Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπεσε σήμερα στα μάτια μου είδηση   σύμφωνα με το οποίο κάποιος στον Αλμυρό πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ και τα έκανε γιαλιά  καρφιά γιατί κόψανε το ρεύμα της μητέρας του που χρωστούσε 8.500 ευρώ.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η ΔΕΗ άφησε το χρέος σε ιδιώτη να φτάσει σε αυτό το ύψος χωρίς να του κόψει νωρίτερα το ρεύμα.Δηλαδή αν καθίσουμε να το αναλύσουμε ψύχραιμα υπολογίζοντας 120 ευρώ στον κάθε λογαριασμό άρα 720 περίπου  ευρώ το χρόνο αυτός ο συνδρομητής είχε να πληρώσει ρεύμα 10 με 15 χρόνια.

Με αυτό το δεδομένο πολύ καλά έκανε και τα έσπασε γιατί αυτοί του έδωσαν το δικαίωμα και κανονικά έπρεπε να βρίσκονται κρατούμενοι κάποιοι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΔΕΗ και όχι αυτός.

Θα πει κανείς ξέρεις να ευπαθείς ομάδες αλλά ρε παιδιά άλλο να χρωστάει κάποιος 8.000 ευρώ και να του αφήνουμε το ρεύμα και άλλο με 150 ευρώ που χρωστούσε κάποιος άλλος η ΔΕΗ τον απειλούσε ότι θα του κόψει το ρεύμα.Μήπως ζούμε σε μία χώρα του παραλόγου;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 4
Δημοσ.

Δυστηχως στην ΔΕΗ χρώστανε πολλοι γιατι εχουν μαζευτοι πολλα χρηματα με τοσουσ φορους και χαρατσια που εχουν βαλει μεσα η πραγματικη καταλαλωση ρευματος ειναι λιγη 

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά νιώθω λίγο μαλακας όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις και ενώ έχω τα τελευταία 3 χρόνια πάγια έντολη στην τράπεζα να πληρώνεται το ρεύμα από την μισθοδοσία. 

• Like 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Δυστηχως στην ΔΕΗ χρώστανε πολλοι γιατι εχουν μαζευτοι πολλα χρηματα με τοσουσ φορους και χαρατσια που εχουν βαλει μεσα η πραγματικη καταλαλωση ρευματος ειναι λιγη 

Εντάξει να χρωστάνε τα τελευταία 5-6 χρόνια με την κρίση να έχουνε βάλει κάποιες δόσεις άντε να έχουν μαζευτεί 500 . 1000 ευρώ να έχουν μπει κάποιες δόσεις αλλά να έχει ο άλλος να πληρώσει ρεύμα 10 και 15 χρόνια άρα από πριν την κρίση και η ΔΕΗ να μην του λέει τίποτε το θεωρείς λογικό;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, txcellas είπε

Πάντως προσωπικά νιώθω λίγο μαλακας όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις και ενώ έχω τα τελευταία 3 χρόνια πάγια έντολη στην τράπεζα να πληρώνεται το ρεύμα από την μισθοδοσία. 

Μια από τα ίδια

Νιώθω χαζός μερικές φορες,επειδή πληρώνω στην ώρα της ΔΕΗ,νερό, κοινόχρηστα,forthnet,σήμα αυτοκινήτου,ασφάλεια και ότι άλλο υπάρχει χωρίς να χρωστάω το παραμικρό ποτέ και ειμαι ικανός  να στερουμε κάτι άλλο αλλά να πληρώνω τα πάντα στο ακέραιο.

Δεν λέω βέβαια κάτι για τους ανθρώπους που δεν έχουν όντως χρήματα,αλλα μερικούς που δεν πληρώνουν από μαγκιά και άποψη αλλά θέλουν να έχουν και νερό,ρεύμα και όλα τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 7
Δημοσ.

Αυτοματο κοψιμο το ρευμα σε οσους μπορουν να το πληρωσουν και κανουν τα κοροϊδα. Οσοι οντως δεν μπορουν να το αφησουν για λιγους μηνες αλλα μετα και εκει κοψιμο. Δηλαδη εμεις ειμαστε οι μαλακες που δινουμε τις 400αρες το τετραμηνο ετσι?

Και να ηταν μονο η ΔΕΗ ενας χαμος γινεται παντου. Ανασφαλιστα οχηματα πανω απο 800 χιλιαδες χωρις κτεο χωρις τιποτα κυκλοφορουν στους δρομους. Ελαχιστοι πληρωνουν ΕΦΚΑ και τους φορους που πρεπει. Δεν μιλαω καν για τα ατομα που χρωστανε πολλα χιλιαρικα σε δανεια και δεν πληρωνουν ποτε με αποτελεσμα να τους περνουν σπιτια αμαξια κτλ. Δεν μιλαω καν για οσους εχουν απληρωτα νοικια και στο τελος φευγουν και δεν τα πληρωνουν ποτε εχοντας κανει μπαχαλο το σπιτι του αλλου. Δεν μιλαω καν για αυτους που τους εχουν μαυρισει η cosmote/vodafone με απληρωτους λογαριασμους που χρωστανε και πανε στη wind μεχρι να παρουν δρομο και απο εκει και να παρουν κινητο σε αλλο αφμ. Δεν φτασαμε εδω τυχαια ειμαστε ενα μπαχαλο.

Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Μια από τα ίδια

Νιώθω χαζός μερικές φορες,επειδή πληρώνω στην ώρα της ΔΕΗ,νερό, κοινόχρηστα,forthnet,σήμα αυτοκινήτου,ασφάλεια και ότι άλλο υπάρχει χωρίς να χρωστάω το παραμικρό ποτέ και ειμαι ικανός  να στερουμε κάτι άλλο αλλά να πληρώνω τα πάντα στο ακέραιο.

Εδω αδερφε μολις ερχεται λογαριασμος την ιδια μερα μπαινω ebanking και τον πληρωνω. Βγαινει εφκα μπαινω το πληρωνω. Και εχεις τους καραγκιοζηδες να χρωστανε τοσα χιλιαρικα και ολα μελι γαλα.

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εντάξει να χρωστάνε τα τελευταία 5-6 χρόνια με την κρίση να έχουνε βάλει κάποιες δόσεις άντε να έχουν μαζευτεί 500 . 1000 ευρώ να έχουν μπει κάποιες δόσεις αλλά να έχει ο άλλος να πληρώσει ρεύμα 10 και 15 χρόνια άρα από πριν την κρίση και η ΔΕΗ να μην του λέει τίποτε το θεωρείς λογικό;;;;

Όχι αυτό είναι όντως παράλογο 

Δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνουν να πάνε τόσο ψηλά οι οφειλές και δεν πάνε να το  κόψουν νωρίτερα 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανε και τα έσπασε :P τόσα χρόνια τσάμπα ρεύμα έδινε η ΔΕΗ,γιατί να το κόψει τώρα;

Λίγο αργά το θυμήθηκε η ΔΕΗ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μια από τα ίδια

Δεν λέω βέβαια κάτι για τους ανθρώπους που δεν έχουν όντως χρήματα,αλλα μερικούς που δεν πληρώνουν από μαγκιά και άποψη αλλά θέλουν να έχουν και νερό,ρεύμα και όλα τα υπόλοιπα.

Στέλιο αυτοί που δεν πληρώνουν από μαγκιά πρέπει να είναι λίγοι, οι περισσότεροι δεν έχουν να πληρώσουν. Δεν θα έπρεπε να νιώθεις μειονέκτικα επειδή πληρώνεις, αντίθετα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χιλιάδες περιπτώσεις παιδιά.

Εγώ που μπαίνω σε σπίτια κάθε μέρα,βλέπω τα αισχη μέσα.βεβαια δεν μιλάω αλλά μέσα μου βράζω 

Τύπους που έχουν πόσα χρήματα και δεν πληρώνουν ούτε ΔΕΗ,ούτε ασφάλεια αυτοκινήτου,και το χειρότερο είχα πέσει σε τύπο που το έπαιζε βαρύς,και καλά εγώ δεν πληρώνω τίποτα και τέτοια και παίρνω και επιδόματα μου λέει και να περνάω καλά εγώ και δεν με νοιάζει.

Εμετός απλά! Ήθελα να του ρίξω μπουνιά αλλά κρατήθηκα (δυστυχώς η ευτυχώς)....

Αλλά υπάρχουν όντως άνθρωποι που αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν.εκει εγώ αν ήμουν δεν θα έδινα δωρεάν ρεύμα.αλλα τους άλλους θα τους τσακιζα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, antbyron είπε

Στέλιο αυτοί που δεν πληρώνουν από μαγκιά πρέπει να είναι λίγοι, οι περισσότεροι δεν έχουν να πληρώσουν. Δεν θα έπρεπε να νιώθεις μειονέκτικα επειδή πληρώνεις, αντίθετα.

Το ξέρω απλά μερικές φορές νιώθω άσχημα 

Λέω,στερούμε και πληρώνω (όπως πολλοί από εμάς),αλλά οι άλλοι δεν δίνουν μια και στο τέλος καταφέρνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο να γλυτώνουν από τον νόμο και από παντού 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι άμα δεν έχω να πληρώσω,κάνω οικονομία. Κι αν πάλι δεν βγαίνω, κάθομαι να σκεφτώ τί λάθη έχω κάνει και δε μπορώ να φέρω τα οικονομικά μου σε σειρά.

Αυτό το πράγμα που ξοδεύεις όσο θες χωρίς να σε νοιάζει, κάνεις ζωή yolo και είναι δικαίωμα να μην πληρώνεις επειδή στο τέλος φταίει ο ...Χατζηπετρής, εγώ δεν το καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, antbyron είπε

Ξερω ατομο που δεν ξερει τι να τα κανει τα χρηματα και χρωσταει στην κυριολεξια παντου. Οικογενειες που εχουν χρημα και κλεβουν ρευμα με πειραγμενο μετρητη.Ειμαστε ενα τεραστιο μπαχαλο.

1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

Εγώ ξέρω ότι άμα δεν έχω να πληρώσω,κάνω οικονομία. Κι αν πάλι δεν βγαίνω, κάθομαι να σκεφτώ τί λάθη έχω κάνει και δε μπορώ να φέρω τα οικονομικά μου σε σειρά.

Αυτό το πράγμα που ξοδεύεις όσο θες χωρίς να σε νοιάζει, κάνεις ζωή yolo και είναι δικαίωμα να μην πληρώνεις επειδή στο τέλος φταίει ο ...Χατζηπετρής, εγώ δεν το καταλαβαίνω.

Παρε ενα δανειο να πας εκδρομη παρε ενα δανειο να παρεις αμαξι και μην πληρωνεις τιποτα. Στην Ελλαδα εισαι. Θα εισαι και μαγκας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...