bromiaris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΑΒ Βασιλόπουλος Από 22/10 έως 27/10 Σκληρό τυρί Δανίας ARLA 6,85 ευρώ/κιλό Μπανάνες DOLE 1,19 ευρώ/κιλό Δημητριακά και μπάρες Kellogg’s Special K 1+1 Δώρο Ουίσκι Dewar’s 14.94 ευρώ/φιάλη Αναψυκτικά Λούξ -30% Ραψάνη ερυθρός οίνος για 1 κιβώτιο 6 φιαλών, -50% (4,13 ευρώ/φιάλη) Ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Finish -50% Προϊόντα Dettol -50% My market Από 22/10 έως 24/10 Softex silk χαρτί υγείας 8 ρολά 2,40 ευρώ/τεμ Προϊόντα Garnier -40% Τυρί Milner 6,90 ευρώ/κιλό Υγράλατο φιλέτο βακαλάου Νορβηγίας 7,20 ευρώ/κιλό Γαλαξίας από 22/10 έως και 27/10 Δωδώνη Φέτα δοχείο 6,92 ευρώ/κιλό Όλυμπος κεφαλοτύρι 6,88 ευρώ/κιλό Νίκη πυρηνέλαιο 1 λίτρο 3,69 ευρώ/κιλό Softex Χαρτί υγείας 8 ρολά 2,48 ευρώ Αχλάδια 1,18 ευρώ/κιλό Ακτινίδια 1,29 ευρώ/κιλό Σαμπουάν Head & Shoulders 1+1 δώρο Πάνες και μωρομάντιλα Pampers 1+1 δώρο Απορρυπαντικό Skip 6,98 ευρώ/τεμ Αφρόλουτρα Lux -50% Όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης Colgate, Sanex και Palmolive -50% Μασούτης Από 22/10 έως 24/10 Μήλα κόκκινα Ζαγοράς 1,49 ευρώ/κιλό Όλα τα Ελληνικά χοιρινά κρέατα -20% με την Mas Card Καφέδες Jacobs -30% με την Mas Card Όλα τα Twix, Snickers και Μ&Μ’s 1+1 Δώρο Ουίσκι Teacher’s 12.99 ευρώ/φιάλη Όλα τα πιτάκια και τα φύλλα Χρυσή Ζύμη -40% με την Mas Card Όλα τα συσκευασμένα στραγγιστά γιαούρτια Μεβγάλ -25% με την Mas Card Όλα τα αλλαντικά Πασσιάς -30% με την Mas Card Όλα τα χαρτιά Zewa 16τεμ -50% με την Mas Card Πάνες & Pants Babylino μικρές συσκευασίες 1+1 Δώρο Μωρομάντιλα Babycare 3τεμ, 2,88 ευρώ Όλα τα προϊόντα Colgate -50% με την Mas Card Όλα τα προϊόντα Rexona -50% με την Mas Card Όλα τα προϊόντα Vanish, Cillit Bang & μαλακτικά Quanto -40% με την Mas Card *****Μιας και από την Ενότητα «Προσφορές» μου δήλωσε ο αρμόδιος συντονιστής ότι Δεν θα ξανά επιτραπεί η δημοσίευση παρόμοιου θέματος, είπα να το αναρτήσουμε εδώ, μιας και είναι εντελώς γενικό και αόριστο. *****Ο φίλος efkola ελπίζω να αναλάβει δράση..!!! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από bromiaris 10 7
papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλώς ορίζουμε ένα νέο θέμα που αφορά την καθημερινότητα όλων μας. Αν και μου φέρνει στο μυαλό άσχημες εικόνες για ένα άλλο που μας κλείδωσαν χαίρομαι και ελπίζω ετούτο να πάει καλύτερα και να μην είναι αιτία αντιπαραθέσεων και μαχών αλλά δημιουργικού διαλόγου ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων ώστε να βγαίνουμε κερδισμένοι από τα καθημερινά ψώνια μας. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από papoys1 8 2
bromiaris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να φωνάξουμε και τον "efkola" που είναι ειδικός στις εν λόγω προσφορές... 😁 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από bromiaris 2
Dynamics Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 δεν με απασχολει ποιος εχει το σαιτ μιας και γενικα εχουμε πολλα ατομα προβλημα!Υπαρχει καποιο παρομοιο φορουμ η καποιο σαιτ που να μπορω να δω ολες τις προσφορες οπως εβαζε ο εφκολα?
MikeJ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, Dynamics said: δεν με απασχολει ποιος εχει το σαιτ μιας και γενικα εχουμε πολλα ατομα προβλημα!Υπαρχει καποιο παρομοιο φορουμ η καποιο σαιτ που να μπορω να δω ολες τις προσφορες οπως εβαζε ο εφκολα? Εδώ είναι σχεδόν σαν να τις βάζει ο efkola... https://www.lagonika.gr/προσφορές-super-market-δευτέρα-22-10-έως-σάββατο-27-10/ 1 2
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Dynamics είπε δεν με απασχολει ποιος εχει το σαιτ μιας και γενικα εχουμε πολλα ατομα προβλημα!Υπαρχει καποιο παρομοιο φορουμ η καποιο σαιτ που να μπορω να δω ολες τις προσφορες οπως εβαζε ο εφκολα? Και σου αρέσει να διαβάζεις έτσι κρύες προσφορές;;;;;; Εμένα δεν με ενθουσιάζουν.Αναπολώ τις μάχες που δίναμε παλιά στο θέμα του lidl.Ναι είχε και τα άσχημα δε λέω αλλά συγκρίνεται με ένα σκέτο ξερό ποστάρισμα τιμών χωρίς τους ιδιαίτερους σχολιασμούς που κάναμε εκεί;;; Θα πρότεινα μία ψηφοφορία μεταξύ των μελών με ένα απλό ερώτημα. Θέλετε να ανοίξει ξανά το κλειδωμένο θέμα του lidl ;;;;; ΝΑΙ ....................................... ΟΧΙ Τίποτε άλλο. Ελπίζω με τις δηλώσεις μου να μην φάω καμιά εβδομαδιαία καμπάνα. Πάντως μου λείπει. 3 2
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στα mymarket μέχρι το τέλος του μήνα έχει αρκετές προσφορές σε βιολογικά προϊόντα. 2
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Άκου τώρα χτες πάω lidl και παίρνω ένα απορρυπαντικό Neomat xxl 65 μεζούρες προσφορά με 5,25. Πάω για κάτι άλλο Σκλαβενίτη το βλέπω και εκεί προσφορά από 8,90 στα 7,40.Λέω ευτυχώς που το πήρα από το άλλο. Γυρνάω σπίτι βρίσκω φυλλάδιο του μαρκετ ιν , μόνο γα σήμερα στα 4,99 . Μιλάμε για το ίδιο παντού με 65 μεζούρες. 1 1
bromiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, papoys1 είπε Άκου τώρα χτες πάω lidl και παίρνω ένα απορρυπαντικό Neomat xxl 65 μεζούρες προσφορά με 5,25. Πάω για κάτι άλλο Σκλαβενίτη το βλέπω και εκεί προσφορά από 8,90 στα 7,40.Λέω ευτυχώς που το πήρα από το άλλο. Γυρνάω σπίτι βρίσκω φυλλάδιο του μαρκετ ιν , μόνο γα σήμερα στα 4,99 . Μιλάμε για το ίδιο παντού με 65 μεζούρες. Υπάρχουν τρομερές διαφορές σε πολλά καταστήματα και πρέπει εκτός από ψαγμένη αναζήτηση, να έχεις και τύχη για να βρεις τεμάχια του προϊόντος στο ράφι… Ενδεικτικά πριν 10-15 ημέρες βρήκα σε τοπικό κατάστημα απορρυπαντικό πλυντηρίου ΟΜΟ 4 λίτρα (δεν θυμάμαι μεζούρες) 6,4 ευρώ, και στο My market Dixan 3 λίτρα 3,80 ευρώ! Γιατί έτυχε να έχει προσφορά 1+1 (2 συσκευασίες των 1,5 λίτρων) και επιπλέων μείωση -50%.. 1
basilisgate13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 ενα ωραιο σιτε για προσφορες παιδια ειναι το https://www.killdeal.gr/ εχει ολες τις προσφορες και μπορεις να επιλεξεις απο ποια σουπερ μαρκετ θελεις να δεις.Ελπιζω να μην κλειδωθει και αυτο μπορει στο λιντλ να μην εγραφα αλλα το διαβαζα και πολλες φορες ειχε φανει χρησιμο 2
bromiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Ελπιζω να μην κλειδωθει και αυτο μπορει στο λιντλ να μην εγραφα αλλα το διαβαζα και πολλες φορες ειχε φανει χρησιμο Στο χέρι μας είναι να μην κλειδώσει.. Αλλά αν αρχίζουν 2-3 άτομα να τσακώνονται γιατί ο νες-καφέ είναι καλύτερος ή όχι από τον τάδε no name, ή ατέλειωτα ποστ γιατί «εμένα μου αρέσει να πίνω την τάδε μπύρα, φορώντας το σώβρακο με τις κίτρινες πασχαλίτσες και τρώγοντας γύρο κοτόπουλο από τον λιγδιάρη Βρασίδα», τότε είναι μετρημένες οι ώρες και αυτού του θέματος… 5
bromiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κρητικός Από 22/10 έως 24/10 Ελιά Μ/Ο από νεαρό μοσχάρι 5,99 ευρώ/κιλό Φέτα Τρικάλων ή Μυτιλήνης, δοχείο 5,49 ευρώ/κιλό Ρύζι "Επιλογές Κρητικός", "Από Καλή Σοδειά" και Mama's 500 γραμμαρίων -35% Ρόφημα σόγιας σοκολάτα ή αμύγδαλο σοκολάτα 1λίτρο 1,99 ευρώ/τεμ Ελαιόλαδο κλασικό "Επιλογή μου" 2 λίτρα 7,88 ευρώ/κιλό Όλα τα προϊόντα Syoss -50% Σαλάτες Η Δική μας Φάρμα -30% Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από bromiaris 1
Dynamics Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, papoys1 είπε Και σου αρέσει να διαβάζεις έτσι κρύες προσφορές;;;;;; Εμένα δεν με ενθουσιάζουν.Αναπολώ τις μάχες που δίναμε παλιά στο θέμα του lidl.Ναι είχε και τα άσχημα δε λέω αλλά συγκρίνεται με ένα σκέτο ξερό ποστάρισμα τιμών χωρίς τους ιδιαίτερους σχολιασμούς που κάναμε εκεί;;; Θα πρότεινα μία ψηφοφορία μεταξύ των μελών με ένα απλό ερώτημα. Θέλετε να ανοίξει ξανά το κλειδωμένο θέμα του lidl ;;;;; ΝΑΙ ....................................... ΟΧΙ Τίποτε άλλο. Ελπίζω με τις δηλώσεις μου να μην φάω καμιά εβδομαδιαία καμπάνα. Πάντως μου λείπει. προφανως και θελω πισω το θρετ του λιντλ...μην ξεχνας οτι εγραφα και εγω εκει!Αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις