Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Θέλοντας να κάνω μια αγορά στο EBay, πήγα να πληρώσω με PayPal και δεν το δέχεται σαν μέθοδο πληρωμής.

Να σημειώσω ότι με PayPal, μπορώ να αγοράσω και αγόρασα από άλλον πωλητή, άρα δεν είναι θέμα του PayPal ή της κάρτας μου, μιας και έχει μέσα χρήματα…

***Αν επιλέξω σαν μέθοδο την πιστωτική κάρτα.. και δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου, αυτά γνωστοποιούνται στον πωλητή ή μπαίνει στην μέση το EBay σαν δικλείδα ασφαλείας?

56.jpg

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν μερικούς μήνες και τράπεζα μου απάντησε ότι οφείλετε στα καπιταλ κοντρόλ.

Οπότε δοκίμασε με διαφορετική κάρτα από άλλη τράπεζα η βγάλε μια revolut αν δεν έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, moutsa είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν μερικούς μήνες και τράπεζα μου απάντησε ότι οφείλετε στα καπιταλ κοντρόλ.

Οπότε δοκίμασε με διαφορετική κάρτα από άλλη τράπεζα η βγάλε μια revolut αν δεν έχεις.

Μα αφού αγοράζω κανονικά… έχω κάνει άλλες 2 αγορές μετά από την αποτυχημένη συγκεκριμένη αγορά.. άρα Δεν υπάρχει θέμα με καπιταλ κοντρόλ, ούτε με την κάρτα, ούτε με την Τράπεζα… Μόνο η συγκεκριμένη Δεν περνά για κάποιον λόγο…

Αν επιλέξω σαν μέθοδο την πιστωτική κάρτα.. και δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου, αυτά γνωστοποιούνται στον πωλητή ή μπαίνει στην μέση το EBay σαν δικλείδα ασφαλείας?

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Δεν έχει γίνει πλήρης άρση των καπιταλ κοντρόλ και για κάποιο λόγο  δεν γίνονται αποδεκτές όλες οι πληρωμές.

Δοκίμασε να αγοράσεις το ίδιο προϊόν από άλλο πωλητή είναι σίγουρος ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, moutsa είπε

Δεν έχει γίνει πλήρης άρση των καπιταλ κοντρόλ και για κάποιο λόγο  δεν γίνονται αποδεκτές όλες οι πληρωμές.

Δοκίμασε να αγοράσεις το ίδιο προϊόν από άλλο πωλητή είναι σίγουρος ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Γνωρίζεις αν επιλέξω σαν μέθοδο την πιστωτική κάρτα.. και δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου, αυτά γνωστοποιούνται στον πωλητή ή μπαίνει στην μέση το EBay σαν δικλείδα ασφαλείας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που θα πληρώσεις από την ίδια τράπεζα δεν αλλάζει κάτι το ποιο πιθανό είναι να φας άκυρο.

Στις αγορές με κάρτα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα και αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κοινοποιούνται όλα στον έμπορο.

Πριν αρκετά χρόνια είχα κάνει μια πολυ μεγάλη αγορά από Αγγλία με καρτα και με είχαν πάρει τηλέφωνο για να τους επιβεβαιώσω από το τηλέφωνο τα στοιχεία της κάρτας μου. Η αλήθεια είναι οτι στην αρχή ξαφνιάστηκα αλλά μετά χωρίς να το σκεφτώ τα έδωσα αλλά γνώριζα ότι το κατάστημα ήταν αξιόπιστο και η κάρτα προπληρωμένη όποτε δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα.

Επεξ/σία από moutsa
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε…

Μιας και με καμία πιστωτική ή χρεωστική δεν κατάφερα να πληρώσω, επικοινώνησα μέσω ebay με τον πωλητή και του ζήτησα να ακυρωθεί η πώληση.

Μου απάντησε «Hello, dear friend You can tell me your paypal email address. I'll send you an invoice. Looking forward to your reply. Best regards!»

Τη εννοεί ο ποιητής? Να πληρώσω απευθείας σε εκείνον??? Και αν γίνει καμία στραβή τη γίνεται?

Η επικοινωνία είναι μέσα από το ebay

Δημοσ.

Θα σου σταλεί μια απόδειξη απευθείας στο λογαριασμό του PayPal όπου θα αναφέρει το προϊόν και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Δεν είναι κάτι περίπλοκο το έχω κάνει αρκετές φορές εντός και εκτός eBay και φυσικά θα έχεις την προστασία του paypal σε περίπτωση στραβής. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/10/2018 στις 8:06 ΜΜ, moutsa είπε

Θα σου σταλεί μια απόδειξη απευθείας στο λογαριασμό του PayPal όπου θα αναφέρει το προϊόν και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Δεν είναι κάτι περίπλοκο το έχω κάνει αρκετές φορές εντός και εκτός eBay και φυσικά θα έχεις την προστασία του paypal σε περίπτωση στραβής. 

Το πρόβλημα συνεχίζεται..

Μου έστειλε στο PayPal τιμολόγιο και πάω να πληρώσω τραβώντας τα χρήματα από την κάρτα της τράπεζας Πειραιώς... αλλά μου απορρίπτει την συναλλαγή…

Βάζω δεύτερη κάρτα από Εurobang.. την συνδέω κανονικά, την βάζω σαν προτιμητέα κάρτα.. και μου απορρίπτει και από αυτή την κάρτα την συναλλαγή… μου προτείνει να πληρώσω με την παλιά κάρτα όπου μου την απέρριψε και φυσικά την ξανά απορρίπτει…

Και οι 2 κάρτες έχουν χρήματα… και οι 2 κάρτες Δεν έχουν λήξει…

200.jpg

201.jpg

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Το πρόβλημα συνεχίζεται..

Μου έστειλε στο PayPal τιμολόγιο και πάω να πληρώσω τραβώντας τα χρήματα από την κάρτα της τράπεζας Πειραιώς... αλλά μου απορρίπτει την συναλλαγή…

Βάζω δεύτερη κάρτα από Εurobang.. την συνδέω κανονικά, την βάζω σαν προτιμητέα κάρτα.. και μου απορρίπτει και από αυτή την κάρτα την συναλλαγή… μου προτείνει να πληρώσω με την παλιά κάρτα όπου μου την απέρριψε και φυσικά την ξανά απορρίπτει…

Και οι 2 κάρτες έχουν χρήματα… και οι 2 κάρτες Δεν έχουν λήξει…

200.jpg

201.jpg

Εχει απαντηθεί ήδη παραπάνω. Το πρόβλημα οφείλεται στους κεφαλαιακούς περιορισμούς. Αδικα προσπαθείς. Αν έχεις κάρτα εξωτερικού βάλε την αλλιώς φόρτωσε το balance paypal να πληρωσεις με αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, spartak1 είπε

Εχει απαντηθεί ήδη παραπάνω. Το πρόβλημα οφείλεται στους κεφαλαιακούς περιορισμούς. Αδικα προσπαθείς. Αν έχεις κάρτα εξωτερικού βάλε την αλλιώς φόρτωσε το balance paypal να πληρωσεις με αυτό

Καλή μέρα και χρόνια πολλά

Σε συνέχεια της ιστορίας προσπαθώ να μεταφέρω χρήματα στο balance paypal πατώντας στο Προσθήκη Κεφαλαίων  και μετά στο top up, δεν μου εμφανίζει τα στοιχεία με το IBAN του Paypal για να αποστείλω το έμβασμα με web banking, όπως βλέπω σε δεκάδες video στο you tube…αλλά ζητεί να του δώσω το δικό μου IBAN

Δηλαδή πρέπει να συνδέσω και τραπεζικό λογαριασμό με το PayPal για να μου εμφανίσει το ΙΒΑΝ του PayPal?????

500.jpg

501.jpg

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bromiaris είπε

Καλή μέρα και χρόνια πολλά

Σε συνέχεια της ιστορίας προσπαθώ να μεταφέρω χρήματα στο balance paypal πατώντας στο Προσθήκη Κεφαλαίων  και μετά στο top up, δεν μου εμφανίζει τα στοιχεία με το IBAN του Paypal για να αποστείλω το έμβασμα με web banking, όπως βλέπω σε δεκάδες video στο you tube…αλλά ζητεί να του δώσω το δικό μου IBAN

Δηλαδή πρέπει να συνδέσω και τραπεζικό λογαριασμό με το PayPal για να μου εμφανίσει το ΙΒΑΝ του PayPal?????

500.jpg

501.jpg

Πρέπει πρώτα να συνδέσεις το δικό σου iban για να δεις αυτο που θα σου δώσει το Paypal για να στείλεις τα χρήματα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spartak1 είπε

Πρέπει πρώτα να συνδέσεις το δικό σου iban για να δεις αυτο που θα σου δώσει το Paypal για να στείλεις τα χρήματα

Συγγνώμη, αλλά για να στείλω έμβασμα 10 ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς… θα πληρώσω 11 ευρώ μόνο για το έμβασμα??????

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Συγγνώμη, αλλά για να στείλω έμβασμα 10 ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς… θα πληρώσω 11 ευρώ μόνο για το έμβασμα??????

1 ευρώ έχει το έμβασμα SEPA από e-banking , φαντάζομαι τα 11 ευρώ που λες είναι από τον γκισέ του καταστήματος;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dexterios είπε

1 ευρώ έχει το έμβασμα SEPA από e-banking , φαντάζομαι τα 11 ευρώ που λες είναι από τον γκισέ του καταστήματος;

Έτσι δυστυχώς… Ακούς εκεί 11 ευρώ από το πρώτο ευρώ!!!!!!! Ληστεία…

Οπότε πρέπει να κάνω και e banking γιατί θα μας πιάσουν τον @@@@

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...