Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/10/2018 στις 2:18 ΠΜ, johnieXoX είπε

Πριν 6 περίπου χρόνια, αγόρασα εκθεσιακή τηλεόραση από τον Κωτσόβολο (sony kdl 40 hx 800) γύρω στα 650~700 €. Με 50 € παραπάνω έβαλα και εγγύηση για 5 χρόνια.

4 χρόνια μετά η τηλεόραση τα παιξε. Τηλέφωνο στον Κωτσόβολο, ήρθαν σπίτι, πήραν την χαλασμένη, επιβεβαίωσαν την βλάβη, και επειδή το μοντέλο δεν υπήρχε μου έδωσαν μια καινούργια sony kdl 43w809c.

4 χρόνια μετά βρέθηκα με καινούργια τηλεόραση που δεν είχα ούτε τη στιγμή της αγοράς.

Σίγουρα δε μετάνιωσα την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια

Σε εμάς μια τηλεόραση samsung που μας είχαν κάνει δώρο στην οποία ειχαν κάνει και την επέκταση εγγύησης μας χάλασε(καμένη μια γραμμή) ήρθαν και την πήραν αρχές Δεκέμβρη και μετα απο πολλές ενοχλήσεις μας απάντησαν σήμερα!!!!!!!! οτι είναι για αντικατάσταση.Το θέμα ειναι οτι ίδια δεν υπάρχει και η τηλεόραση που μας δίνουν είναι πιο κάτω απο τα χρήματα που είχε αγοραστεί.Σε ερωτησή μου στην υπέυθυνη του καταστήματος μου απάντησε οτι κοιτάνε τα χαρακτηριστικά και οχι το ποσο.Αν θέλαμε να πάρουμε άλλη tv  και να πληρώσουμε την διαφορά μας είπε πάλι οτι δεν γίνεται.οπότε αναγκαστικά και εφόσον δεν το κυνηγήσω αλλιώς θα μου δώσουν μια tv πιο φθηνή απο αυτη που είχα που το θεωρώ κοροιδία και ας έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά

• Like 1
Δημοσ.

Αν η τηλεόραση που σου δίνουν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, τότε δεν έχουν τόσο άδικο..

Θα πρέπει όμως να σιγουρευτείς ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.. Φαντάζομαι, αν η τηλεόραση που χες αρχικά ήταν από τις πιο καλές σειρές της samsung θα χει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις στις απλές σειρές.. αν όταν ήταν απλή η σειρά που είχες δεν είναι και δίκαιο να σου δώσουν καλύτερης σειράς, έτσι δεν είναι?

Στην δικιά μου περίπτωση βασίστηκα στο ότι η τηλεόραση που χάλασε ήταν 3D, οπότε αναγκάστηκαν να μου δώσουν ακριβή σχετικά σειρά, μιας και στις απλές η sony δεν βάζει 3D. 

Δημοσ.

Η προσωπικη μου εμπειρια οχι και για κανενα λογο. Στη προκειμενη περιπτωση δε το συνεχισα ενω μου λεγανε οτι ειναι ουσιαστικα σαν μεικτη και μου ζαλισαν τον ερωτα να την κανω οτι ισχυει και καλα και μονος αν την σπασω (media markt). Αφορα μια krups καφετιερα που ηταν στα 190€ αλλα με 12 ατοκες που ηθελα εγω μονο με την εγγυηση τους. Και καλα καναν εκπτωση στο προιον και κουμπωσαν στην ασφαλεια (προφανως γιατι παιρνουν ποσοστο) και ηρθε τελικη τιμη η ιδια. Προσφατα εσπασε το γκρουπ το πηγα και πηρα προφανως τα @@ μου στο χερι. Δεν καλυψανε τιποτα ισχυριζομενοι οτι ειναι σαν επεκταση της εργοστασιακης και η krups (που οντως το αναφερει) δεν καλυπτει αναλωσιμα. Εν τελη πηρα απ ανταλακτικαδικο με 30€ και τελος. Το θεμα ειναι οτι ευτυχως δεν εχω κανει σε κατι αλλο γιατι τα εχω παρει ολα απ αυτους (πανω απο 4000€ πραγματα).  Σημειωση: ασφαλεια μεσω allianz κανουν

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Η προσωπικη μου εμπειρια οχι και για κανενα λογο. Στη προκειμενη περιπτωση δε το συνεχισα ενω μου λεγανε οτι ειναι ουσιαστικα σαν μεικτη και μου ζαλισαν τον ερωτα να την κανω οτι ισχυει και καλα και μονος αν την σπασω (media markt). Αφορα μια krups καφετιερα που ηταν στα 190€ αλλα με 12 ατοκες που ηθελα εγω μονο με την εγγυηση τους. Και καλα καναν εκπτωση στο προιον και κουμπωσαν στην ασφαλεια (προφανως γιατι παιρνουν ποσοστο) και ηρθε τελικη τιμη η ιδια. Προσφατα εσπασε το γκρουπ το πηγα και πηρα προφανως τα @@ μου στο χερι. Δεν καλυψανε τιποτα ισχυριζομενοι οτι ειναι σαν επεκταση της εργοστασιακης και η krups (που οντως το αναφερει) δεν καλυπτει αναλωσιμα. Εν τελη πηρα απ ανταλακτικαδικο με 30€ και τελος. Το θεμα ειναι οτι ευτυχως δεν εχω κανει σε κατι αλλο γιατι τα εχω παρει ολα απ αυτους (πανω απο 4000€ πραγματα).  Σημειωση: ασφαλεια μεσω allianz κανουν

Αν δεν έχει όρο ότι καλύπτει αναλώσιμα η κάτι πέραν της εργοστασιακής εγγύησης τότε δεν βλέπω που ακριβώς φταίνε

Αν ήταν πχ σε laptop που διαφημίζουν ότι καλύπτουν και ζημιά από τυχαία πτώση υγρού και δεν στο κάλυπταν εκεί οκ να καταλάβω το κράξιμο, όταν όμως κάτι δεν είναι στους όρους επειδή κανείς δεν κάνει το κόπο να διαβάσει συνήθως τα χαρτιά που του δίνουν δεν φταίνε αυτοί

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Αν δεν έχει όρο ότι καλύπτει αναλώσιμα η κάτι πέραν της εργοστασιακής εγγύησης τότε δεν βλέπω που ακριβώς φταίνε

Αν ήταν πχ σε laptop που διαφημίζουν ότι καλύπτουν και ζημιά από τυχαία πτώση υγρού και δεν στο κάλυπταν εκεί οκ να καταλάβω το κράξιμο, όταν όμως κάτι δεν είναι στους όρους επειδή κανείς δεν κάνει το κόπο να διαβάσει συνήθως τα χαρτιά που του δίνουν δεν φταίνε αυτοί

Τυπε εγραψα οτι γινεται σα μεικτη ασφαλεια. 50€ δεν πληρωνεις εξτρα για μια καφετιερα τι να χαλασει δηλαδη μονο η αντλια η το δοχειο για το νερο?απλα μας δουλευουν.αλλιως σκρουτζ και με πολυ χαμηλοτερη τιμη. Υποτιθεται οτι καλυπτει τα παντα.

Δημοσ.
Στις 24/10/2018 στις 3:20 ΜΜ, fredd0 είπε

ολα πλεον εχουν πλακετες. Με το μπουρδελο τη ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ (σορρυ δεητζιδες/δεδεητζιδες) οι πιθανοτητες να καψεις πλακετα απο μαλακια του συστηματος ειναι αρκετα υψηλες, και το κοστος αντικαταστασης, κανα διακοσαρι. Ψυκτικος, βορεια προαστια Αθηνας, πριν κανα μηνα που χε περασει τυφωνας τι σκατα ειχε περασει αλλαξε (λεει χωρις υπερβολη) πανω απο 100 πλακετες σε ψυγεια κλπ το δεκαημερο μετα, γιατι κατα μαγικο τροπο η ΔΕΗ εστειλε φαση στον ουδετερο σε ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα. Εκει μπορει και να σε σωζει η εξτρα εγγυηση.

Ακριβως αυτο... 

Πριν 5 χρονια ειχαμε βλαβη στο δικτυο της ΔΕΔΔΗΕ (ταση στον ουδετερο) με αποτελεσμα πολλες συσκευες να βγουν off.

Ευτυχως για μενα σε ψυγειο ντουλαπα samsung ειχα 5ετη απο Κωτσοβολο και το φτιαξαν σχετικα αμεσως.

Στο πλυντηριο και σε 1 aircondition που ηταν μεσα την εργοστασιακη εγγυηση με ζαλισαν μεχρι να τα επισκευασουν...

Το τροφοδοτικο του laptop δεν μου το καλυψαν και ας ειχα extra εγγυηση.. (θεωρείτε παρελκομενο)

Δημοσ.
Στις 23/10/2018 στις 5:07 ΠΜ, splash18 είπε

Προκειται να αγορασω ηλεκτρικες συσκευες οπως πχ ψυγειο Lg (κοστος 1080,00), κουζινα Aeg (κοστος 680,00) πλυντηριο Lg (κοστος 650,00) και τηλεοραση Samsung (κοστος 900,00) - τιμες αλυσιδων - και πηγαινοντας στις μεγαλες αλυσιδες, μου λενε οι πωλητες να βαλω εξτρα εγγυηση με επιπλεον επιβαρυνση απο 120 - 150 ευρω για το καθε προιον.

Λεφτά Υπάρχουν...

Στις 3/1/2019 στις 11:37 ΜΜ, paoknf είπε

Το θέμα ειναι οτι ίδια δεν υπάρχει και η τηλεόραση που μας δίνουν είναι πιο κάτω απο τα χρήματα που είχε αγοραστεί.Σε ερωτησή μου στην υπέυθυνη του καταστήματος μου απάντησε οτι κοιτάνε τα χαρακτηριστικά και οχι το ποσο.

Και πολύ σωστά σας λένε!

Στις 4/1/2019 στις 5:59 ΠΜ, john_petrucci7 είπε

Δεν καλυψανε τιποτα ισχυριζομενοι οτι ειναι σαν επεκταση της εργοστασιακης και η krups (που οντως το αναφερει) δεν καλυπτει αναλωσιμα.

Θα μου πέσουν και τα λίγα μαλλιά που μου έμειναν με ότι διαβάζω σήμερα!

Βρε άνθρωπε του όποιου θεού και αν πιστεύεις, διαβάζεις τι γράφεις;;;;

Ομολογείς ο ίδιος ότι η εταιρία γράφει φαρδιά πλατιά ότι ποτέ Δεν κάλυπτε τα αναλώσιμα και εσύ κατηγορείς την κακιά εταιρία, που κάνει αυτό που έχει αναφέρει;;;;

13 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Τυπε εγραψα οτι γινεται σα μεικτη ασφαλεια.

Το ότι εσύ πιστεύεις με το ζόρι ότι γίνεται «σα μεικτη ασφαλεια» Δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας…

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bromiaris είπε

Λεφτά Υπάρχουν...

Και πολύ σωστά σας λένε!

Θα μου πέσουν και τα λίγα μαλλιά που μου έμειναν με ότι διαβάζω σήμερα!

Βρε άνθρωπε του όποιου θεού και αν πιστεύεις, διαβάζεις τι γράφεις;;;;

Ομολογείς ο ίδιος ότι η εταιρία γράφει φαρδιά πλατιά ότι ποτέ Δεν κάλυπτε τα αναλώσιμα και εσύ κατηγορείς την κακιά εταιρία, που κάνει αυτό που έχει αναφέρει;;;;

Το ότι εσύ πιστεύεις με το ζόρι ότι γίνεται «σα μεικτη ασφαλεια» Δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας…

Σου λέω τι μου είπε το media.  Που ποτέ βέβαια δεν μου έδωσαν τις 4 σελίδες με τους όρους να τα διαβάσω όλα. Το μεικτή δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αυτοί το είπαν. Ευτυχώς έβγαλα το δημοτικό (και κάτι παραπάνω οπότε ξέρω τι γράφω). Απλά είναι απατεώνες και κακώς δεν το συνέχισα γιατί τέτοια πουστριλίκια κάνουν όλοι με τις εγγυήσεις. Και δη οι μεγάλες εταιρείες. Όταν σου τύχει έλα και πες μου ότι είχα δίκιο. Και στο λέω χωρίς διάθεση προσβολής απλά έτσι έχει το θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Σου λέω τι μου είπε το media.  Που ποτέ βέβαια δεν μου έδωσαν τις 4 σελίδες με τους όρους να τα διαβάσω όλα. Το μεικτή δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αυτοί το είπαν. Ευτυχώς έβγαλα το δημοτικό (και κάτι παραπάνω οπότε ξέρω τι γράφω). Απλά είναι απατεώνες και κακώς δεν το συνέχισα γιατί τέτοια πουστριλίκια κάνουν όλοι με τις εγγυήσεις. Και δη οι μεγάλες εταιρείες. Όταν σου τύχει έλα και πες μου ότι είχα δίκιο. Και στο λέω χωρίς διάθεση προσβολής απλά έτσι έχει το θέμα 

Μα εσύ γράφεις ότι η krups δεν καλύπτει αναλώσιμα. Άρα;;;;;;;

Δημοσ.

Αυτό το περίμενα το μόνο σίγουρο και γι αυτό πείστηκα να κάνω τη δικιά τους που και καλά "καλύπτει τα πάντα¨. Και μάλιστα θυμάμαι που τους είχα ρωτήσει σε φάση αν το ζορίσω εγώ και σπάει ή μου πέσει πχ και μου απάντησε από την ασφάλεια τα πάντα. Απλά όταν έγινε και έπιασα το συμβόλαιο έλεγε κάτω ότι περιέχει 4 σελίδες και τζίφρωσα ότι τις παρέλαβα (προφανώς όχι) οπότε δεν είχα και κάτι να παίξω διαπραγμάτευση

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, john_petrucci7 είπε

Αυτό το περίμενα το μόνο σίγουρο και γι αυτό πείστηκα να κάνω τη δικιά τους που και καλά "καλύπτει τα πάντα¨. Και μάλιστα θυμάμαι που τους είχα ρωτήσει σε φάση αν το ζορίσω εγώ και σπάει ή μου πέσει πχ και μου απάντησε από την ασφάλεια τα πάντα. Απλά όταν έγινε και έπιασα το συμβόλαιο έλεγε κάτω ότι περιέχει 4 σελίδες και τζίφρωσα ότι τις παρέλαβα (προφανώς όχι) οπότε δεν είχα και κάτι να παίξω διαπραγμάτευση

Όσες φορές έκανα επέκταση σε κάτι ζήτησα από τον υπάλληλο που μιλούσα να μου δώσει το συμβόλαιο γιατί σε κάθε προϊόν καλύπτει διαφορετικά πράγματα οπότε βλέπω αν αυτά που καλύπτει το εκάστοτε συμβόλαιο με συμφέρουν σε συνάρτηση με την τιμή που έχει η έξτρα ασφάλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...