czarjuly Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Γλυφάδα κούνησε λίγο για 6-10 δευτερόλεπτα! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Εγώ ήμουν σε πλήρη ηρεμία και τον κατάλαβα από την αρχή. (Ώρα 1:56) και είχε εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, βάραγε ίσως και για ένα ολόκληρο λεπτό! Κάπως στην μέση δυνάμωσε και πήγα να φοβηθώ αλλά γενικά το σπίτι έχει αντέξει και μεγαλύτερο οπότε οκ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Εγώ ψιλοχεστηκα φαντάζομαι οι άνθρωπο κοντά στηνς Ζάκυνθο, ελπίζω να μην έγιναν ζημιές πάντως εμένα τό κρεβάτι που ήταν κολλητά στο τοίχο κουνήθηκε αρκετά. μενω αθηνα, ακου σκηνικο. οπως ειμαι αραχτος στο κρεβατι ακουω τα παπαγαλακια να ξεσηκωνουν το κοσμο. "παλι παραλιγο να πεσουν τα χαζα" σκεφτομαι. μετα απο κανα 5λεπτο μου στελνει η κοπελια, που χει παει ζακυνθο αυτη τη βδομαδα, μηνυμα οτι εκανε δυνατο σεισμο και πως συνεχεια κανει μετασεισμους και δε μπορει να κοιμηθει και τωρα σκεφτομαι, εγινε τοσο κουνημα και δε πηρα χαμπαρι ξυπνιος? και εστω εγω ειμαι βοδι, στο σπιτι μεσα δε κουνηθηκε τιποτα? ενα πιατικο βρε παιδι μ
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 58 λεπτά πριν, kage είπε Μην κινδυνολογουμε στην ελλαδα τα σπιτια για να λεμε την αληθεια λογω προηγ.σεισμων και κανονισμων αντεχει τους περισσοτερους σεισμους ...(αυτους που ειναι σε θάλασσα ).το πιο προσφατο παραδειγμα ειναι στην κεφαλονιά το 2014.η συνοικια που επεσε ηταν παλια σπιτια μη κατοικοισημα Δεν κινδυνολογούμε καθόλου. Στην Αθήνα τα περισσότερα σπίτια είναι του 60 και μετά. Υπάρχουν άπειρα μικρά χωριά που η πλειοψηφία των κτισμάτων είναι στην καλύτερη του 60 και παλαιότερα, έχουνε σοβαρά θέματα σε τέτοιες σεισμικές δονήσεις. Δεν αποκλείεται να έχουμε 1-2 νεκρούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Πριν λίγη ώρα ήρθε το ρεύμα γιατί κοπήκανε τα πάντα ,κούνησε αρκετά (ζακυνθος) και με μεγάλο βουητό μάλιστα ... ακόμα κάνει μετασεισμούς , μου έριξε μια οθόνη .
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Σίγουρα με ένα τέτοιο σεισμό θα υπάρχουν ζημιές που θα τις δούμε μόλις ξημερώσει.Κάπου είδα ότι κάθισε το λιμάνι μισό μέτρο. Οι ζημιές έστω δύσκολα ξαναγίνονται.Μακάρι να μην υπάρχουν θύματα γιατί γιατί δεν έχουν κλείσει ακόμη οι πληγές από Μάντρα και Μάτι.
tritonas00 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) wtf, μεγαλυτερος και απο αυτον τη κεφαλονιας αποτι βλεπω δεν καταλαβα τιποτα εδω παντως (ανθουπολη) επειδη εζησα απο πρωτο χερι αυτον της κεφαλονιας, ετοιμαστειτε για μεγαλες ζημιες στην ζακυνθο Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από tritonas00
kronos73 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Φαίνεται ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Μάλλον όμως έχει σοβαρή ζημιά στο Λιμάνι. Και οι μετασεισμοί ήταν δυνατούτσικοι
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Αρκετές ζημιές βλέπω πέσαν στύλοι ΔΕΗ, καθίζηση στο λιμάνι αλλά ακόμα δεν είπαν τίποτα για τραυματίες καλό αυτό Τό ευρωπαϊκό σάιτ σεισμών είπε ότι μπορεί νά γίνει καί ένα μικρό τσουνάμι στην περιοχή λόγο σεισμού
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Στην Αθηνα ποσους σεισμους καταλαβατε; Εγω 2, και στον πιο μεγαλο ενιωσα να ζαλιζομαι ετσι οπως κουνουσε αργα περα δωθε, γι'αυτο ξυπνησα. Μακαρι να μην επαθαν μεγαλες ζημιες οι ανθρωποι κ να μην υπαρχουν τραυματισμοι 😕 οι βραδινοι σεισμοι ευκολα προκαλουν πανικο.
orck Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Με νανούρισε υπέροχα και είδα πρόστυχο όνειρο. 4
liakjim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Η διαγώνιος του ρήγματος (αν δείτε τον χάρτη), κατεύθυνε το μεγαλύτερο ποσοστό (ευτυχώς) προς την Ιταλία.
Silverage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ άκουγα μουσική στο youtube και ένιωσα να κουνιέται η καρέκλα. Στην αρχή νόμιζα ήταν η ιδέα μου αλλλα μετά έριξα μια ματιά στο φωτιστικό και κουνιόταν. Επίσης ξύπνησε και ο παπαγάλος. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Silverage
Προτεινόμενες αναρτήσεις