Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω κανει εγγραφη στον ΟΑΕΔ αλλα απο οτι μου ειπαν εκει δεν μπορω να παρω καποιο επιδομα επειδη δεν εχω τα καταλληλα ενσημα.

Εγω ομως βλεπω στις ηλεκτρονικες ετησεις οτι υπαρχουν καποια επιδοματα που ισως να μπορουσα να κανω την ετηση μου και οτι κατσει.!

Αλλα απο οτι καταλαβα για να μπορεσω να ανοιξω λογαριασμο στην εθνικη για να γινει η μισθοδοσια απο καποιο προγραμμα του ΟΑΕΔ θα πρεπει να εχω καποια δικαιολογητικα που υποτιθετε θα μου εδιναν για να μπορεσω να παω στην τραπεζα και να ανοιξω λογαριασμο.

Και ρωταω εγω τωρα,
1)πως γινετε να υπαρχει τοσο μεγαλη σιγουρια οτι ΔΕΝ προκειτε να παρω επιδομα αρα δεν σου δινω και την δυνατοτητα να ανοιξεις λογαριασμο στην εθνικη?

2)Εγω αν κανω αιτηση ηλεκτρονικα χωρις να εχω τραπεζικο λογαριασμο στην εθνικη υπαρχει περιπτωση να παρω επιδομα?Η αυτο δεν εξαρτατε απο το αν εχω στο λογαρισμο μου συνεδεδεμενη την εθηνικη?

Επεξ/σία από Rpanagos
Δημοσ.

Δεν έχεις καθόλου τραπεζικό λογαριασμό; Από όσο ξέρω μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιασδήποτε τράπεζας. Ο λογαριασμός δεν έχει σχέση με τον ΟΑΕΔ. Τώρα αν πλέον δε μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς κάποιο χαρτί δεν το γνωρίζω.

Τι επίδομα θεωρείς ότι μπορείς να πάρεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rpanagos είπε

Εχω κανει εγγραφη στον ΟΑΕΔ αλλα απο οτι μου ειπαν εκει δεν μπορω να παρω καποιο επιδομα επειδη δεν εχω τα καταλληλα ενσημα.

Εγω ομως βλεπω στις ηλεκτρονικες ετησεις οτι υπαρχουν καποια επιδοματα που ισως να μπορουσα να κανω την ετηση μου και οτι κατσει.!

Αλλα απο οτι καταλαβα για να μπορεσω να ανοιξω λογαριασμο στην εθνικη για να γινει η μισθοδοσια απο καποιο προγραμμα του ΟΑΕΔ θα πρεπει να εχω καποια δικαιολογητικα που υποτιθετε θα μου εδιναν για να μπορεσω να παω στην τραπεζα και να ανοιξω λογαριασμο.

Και ρωταω εγω τωρα,
1)πως γινετε να υπαρχει τοσο μεγαλη σιγουρια οτι ΔΕΝ προκειτε να παρω επιδομα αρα δεν σου δινω και την δυνατοτητα να ανοιξεις λογαριασμο στην εθνικη?

2)Εγω αν κανω αιτηση ηλεκτρονικα χωρις να εχω τραπεζικο λογαριασμο στην εθνικη υπαρχει περιπτωση να παρω επιδομα?Η αυτο δεν εξαρτατε απο το αν εχω στο λογαρισμο μου συνεδεδεμενη την εθηνικη?

Δεν το έχεις καταλάβει καλά, πλέον έχουν χαλαρώσει τα cc και επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού χωρίς προϋποθέσεις.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν το έχεις καταλάβει καλά, πλέον έχουν χαλαρώσει τα cc και επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμού χωρίς προϋποθέσεις.

Η αληθεια ειναι οτι δεν πηγα καθολου απο την τραπεζα να ρωτησω!

Δημοσ.

εδώ θα έλεγα αντί να σπαταλάς το χρόνο σου κοιτώντας πως θα πάρεις κανένα επίδομα (δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα) να κοιτάξεις να βρεις καμία δουλειά.

Έχει ξεφτιλιστεί το θέμα. Από τους 10 έλληνες οι 2 δουλεύουν και οι υπόλοιποι 8 τη βγάζουν με επιδόματα ή ψάχνοντας τρόπους να πάρουν επιδόματα.

Αλλά ξέρω την απάντηση: Αφού τα δικαιούμαι γιατί να μη τα πάρω;

ελπίζω να μη σβηστεί το ποστ μου

• Thanks 3
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βρεις εσυ δουλεια ελα να μου πεις  και εμενα!

οι 2 που δουλευουν ειναι η απο την εποχη του πασοκ η με μεσον

Επεξ/σία από Rpanagos
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Τραπεζικο λογαριασμο εχω.
Απλα οταν παω να τον βαλω μου λεει πως δεν ειναι της εθνικης.

Για ποιο επιδομα τον βαζεις; Σε ποιο site; Τι τραπεζα; Εγω ξερω πολλους που ειχαν Alpha στην κοινωφελη εργασια. Μηπως δεν το βαζεις σωστα; Πρεπει να βαλεις το iban.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kleo1 είπε

εδώ θα έλεγα αντί να σπαταλάς το χρόνο σου κοιτώντας πως θα πάρεις κανένα επίδομα (δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα) να κοιτάξεις να βρεις καμία δουλειά.

Έχει ξεφτιλιστεί το θέμα. Από τους 10 έλληνες οι 2 δουλεύουν και οι υπόλοιποι 8 τη βγάζουν με επιδόματα ή ψάχνοντας τρόπους να πάρουν επιδόματα.

Αλλά ξέρω την απάντηση: Αφού τα δικαιούμαι γιατί να μη τα πάρω;

ελπίζω να μη σβηστεί το ποστ μου

Πολύ καλά κάνει ο τύπος που άνοιξε το ποστ και κάθε άλλος τύπος που θέλει να παίρνει ότι δικαιούται.

Μην ξεχνάς πως το επίδομα είναι 360 με ασφάλιση και εξαγοράσιμος συντάξιμος χρόνος και ο κατώτατος που δίνουν όλοι είναι στα 420 αν είσαι κάτω των 25.

Αν προκύψει κάποια αξιόλογη ευκαιρία να το κόψει το επίδομα και να πάει να δουλέψει αλλά αν είναι να το κόψει για να πάει να γίνει γκαρσόνι ή υπάλληλος κατώτατης βαθμίδας τότε 1000 φορές να κάτσει στο σπιτάκι του και στην ησυχία του. 

Όχι να πάει να δουλέψει αυτός για 3 και 60 για να του παίρνουν τις εισφορές οι δ.υ και οι συνταξιούχοι των ΔΕΚΟ με τα 2 χιλιάρικα σύνταξη

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε @Vasivouzoukos ασε να λενε!

Τωρα,στο θεμα μας,θα παω και απο την τραπεζα να ρωτησω αν μπορω να ανοιξω καποιο λογαριασμο για να τον εχω συνδεμενο με τον οαεδ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Και ρωταω εγω τωρα,

Ο ΟΑΕΔ για το τακτικό επίδομα ανεργίας ζητά απαραίτητα λογαριασμό Εθνικής . Αν δεν έχεις, κάνεις τα χαρτιά σου για το επίδομα και όταν εγκριθεί σε παίρνουν τηλ περνάς απο τον ΟΑΕΔ  και σου δίνουν ένα χαρτί όπου σε δικαιολογεί για το ανοιγμα λογαριασμού στην Εθνική τράπεζα . 

Ακυρο . Πλέον μπορείς κανονικά να ανοίξεις λογαριασμό :  https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/3352892/elefthero-to-anigma-neon-logariasmon-stis-trapezes

Επεξ/σία από Dare-Devil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...