Gkostas2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Παίδες έχω μια Samsung Smart TV την Samsung UE40MU6120. Τον τελευταίο μήνα προσπαθώ να μπω στο App της ΕΡΤ και μου βγάζει ότι δεν έχω συνδεθεί στο ιντερνετ και με πετάει έξω. Αντιθέτως με άλλες εφαρμογές (πχ Youtube, Netflix κλπ), δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Ξέρετε τι συμβαίνει; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μια απο τα ιδια σε τηλεοραση LG. Αιτια δεν βρήκα γιατι δεν ασχοληθηκα. 1
kostasbm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 παρε την ερτ ...πιθανολογω δεν θα δουλευει ο σερβερ 1
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Οπότε λογικά φταίει η ίδια η εφαρμογή και όχι η TV... Κάτι ακόμα, ξέρετε πως μπορώ να βάλω ERT Hybrid??? Πατάω το κόκκινο κουμπί αλλά τίποτα.
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δεν εχω τη συγκεκριμένη τηλεοραση, αλλά εχεις ενεργοποιήσει το HbbTV απο τις ρυθμισεις; Αν οχι κάνε το και αν δεν το βρισκεις ριξε μια ματια στο manual ή πάρε το customer care της Samsung 1
manoskost Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 την υδριδικη της ερτ την βαζει μονο η samsung απο την απομακρυσμενη βοηθεια, οποτε παιρνεται τηλεφωνο και κλεινεται ραντεβου να ειναι καποιος σπιτι. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Τι σκατά κόκκινο κουμπί και υβριδική τηλεόραση λένε τότε, αν χρειάζεται τεχνικός (έστω και απομακρυσμένος) για να στο φτιάξει; Επίσης στην Samsung σκάμε έναν σκασμό λεφτά. Αυτές οι παροχές έπρεπε να υπάρχουν by default
KoreanW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, Gkostas2007 said: Τι σκατά κόκκινο κουμπί και υβριδική τηλεόραση λένε τότε, αν χρειάζεται τεχνικός (έστω και απομακρυσμένος) για να στο φτιάξει; Επίσης στην Samsung σκάμε έναν σκασμό λεφτά. Αυτές οι παροχές έπρεπε να υπάρχουν by default αυτό (τεχνικός, ραντεβού, απομακρυσμένη πρόσβαση κλπ) είναι απαραίτητο στη συγκεκριμένη μάρκα σε άλλες μάρκες δε χρειάζονται αυτά για να έχεις υβριδική τηλεόραση 1
manoskost Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, KoreanW είπε αυτό (τεχνικός, ραντεβού, απομακρυσμένη πρόσβαση κλπ) είναι απαραίτητο στη συγκεκριμένη μάρκα σε άλλες μάρκες δε χρειάζονται αυτά για να έχεις υβριδική τηλεόραση ειχα samsung για αυτο στο λεω, μονο ετσι στη βαζουν. 30 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Τι σκατά κόκκινο κουμπί και υβριδική τηλεόραση λένε τότε, αν χρειάζεται τεχνικός (έστω και απομακρυσμένος) για να στο φτιάξει; Επίσης στην Samsung σκάμε έναν σκασμό λεφτά. Αυτές οι παροχές έπρεπε να υπάρχουν by default και που να μπλεξεις με αυτους με καμμια βλαβη, να δεις τι ωραια θα περασεις. 1
KoreanW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 13 minutes ago, manoskost said: ειχα samsung για αυτο στο λεω, μονο ετσι στη βαζουν. και που να μπλεξεις με αυτους με καμμια βλαβη, να δεις τι ωραια θα περασεις. μα σε πιστεύω, και έχει ξαναειπωθεί αυτό samsung δεν έχω, αλλά έχω άλλη μάρκα και η υβριδική λειτούργησε από την πρώτη στιγμή στη δική μου τηλεόραση χωρίς χουνέρια τύπου τεχνικός-απομακρυσμένη κλπ και άλλες μάρκες εκτός της μάρκας που έχω, επίσης έχω ακούσει να παίζουν υβριδική απρόσκοπτα 1
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μα γι'αυτό λέω ότι πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και καλά για το brand της Samsung και ότι θα την πάρεις και θα ξεμπερδέψεις και για απλά πράγματα, πρέπει να πάρω πχ άδεια απο την δουλειά, να περιμένω πότε θα μπει ένας τεχνικος με σύνδεση να μου φτιάξει κάτι το οποίο το έχω αγοράσει και έπρεπε να υπάρχει ήδη. Για να μην μιλήσω για το Smart Hub της με προεγκατεστημένες εφαρμογές ή εφαρμογές που απλά δεν παίζουν. Και κλασσικά η απάντηση, κάνε reset του Smart Hub...
KoreanW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 δεν έχω ασχοληθεί με αυτά, έχω Android TV και άλλοι παρομοίως WebOS κοκ αλλά μη νομίζεις, κι εμείς τα έχουμε σκάσει για τις δικές μας προτιμήσεις... 1
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, KoreanW είπε δεν έχω ασχοληθεί με αυτά, έχω Android TV και άλλοι παρομοίως WebOS κοκ αλλά μη νομίζεις, κι εμείς τα έχουμε σκάσει για τις δικές μας προτιμήσεις... Νομίζω ότι έχω αρχίσει να το μετανιώνω που δεν πήρα απλά ένα box TV με android μέσα και τα έσκασα για smart (?) tv
KoreanW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Gkostas2007 said: Νομίζω ότι έχω αρχίσει να το μετανιώνω που δεν πήρα απλά ένα box TV με android μέσα και τα έσκασα για smart (?) tv να σου πω εγώ έκανα κάτι ενδιάμεσο, πήρα smart tv με λειτουργικό Android TV (και τα έσκασα παρομοίως) αλλά με βολεψε ομολογώ γιατί το θεωρώ ενοχλητικό να έχω ένα εξωτερικό box που θα χρειάζεται να το χειρίζομαι σαν να είχα αποκωδικοποιητή για τα κανάλια αυτός είναι και ο λόγος που δεν είχε νόημα να ασχοληθώ με smart tv Tizen, WebOS κλπ Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW 1
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, KoreanW είπε να σου πω εγώ έκανα κάτι ενδιάμεσο, πήρα smart tv με λειτουργικό Android TV (και τα έσκασα παρομοίως) αλλά με βολεψε ομολογώ γιατί το θεωρώ ενοχλητικό να έχω ένα εξωτερικό box που θα χρειάζεται να το χειρίζομαι σαν να είχα αποκωδικοποιητή για τα κανάλια αυτός είναι και ο λόγος που δεν είχε νόημα να ασχοληθώ με smart tv Tizen, WebOS κλπ Με android υπάρχει σε γνωστή μάρκα; Νομίζω μόνο η MLS βγάζει android tv και υπάρχουν στο ελληνικό εμπόριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα