Miracle Worker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Αμα κερδισεις τα εξοδα του σικαστηριου και των δικηγορων τα πληρωνει ο χαμενος. Δηλ ζητας λεφτα οχι μονο κοστος τζαμιου αλλα χαμενες εργατοωρες αμοιβης σου , διαφυγοντα κερδη, δικηγορικα , δικαστικα , μειωση αξιας αμαξιου σου...και οτι αλλη ζημια ειχες. Ορεξη και φαντασια να εχεις. Ευκολα μπορει να παειι 1000 + το μαλλι. Προσεξε, μονο ΑΝ κερδισεις. Αν τα δωσει και παλι...
nas91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Αν τα δωσει και παλι... Ας βγει δικαστικη αποφαση και αν θελει ας μη τα δωσει.. 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Σπάσ'του το αμάξι.Easy mode way. Ειναι μακρυα.Νομιζεις δε το σκεφτηκα?
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ο κλασσικος ο Ελληναςο επιχειρηματιας ρε φιλε... Αν κανει ετσι σε πελατη, φαντασου τι θα κανει στους υπαλληλους του... παντως οπως ειπε ενα παλικαρι πιο πανω, η Shell στην ελλαδα ανηκει στην Coral του Βαρδινογιαννη κ ο τυπος εκει κατα 99.9% εχει franchise, οποτε υπαρχη ολοκληρη διαδικασια για να τον υποχρεωσει σε αποζημιωση η Coral. Ασε που αν ειναι κ μικρο νησι παιζει κ μονος του κ οποτε θελει αλλαζει σημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, dollyyy19 είπε αν ειναι της σελ,δεν χαμπαριαζουν τπτ,αφου ξερουν οτι δεν θα το κυνηγησεις.σε 80αρι ντεποζιτο με φουλαρανε με 95 λιτρα.τι συνηγορο,τι κεπκα,βρισιδια,και καλα ελεγξε η εταιρια και βρηκε την αντλια της σωστη.για 20 ευρω,δεν το πηγα δικαστικα,και δεν ξαναπατησα σε μαγαζακι σελ.συμβουλεψου δικηγορο,και αν σου δινει εγγυηση οτι θα κερδισει την υποθεση με τα στοιχεια που εχεις,σκιστην την σκατοεταιρια.προσεξε μονο μην σου πει ο δικηγορος οτι αν κερδισει θελει τοσα,αν δεν κερδισει,δεν τον πληρωνεις,αλλα θα πληρωσεις τα δικαστικα.θα ματωσεις αδικα..... Φαντάζομαι θα είχες κάνα δύο λίτρα τουλάχιστον μέσα.Οποτε έκλεψε πάνω από 17-18 λίτρα.25 ευρω περιπου.Αυτο ειναι ληστεια.Θα πληρωνα μονο για 79 λιτρα.Θα φωναζα αστυνομία αν μου έκανε μανουρα. Μακριά από Shell.Και μόνο που σε πιέζει για να βάλεις 100αρα αρκεί να μην ξανάπατησεις.
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Πάω με το παπί να βάλω βενζίνα.Έρχεται με τη μάνικα στο χέρι χωρίς να ρωτήσει. -Τι είναι του λέω;;; -100άρα είναι.Τέτοια βάζουν όλοι στα παπιά είναι η καλύτερη. -Άστο του λέω. Καβαλάω το παπί και έφυγα για το επόμενο γιατί γουστάρω να λέω εγώ τι θα μου βάλουν (ακόμη και αν θέλω 100άρα) και όχι ότι γουστάρουν αυτοί.Εάν το κάνουν όλοι έτσι να δείτε πως θα συμμορφωθούν αμέσως και θα ρωτάνε πρώτα.Αλλά μας έχει φάει η ευγένεια και αυτό εκμεταλεύονται. 3
orck Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Πάντως και απόφαση δικαστήριο να βγει ότι ο τύπος χρωστάει όντως ένα ποσό μπορεί κάλλιστα να μην πληρώσει τίποτα λέγοντας ότι δεν έχει. Θέλει μετά άλλο δικαστηριο για να βγει διαταγή πληρωμής. Είναι καλά στημένο το παιχνίδι, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
tzelen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε μα καλά, ήσουν μάρτυρας σε ΘΑΥΜΑ και αντί να ανάψεις ένα κερί στον άγιο Οκτάνιο τον Αμόλυβδο, έκανες κ παράπονα από πάνω;; Μου έφυγε ο καφές από τη μύτη ρε 'συ 😂😂
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχως αυτά τα στραβα εχει η δικαιωσυνη ... Θα χαλασεις και εγω δεν ξερω ποσα για να βγει μια αποφαση ότι πρεπει να στα δωσει , δεν θα στα δινει και θα θελεις άλλη αποφαση να τον αναγκαζει και παλι αν δεν εχει κατι στο ονομα του αδιέξοδος .Ξερεις ποσσα λεφτα θα χαλασεις ? Αν τα δικαστηρια γινουν στο νησι τα πηγαινε ελα και οι ημερες ποσο κοστιζουν ? Αν τα λεω λαθος καποιος νομικος να με διορθωσει .Εχουμε στο forum. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, papoys1 said: Πάω με το παπί να βάλω βενζίνα.Έρχεται με τη μάνικα στο χέρι χωρίς να ρωτήσει. -Τι είναι του λέω;;; -100άρα είναι.Τέτοια βάζουν όλοι στα παπιά είναι η καλύτερη. -Άστο του λέω. Καβαλάω το παπί και έφυγα για το επόμενο γιατί γουστάρω να λέω εγώ τι θα μου βάλουν (ακόμη και αν θέλω 100άρα) και όχι ότι γουστάρουν αυτοί.Εάν το κάνουν όλοι έτσι να δείτε πως θα συμμορφωθούν αμέσως και θα ρωτάνε πρώτα.Αλλά μας έχει φάει η ευγένεια και αυτό εκμεταλεύονται. Έπρεπε να τον αφήσεις να σου το γεμίσει και μόλις ερχόταν να πληρωθεί να του έλεγες «Εγώ απλή ζήτησα, απλή θα σου πληρώσω» και να πούλαγες τρελίτσα.
k_w_t Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Έπρεπε να τον αφήσεις να σου το γεμίσει και μόλις ερχόταν να πληρωθεί να του έλεγες «Εγώ απλή ζήτησα, απλή θα σου πληρώσω» και να πούλαγες τρελίτσα. Εχουν αντλια και την βγαζουν αμα θελουν και την πανε σε ειδικο βαρελι... Μου εχει τυχη σε shell που ηταν ενας μπροστα εβαλε 50€ βενζινη δινει καρτα και δεν περναγε απο το μηχανημα. (ειχε προβλημα το pos οχι η καρτα ) Του ελεγαν να παει με τα ποδια σε atm και αλλες π@π@ριες.. Δεν παω πουθενα λεει .. Παρτε πισω την βενζινη σας.... Ετσι ηρθε μπετονι και αντλια και την εβγαλαν... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εχουν αντλια και την βγαζουν αμα θελουν και την πανε σε ειδικο βαρελι... Μου εχει τυχη σε shell που ηταν ενας μπροστα εβαλε 50€ βενζινη δινει καρτα και δεν περναγε απο το μηχανημα. (ειχε προβλημα το pos οχι η καρτα ) Του ελεγαν να παει με τα ποδια σε atm και αλλες π@π@ριες.. Δεν παω πουθενα λεει .. Παρτε πισω την βενζινη σας.... Ετσι ηρθε μπετονι και αντλια και την εβγαλαν... Τυχαιο που σε 24ωρο πρατηριο Shell πηγα στις 05:30 δυο φορες πριν παω στη δουλεια και δεν δουλευε κανενα pos και ο υπάλληλος βαρδιας ηταν αλλοδαπος ? Ευτυχως με προειδοποιησε και εφυγα . Τυχαια μπορω να ξερω εκ των εσω ότι εκεινη ακριβως την στιγμη η Πειραως τουλάχιστον δεν ειχε πρόβλημα την τελευταια φορα. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Miracle Worker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τυχαιο που σε 24ωρο πρατηριο Shell πηγα στις 05:30 δυο φορες πριν παω στη δουλεια και δεν δουλευε κανενα pos και ο υπάλληλος βαρδιας ηταν αλλοδαπος ? Ευτυχως με προειδοποιησε και εφυγα . Τυχαια μπορω να ξερω εκ των εσω ότι εκεινη ακριβως την στιγμη η Πειραως τουλάχιστον δεν ειχε πρόβλημα την τελευταια φορα. Δηλαδη; Τι μπορει να επαιζε;
k_w_t Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Δηλαδη; Τι μπορει να επαιζε; Ειναι πολυ απλο βαζουν τα pos μια γραμμη τηλεφωνου μου ειναι νεκρη ή σηκωνουν το ακουστικο απο την ιδια γραμμη... Και ενα αλλο κολπο ειναι να τα εχουν σε lan απλα κουμπομενα σε ενα hub και οχι στο internet.. Ξερω καταστημα που οταν του εδιναν καρτες ξενων τραπεζων και american express (εχουν μεγαλη προμηθεια) εκλεινε το router και δεν δουλευε η γραμμη του pos.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Δηλαδη; Τι μπορει να επαιζε; Να μην ξερει ο υπάλληλος να χρησιμοποιησει το pos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα