Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

δεν ειμαστε ολοι σπουδαγμένοι φίλε μου τι να κάνουμε υπάρχουμε και εμεις 

Φίλε μου, από τα λίγα που θυμάμαι, την γλώσσα την διδάσκουν στο δημοτικό. Όχι σε πανεπιστήμιο. Οπότε το «σπουδαγμένοι» είναι άσχετο. 

Και το όλο θέμα είναι πως αντί να πεις «δεν γνωρίζω ορθογραφία και δεν με νοιάζει να σεβαστώ τους αναγνώστες με το να σπαταλήσω 5 λεπτά για να βάλω spell checking στον browser» λες κάτι ευφάνταστα ότι γράφεις γρήγορα και για αυτό κάνεις ορθογραφικά. 

Το οποίο φυσικά και δεν ισχύει, όπως φαίνεται από τον γραπτό σου λόγο. 

Επεξ/σία από Fortistis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

2. Ηλεκτρονική σελίδα με τσόντες, γέμισέ την όλο banners κτλ και περίμενε λεφτά από τα clicks.

Έχουμε παραπάνω πληροφορίες; 

Δημοσ.

Αμοιβαία κεφάλαια ή μετοχές που δίνουν μέρισμα. Αλλά έτσι όπως είναι η πολιτική κατάσταση και με τη χώρα ξανά στα πρόθυρα χρεοκοπίας ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν να τα βάλεις σε μια θυρίδα και να περιμένεις ένα-δυο χρόνια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fortistis είπε

Φίλε μου, από τα λίγα που θυμάμαι, την γλώσσα την διδάσκουν στο δημοτικό. Όχι σε πανεπιστήμιο. Οπότε το «σπουδαγμένοι» είναι άσχετο. 

Και το όλο θέμα είναι πως αντί να πεις «δεν γνωρίζω ορθογραφία και δεν με νοιάζει να σεβαστώ τους αναγνώστες με το να σπαταλήσω 5 λεπτά για να βάλω spell checking στον browser» λες κάτι ευφάνταστα ότι γράφεις γρήγορα και για αυτό κάνεις ορθογραφικά. 

Το οποίο φυσικά και δεν ισχύει, όπως φαίνεται από τον γραπτό σου λόγο. 

Δεν ξέραμε ότι έπρεπε να βάλουμε τον Μπαμπινιώτη να ελέγξει τα ορθογραφικά μας πριν ανοίξουμε ένα τοπικ στο insomnia.Εκανε μερικά ορθογραφικά ο άνθρωπος και τον έβγαλες ότι δεν μας σέβεται σαν αναγνώστες.Μπορεις πολύ απλά να αγνοήσεις το τοπικ.

• Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...