Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Επειδή χάθηκα λίγο εγώ ή εφαρμογές θα υπάρχουν ελεύθερες στο μάρκετ αλλά αν θέλει κάποιος κατασκευαστής να της ενσωμάτωση στο τηλέφωνο του θα πρέπει να πληρώσει? 1
Socratis_g Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Επειδή χάθηκα λίγο εγώ ή εφαρμογές θα υπάρχουν ελεύθερες στο μάρκετ αλλά αν θέλει κάποιος κατασκευαστής να της ενσωμάτωση στο τηλέφωνο του θα πρέπει να πληρώσει? Δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά μάλλον αυτό θα συμβαίνει. Γιατί θα είναι τρελό να σου χρεώνει πχ τον chrome στο playstore (εφόσον δεν υπάρχει by default στην συσκευή), όταν υπάρχουν καλύτεροι δωρεάν. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Socratis_g
manolis940 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Επειδή χάθηκα λίγο εγώ ή εφαρμογές θα υπάρχουν ελεύθερες στο μάρκετ αλλά αν θέλει κάποιος κατασκευαστής να της ενσωμάτωση στο τηλέφωνο του θα πρέπει να πληρώσει? Ναι. Η Google όμως δίνει τζάμπα android για να έχεις μέσα τα γνωστά Google apps. Από δω και πέρα θα το χρεώνει 40$ οπότε θα το πληρώνεις εσύ. Για μένα, δεν περίμενα κάτι καλύτερο, το πρόστιμο ήταν παράλογο, λογικό και η συμμόρφωση να είναι το ίδιο. Διαβάζοντας το παραπάνω απ ότι καταλαβαίνω το μόνο που θα καταφέρει η google είναι να στείλει κι άλλες εταιρίες εκτός Ευρώπης. 1
donblunts Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Έτσι.. Μιας που μας τρέχουν και απ'τα μπατζάκια...
pcnw Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Οι υπηρεσίες της Google είναι υπερτιμημένες. Η τιμωρητική πρακτική της θα της γυρίσει μπούμερανγκ. Αρκεί να ρυθμίσεις την συσκευή android να δέχεται εγκαταστάσεις εφαρμογών από διάφορες πηγές εκτός από το "ασφαλές" Google Play. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Εγω θελω να μην εχει τιποτα μεσα εκτος απο το playstore μην πω ουτε αυτο αφου μπορουμε να το βαλουμε και μονοι μας. Η τουλαχιστον να μπορουμε να κανουμε απεγκατασταση τις εφαρμογες της χωρις root και οχι απλα να τις παγωνουμε. Εγω δεν γουσταρω τον Chrome γιατι να το εχω μεσα και να αναβουν τα λαμπακια μου οταν το βλεπω; 9
aris1986 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Θα ψάχνετε για σπασμένο YouTube app τώρα...! Θα έχετε Android και θα είναι σαν να μην έχετε..! 3
toumpouss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, fotoalexandros είπε Τίποτε δεν είναι δωρεάν. Προτιμώ να πληρώνω κάτι και να είναι ελεύθερο από διαφημίσεις. Το θέμα είναι όμως, θα σταματήσουν οι διαφημίσεις σε αυτή την περίπτωση? Νομίζω όλες οι εφαρμογές google είναι χωρίς διαφημίσεις. Ποια είναι με;
iddqdiddqd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Το άρθρο νομίζω ξεχνά κάτι πολύ βασικό, τουλάχιστον όπως το διαβάζω από το arstechnica (του οποίου τον συντάκτη τον έχω για αξιόπιστο). Αναφορά σε κείμενο " The whole system basically works out as another "tier" of Android licensing: there's the free tier with Google's preferred setup and all of the old rules, and now there's a paid tier with more flexibility." Οπότε, όποιος κατασκευαστής θέλει, παραμένει στο τζάμπα με την υποχρέωση να κάνει bundle τα πάντα όλα (αυτό γινόταν μέχρι σήμερα). Επίσης, μπορεί απλά να μη βάλει τίποτα όπως ξερωγώ στα kindle fire η κινέζικες συσκευές με κινέζικες roms (και αυτό γινόταν και σήμερα). Η νέα πλέον επιλογή, είναι να βάλεις μερικά apps, αλλά τα πληρώνεις και είναι και αλμυρά.
JDredd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εδω κατουρηθηκα στα γελια. Γιατί κατουρηθηκες στα γέλια? Και οι Αμερικανοί την apple αμερικανική τη θεωρούν.και τα MLS designed in Greece ειναι και made in China.Μη μπερδευεστε 10 λεπτά πριν, pcnw είπε Οι υπηρεσίες της Google είναι υπερτιμημένες. Η τιμωρητική πρακτική της θα της γυρίσει μπούμερανγκ. Αρκεί να ρυθμίσεις την συσκευή android να δέχεται εγκαταστάσεις εφαρμογών από διάφορες πηγές εκτός από το "ασφαλές" Google Play. Και μετά κλαφτα 1
what_if Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 με λιγα λογια το προστιμο μετακυλιεται στον τελικο καταναλωτη
papars Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στα PC το ίδιο δεν γίνεται; Αν θες αγοράζεις windows. Αν όχι παίρνεις το hardware και βάζεις ότι λειτουργικό θες. Το ίδιο θα γίνει με τα κινητά. Θα βγάζουν οι κατασκευαστές δικό τους android fork και αν θες google θα το πληρώνεις. 3
what_if Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 αυτο που θα συμφερε τον καταναλωτη ειναι στεγνο android να μπορεις να το φορτωνεις με τα google services k apps της επιλογης σου το ζητημα ειναι οτι ετσι η πλειοψηφια που δεν σκαμπαζει θα πελαγωνε κ θα στρεφοταν αλλου 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα