Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

Εγώ ξέρω ότι άμα δεν έχω να πληρώσω,κάνω οικονομία. Κι αν πάλι δεν βγαίνω, κάθομαι να σκεφτώ τί λάθη έχω κάνει και δε μπορώ να φέρω τα οικονομικά μου σε σειρά.

Αυτό το πράγμα που ξοδεύεις όσο θες χωρίς να σε νοιάζει, κάνεις ζωή yolo και είναι δικαίωμα να μην πληρώνεις επειδή στο τέλος φταίει ο ...Χατζηπετρής, εγώ δεν το καταλαβαίνω.

Το λάθος μας είναι ότι ανεχόμαστε χωρίς αντίδραση ότι μας κάνουν οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους.

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Παρε ενα δανειο να πας εκδρομη παρε ενα δανειο να παρεις αμαξι και μην πληρωνεις τιποτα. Στην Ελλαδα εισαι. Θα εισαι και μαγκας.

Έχεις δίκιο. Και δυστυχώς άμα κάνεις να πεις κάτι, θα βρεθούν να σου χρεώσουν κι από πάνω που είσαι και «κακόψυχος»...

Greece.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Και δυστυχώς άμα κάνεις να πεις κάτι, θα βρεθούν να σου χρεώσουν κι από πάνω που είσαι και «κακόψυχος»...

Greece.

Γενικα σε αυτη τη χωρα οσοι τα πληρωνουμε ολα νιωθουμε οντως μαλακες. Ειδικα οταν βλεπεις τον αλλον περα βρεχει και να ζει ζωαρα εις βαρος μας. Αυτη ειναι η Ελλαδα η μαλλον η Ελλαδα μια χαρα ειναι με πολυ πρασινο/θαλασσα/ηλιο ο κοσμος που ζει εδω ειναι για τα πανηγυρια. Και το ψαρι βρομαει απο το κεφαλι. Δηλαδη απο τους αχρηστους βουλευτες που εχουν φαει αρκετα δις του κοσμακη και τωρα σηκωνει τα χερια ψηλα η καλυτερα ξεπουλαει ολη την Ελλαδα ενω τα κλεμμενα δις καθονται στην Ελβετια και στο Καταρ.

• Like 2
Δημοσ.
Just now, Arkin said:

Γενικα σε αυτη τη χωρα οσοι τα πληρωνουμε ολα νιωθουμε οντως μαλακες. Ειδικα οταν βλεπεις τον αλλον περα βρεχει και να ζει ζωαρα εις βαρος μας. Αυτη ειναι η Ελλαδα η μαλλον η Ελλαδα μια χαρα ειναι με πολυ πρασινο/θαλασσα/ηλιο ο κοσμος που ζει εδω ειναι για τα πανηγυρια. Και το ψαρι βρομαει απο το κεφαλι. Δηλαδη απο τους αχρηστους βουλευτες που εχουν φαει αρκετα δις του κοσμακη και τωρα σηκωνει τα χερια ψηλα η καλυτερα ξεπουλαει ολη την Ελλαδα ενω τα κλεμμενα δις καθονται στην Ελβετια και στο Καταρ.

Εγώ ξέρω ότι σε αυτή τη χώρα δεν ψηφίζουν οι κάτοικοι της Καμπότζης. Επίσης ξέρω ότι «κακόψυχο» που δε σου αρέσουν όλα αυτά, πάλι οι κάτοικοι τούτης της χώρας θα σε πουν και όχι οι τραπεζίτες ή οι Γότθοι...

Και κάπως έτσι το brand name Greece χτίζει το μύθο του διεθνώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω ανθρωπο που αγορασε μεζονετα Πολιτεια. 260τμ συν βοηθητικοι χωροι. Ο προηγουμενος στη δεη το ειχε δηλωσει 80τμ και ειχε και ΚΟΤ.

Μη το ψαχνετε, ο τυπος που τα σπασε προφανως ειχε καποιο ντιλ με καποιον απο τη ΔΕΗ και χαλασε, δε παιζει να σου αφησει ετσι η ΔΕΗ κανονι 8 χιλιαρικα απο ιδιωτη να τρεχει.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Εγώ ξέρω ότι σε αυτή τη χώρα δεν ψηφίζουν οι κάτοικοι της Καμπότζης. Επίσης ξέρω ότι «κακόψυχο» που δε σου αρέσουν όλα αυτά, πάλι οι κάτοικοι τούτης της χώρας θα σε πουν και όχι οι τραπεζίτες ή οι Γότθοι...

Και κάπως έτσι το brand name Greece χτίζει το μύθο του διεθνώς.

Κανενας μυθος δεν υπαρχει για την Ελλαδα αλλα για τον λαο που ζει εδω. Η Ελλαδα με εναν λαο οπως η Ελβετοι/Νορβηγοι κτλ θα ακμαζε συνεχως εμεις σκεφτομαστε πως να πεθανει η κατσικα του γειτονα η στον τουρισμο πως να αρμεξουμε τους τουριστες που θα ερθουν για τις διακοπες τους με παραλογες τιμες. Εχω δει κωλοπαιδα να κανουν γρατζουνια με κλειδι σε καινουργιο αμαξι γιατι ετσι επειδη ειναι ζωα μαλακισμενα και εχουν ζηλια. Στειρωση μπας και γλιτωσουμε.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, antbyron είπε

Στέλιο αυτοί που δεν πληρώνουν από μαγκιά πρέπει να είναι λίγοι, οι περισσότεροι δεν έχουν να πληρώσουν. Δεν θα έπρεπε να νιώθεις μειονέκτικα επειδή πληρώνεις, αντίθετα.

Το θέμα είναι ότι αυτός που δεν έχει να πληρώσει (οι περισσότεροι δήθεν δεν έχουν) εκμεταλεύονται αυτή την κατάσταση και φτάνουν στο αντίθετο.

Εγώ και οι περισσότεροι που πληρώνουμε στην ώρα μας προσπαθούμε και κάνουμε οικονομία για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα ανάβοντας π.χ. το αιρκοντίσιον μόνο αν το θερμόμετρο χτυπήσει κόκκινο.Αυτοί το ανοίγουν και όταν δεν πρέπει και το έχουν αναμμένο μέρα νύχτα.Γιατί να το κλείσουν;;;;;;; Αφού έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνουν.

Ξέρω περίπτωση που κάποιος χρωστάει στη ΔΕΗ πάνω από 4.000 ευρώ καίει ρεύμα ανεξέλεγκτα ,βάζει δόσεις τις αφήνει απλήρωτες ξαναβάζει και πάλι από την αρχή και δεν του το κόβει η ΔΕΗ γιατί φαίνεται πως η μητέρα του έχει ζάχαρο και κάνει ινσουλίνη για αυτό χρειάζεται ψυγείο.

Η πλάκα είναι ότι μητέρα του πέθανε πριν 4-5 χρόνια αλλά η ΔΕΗ ποτέ δεν του ζήτησε κάποιο χαρτί αν ζει.:lol:

Για αυτό λέμε πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσουν και αρμόδιοι της ΔΕΗ που τα έχουν φορτώσει στο κόκκορα.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Arkin said:

Κανενας μυθος δεν υπαρχει για την Ελλαδα αλλα για τον λαο που ζει εδω. Η Ελλαδα με εναν λαο οπως η Ελβετοι/Νορβηγοι κτλ θα ακμαζε συνεχως εμεις σκεφτομαστε πως να πεθανει η κατσικα του γειτονα η στον τουρισμο πως να αρμεξουμε τους τουριστες που θα ερθουν για τις διακοπες τους με παραλογες τιμες. Εχω δει κωλοπαιδα να κανουν γρατζουνια με κλειδι σε καινουργιο αμαξι γιατι ετσι επειδη ειναι ζωα μαλακισμενα και εχουν ζηλια. Στειρωση μπας και γλιτωσουμε.

προφανώς

στο λαό που μένει εδώ και έχει βολευτεί με το ισχύον σύστημα αναφέρομαι

πλείστοι που δεν δέχονται την κατάσταση στην Ελλάδα, την έχουν κάνει στο εξωτερικό, έχουν κόψει δεσμούς και έχουν να τραβάνε και την υποτίμηση να απολογούνται για το brand name στο εξωτερικό

και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι βρεθήκαμε από εδώ να χρεώνουμε το blame game σε όσους μετανάστευσαν...

Greece

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Το θέμα είναι ότι αυτός που δεν έχει να πληρώσει (οι περισσότεροι δήθεν δεν έχουν) εκμεταλεύονται αυτή την κατάσταση και φτάνουν στο αντίθετο.

Εγώ και οι περισσότεροι που πληρώνουμε στην ώρα μας προσπαθούμε και κάνουμε οικονομία για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα ανάβοντας π.χ. το αιρκοντίσιον μόνο αν το θερμόμετρο χτυπήσει κόκκινο.Αυτοί το ανοίγουν και όταν δεν πρέπει και το έχουν αναμμένο μέρα νύχτα.Γιατί να το κλείσουν;;;;;;; Αφού έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνουν.

Ξέρω περίπτωση που κάποιος χρωστάει στη ΔΕΗ πάνω από 4.000 ευρώ καίει ρεύμα ανεξέλεγκτα ,βάζει δόσεις τις αφήνει απλήρωτες ξαναβάζει και πάλι από την αρχή και δεν του το κόβει η ΔΕΗ γιατί φαίνεται πως η μητέρα του έχει ζάχαρο και κάνει ινσουλίνη για αυτό χρειάζεται ψυγείο.

Η πλάκα είναι ότι μητέρα του πέθανε πριν 4-5 χρόνια αλλά η ΔΕΗ ποτέ δεν του ζήτησε κάποιο χαρτί αν ζει.:lol:

Για αυτό λέμε πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσουν και αρμόδιοι της ΔΕΗ που τα έχουν φορτώσει στο κόκκορα.

Κοψιμο το καλωδιο ακομα και τωρα αυτου του δηθεν τυπακου που το παιζει μαγκακος και πληρωνουμε εμεις τι Δεη του. Αυτα ειναι ψυχουλα παντως σε αυτα που εχουν φαει τοσα χρονια σε μιζες οι πολιτικοι. Εκει να δεις τι γινεται ολοι για φυλακη ειναι κανονικα αλλα μπηκε ο Τζοχατζοπουλος για να πουν οτι να κατι κανουμε βαζουμε τους κλεφτες μεσα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Μαγκας ωραιος. Ποιος ξερει αν θα εχει σπιτι σημερα να μεινει.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Μαγκας ωραιος. Ποιος ξερει αν θα εχει σπιτι σημερα να μεινει.

Μπα το μυστικό είναι να δανείζεσαι, να μην πληρώνεις και να σου χαρίζουν και το σπίτι.

Και δεν αμφιβάλλω ότι με τα τέτοια που έχει ο τύπος και με τις κυβερνήσεις που έχουμε, έχει βάλει γκολ και στα τρία.

Δημοσ.

Μπα το μυστικό είναι να δανείζεσαι, να μην πληρώνεις και να σου χαρίζουν και το σπίτι.

Και δεν αμφιβάλλω ότι με τα τέτοια που έχει ο τύπος και με τις κυβερνήσεις που έχουμε, έχει βάλει γκολ και στα τρία.

Ανετα. Μπραβο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...