Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Eoin είπε

Απο τη πρίζα τον βγάζω όταν ρίχνει αστροπελέκια και όταν ξέρω ότι θα λείψω αρκετές μέρες.

καλα κανεις γιατι στις καταιγιδες χαλαει to ethernet . Τα αποτελεσματα τα βλεπεις στις αγγελιες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι πραγματικά δεν υπάρχει ο οποιοσδήποτε λόγος να δουλεύει ένα μηχάνημα 700 ώρες το μήνα την στιγμή που χρησιμοποιείται π.χ. τις 50 ώρες

• Like 1
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, AristidisZ said:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι πραγματικά δεν υπάρχει ο οποιοσδήποτε λόγος να δουλεύει ένα μηχάνημα 700 ώρες το μήνα την στιγμή που χρησιμοποιείται π.χ. τις 50 ώρες

Τι λες ρε φίλε, και πώς θα seedάρονται οι τσόντες διανομές Linux με κλειστό υπολογιστή;;;

• Like 2
Δημοσ.

όλα νομίζω έχουν να κάνεις με την χρήση που κάνεις αν δεν υπάρχει λόγος να μείνει ανοιχτός γιατί να τον αφήσεις ανοιχτό;

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανέναν απόλυτος λόγω να τον αφήνω ανοιχτό όταν δεν τον χρειάζομαι με το που τελειώσω τον κλείνω και αν λείψω έστω και δυο μέρες εκτός ρεύματος, και δεν τα λέω  αυτά λόγω οικονομίας απλά αυτό κάνω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, bluesattack είπε

Δεν κλεινει  ποτε το λαπτοπ.  Ανοιχτο για παντα , μαλιστα υπαρχουν δυο ποντικια στο δωματιο για να αποφευγονται περιττες μετα-κινησεις 😁

Πόσο μεγάλο είναι το δωμάτιο (η το laptop); :)

Από το συχνό άναψε σβήσε καταπονούνται τα ηλεκτρονικά. Στο παρελθόν όπου το MTBF ήταν χαμηλό καλό ήταν να μη τους έσβηνες σχεδόν ποτέ. Πλέον όμως δεν έχει και τόσο σημασία. Το δικό μου laptop το σβήνω κάθε φορά που δεν το χρησιμοποιώ και δεν έχει πάθει (εδώ και χρόνια) τίποτα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω desktop.Το ανοιγω το πρωι καμμια ωρα μεχρι να φυγω για δουλεια και το μεσημερι που γυρναω τον ξανανανοιγω μεχρι το βραδυ που θα παω για υπνο.

Δεν βέπω τον λογο να μεινει ανοιχτος 9-10 ωρες χωρις να είμαι εκει εκτος και αν κατεβαζω κατι.Δεν ξερω αν εχω λαθος.

Σαββατοκύριακα και αργιες  ανοιχτος από το πρωι μεχρι το βραδυ.

Στη δουλεια όμως χωρις να το εχω ψαξει γιατι μας εχουν πει τα υπηρεσιακα pc να μην τα κλεινουμε.Θα ρωτησω σημερα γιατι..

Για την δουλεια που προανεφερα δεν τους κλεινουμε για να επικοινωνουν με τους sever της εταιρειας από ότι μου ειπαν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ τον κλείνω κανονικά. Μου φαίνεται σπατάλη να μένει ανοιχτός όλη μέρα.

Στην δουλειά τους κλείνουμε. Μόνο αν θέλουν να κάνουν κάνα update μας λένε να τους αφήσουμε ανοιχτούς.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για την δουλεια που προανεφερα δεν τους κλεινουμε για να επικοινωνουν με τους sever της εταιρειας από ότι μου ειπαν.

Και αναρωτιόμουν αν θα το ξέχναγες να μας πεις :D

Τελικά η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος αυτών που τον κλείνουν. Αν δεν κατεβάζεις/seedareis/κάνεις updates δεν υπάρχει και λόγος να μην τον κλείνεις. 

Το πραγματικό ερώτημα είναι τώρα : Αφού τον κλείσεις (shut down) τον βγάζεις και από την πρίζα (ή κλείνεις το διακόπτη της πρίζας) ή τον αφήνεις ως έχει;

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Vasivouzoukos said:

Το πραγματικό ερώτημα είναι τώρα : Αφού τον κλείσεις (shut down) τον βγάζεις και από την πρίζα (ή κλείνεις το διακόπτη της πρίζας) ή τον αφήνεις ως έχει;

Εγώ καλού κακού μόλις τον κλείσω ρίχνω και τον γενικό για παν ενδεχόμενο...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ καλού κακού μόλις τον κλείσω ρίχνω και τον γενικό για παν ενδεχόμενο...

Θα χαλάσουν τα αγγούρια στο ψυγείο σου αν κλείνεις τον γενικό ;)

• Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, Vasivouzoukos said:

Θα χαλάσουν τα αγγούρια στο ψυγείο σου αν κλείνεις τον γενικό ;)

Ενώ άμα δεν βγάλεις την πρίζα θα σου καεί το PSU ας πούμε...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NewProject είπε

Το PC δεν κλείνει ποτέ. Έχω λείψει και 15 μέρες διακοπές και πάλι ανοιχτό το άφησα.

Παρομοίως. Με το A/C όμως... Ακόμα πληρώνω το ρεύμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Παρομοίως. Με το A/C όμως... Ακόμα πληρώνω το ρεύμα

Ε, άλλο το A/C. Το ΠΣ δεν νομίζω να καίει πάνω απο 50W όταν δεν κάνει τίποτα. Πες 1KWh/μέρα και αν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...