαλει με την κουρτινα, μεγιστο φορτιο 10 κιλα αντε 30 εαν καποιος τραβηξει την κουρτινα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, txcellas είπε

..........

Μπορείς να μ στείλεις μια φωτό να τ δω. Αν είναι οικονομικό και βολέψει η εγκατάσταση του πάω σε αυτό! 

Εγω τα αλλαξα με καποια αντιστοιχα με το παρακατω

https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/kourtinoxula-sidirodromoi/set-kourtinoxula/set-kourtinoxulo-mono-epekteinomeno-o16-19mm-61537224/

αν και βλεπω πως και για τα ξυλινα, εχουν αλλαξει μαλλον τον τυπο στερεωσης και εχουν και για αυτα επισης "μπρατσακια"

https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/kourtinoxula-sidirodromoi/set-kourtinoxula/set-kourtinoxulo-mono-o28mm-62071604/

Επισης απο οσο θυμαμαι, μπορει να βρεις και σκετες βασεις, τελειωματα κτλ και οχι υποχρεωτικα ολοκληρο σετ κουρτινοξυλου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...