Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αρχικά να πω ότι δεν έχω σχέση με τον τομέα των νομικών όποτε αυτό που μου φαίνεται εμένα περίεργο σε κάποιον επαγγελματία του κλάδου μπορεί να φαίνεται προφανές. 

Το 2014 κατατέθηκε μια αγωγή (ενοχικό )η οποία πήρε ημερομηνία δικάσιμου και συζητήθηκε τον Νοέμβριο του 2017 στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Μας λέει ο δικηγόρος ότι η απόφαση θέλει κανένα τρίμηνο άντε εξάμηνο. Τώρα κλείνουμε σύντομα χρόνο αλλά δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εισάγοντας τα στοιχεία εδώ https://extapps.solon.gov.gr/mojwp/faces/TrackLdoPublic;jsessionid=7oChJmGefhoqvcV4THw-a5xbuAVTiuGOsnLlUCSLLtd0_dLCEvwY!1009967282 βλέπω ότι υπήρχε μια κίνηση του δικογράφου τον Δεκέμβριο του 2017 από την έδρα στην γραμματεία και έκτοτε τίποτα. Είναι συνηθισμένο φαντάζομαι αυτό,σωστά;

συνηθως ποσό καιρό κάνει η έκδοση μιας απόφασης; Τυχόν καθυστέρηση απ´οτι κατάλαβαινω είναι άσχετη με την έκβαση της αγωγής, έτσι;

Δημοσ.

Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο κι εδώ. Αν και ο δικηγόρος σου σίγουρα γνωρίζει καλύτερα για πολλούς λόγους, το τρίμηνο φαντάζει λίγο υπεραισιόδοξο εάν μιλάμε για τακτική διαδικασία. Από το εξάμηνο, εφτάμηνο και μετά μπορείς να περιμένεις όμως κατά κανόνα να εκδοθεί η απόφαση. Όπως και να έχει, είσαι σε συνεννόηση μαζί του και δεν μπαίνεις στη διαδικασία να ψυχοπλακώνεσαι ότι μπορεί κάτι να στράβωσε με την πορεία της υπόθεσης επειδή αργεί η απόφαση. Είναι εντελώς ασύνδετο σαν γεγονός αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ σε μια δικαστίνα που είχα πέσει μάλλον δούλευε γρήγορα από ότι μου έλεγαν και οι δικηγόροι μου και αυτό το γρήγορα μεταφράζεται σε 5 μήνες να βγάλει απόφαση, μάλλον γρήγορα δηλαδή αν συγκρίνω με άλλους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...