Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ ήμουν σε πλήρη ηρεμία και τον κατάλαβα από την αρχή. (Ώρα 1:56) και είχε εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, βάραγε ίσως και για ένα ολόκληρο λεπτό!

Κάπως στην μέση δυνάμωσε και πήγα να φοβηθώ αλλά γενικά το σπίτι έχει αντέξει και μεγαλύτερο οπότε οκ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Εγώ ψιλοχεστηκα φαντάζομαι οι άνθρωπο κοντά στηνς Ζάκυνθο, ελπίζω να μην έγιναν ζημιές πάντως εμένα τό κρεβάτι που ήταν κολλητά στο τοίχο κουνήθηκε αρκετά.

μενω αθηνα, ακου σκηνικο. οπως ειμαι αραχτος στο κρεβατι ακουω τα παπαγαλακια να ξεσηκωνουν το κοσμο. "παλι παραλιγο να πεσουν τα χαζα" σκεφτομαι. μετα απο κανα 5λεπτο μου στελνει η κοπελια, που χει παει ζακυνθο αυτη τη βδομαδα, μηνυμα οτι εκανε δυνατο σεισμο και πως συνεχεια κανει μετασεισμους και δε μπορει να κοιμηθει

και τωρα σκεφτομαι, εγινε τοσο κουνημα και δε πηρα χαμπαρι ξυπνιος? και εστω εγω ειμαι βοδι, στο σπιτι μεσα δε κουνηθηκε τιποτα? ενα πιατικο βρε παιδι μ

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kage είπε

Μην κινδυνολογουμε στην ελλαδα τα σπιτια για να λεμε την αληθεια λογω προηγ.σεισμων και κανονισμων αντεχει τους περισσοτερους σεισμους ...(αυτους που ειναι σε θάλασσα ).το πιο προσφατο παραδειγμα ειναι στην κεφαλονιά το 2014.η συνοικια που επεσε ηταν παλια σπιτια μη κατοικοισημα  

Δεν κινδυνολογούμε καθόλου. Στην Αθήνα τα περισσότερα σπίτια είναι του 60 και μετά. Υπάρχουν άπειρα μικρά χωριά που η πλειοψηφία των κτισμάτων είναι στην καλύτερη του 60 και παλαιότερα, έχουνε σοβαρά θέματα σε τέτοιες σεισμικές δονήσεις. Δεν αποκλείεται να έχουμε 1-2 νεκρούς. 

Δημοσ.

Πριν λίγη ώρα ήρθε το ρεύμα γιατί κοπήκανε τα πάντα ,κούνησε αρκετά (ζακυνθος) και με μεγάλο βουητό  μάλιστα ...  ακόμα κάνει μετασεισμούς , μου έριξε μια οθόνη  .

Δημοσ.

Σίγουρα με ένα τέτοιο σεισμό θα υπάρχουν ζημιές που θα τις δούμε μόλις ξημερώσει.Κάπου είδα ότι κάθισε το λιμάνι μισό μέτρο.

Οι ζημιές έστω δύσκολα ξαναγίνονται.Μακάρι να μην υπάρχουν θύματα γιατί γιατί δεν έχουν κλείσει ακόμη οι πληγές από Μάντρα και Μάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wtf, μεγαλυτερος και απο αυτον τη κεφαλονιας αποτι βλεπω

δεν καταλαβα τιποτα εδω παντως (ανθουπολη)

επειδη εζησα απο πρωτο χερι αυτον της κεφαλονιας, ετοιμαστειτε για μεγαλες ζημιες στην ζακυνθο

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

Φαίνεται ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Μάλλον όμως έχει σοβαρή ζημιά στο Λιμάνι.

Και οι μετασεισμοί ήταν δυνατούτσικοι

Screenshot_2018-10-26 Earthquakes today Earthquake today earthquake earthquakes.png

Δημοσ.

Αρκετές ζημιές βλέπω πέσαν στύλοι ΔΕΗ, καθίζηση στο λιμάνι αλλά ακόμα δεν είπαν τίποτα για τραυματίες καλό αυτό 

Τό ευρωπαϊκό σάιτ σεισμών είπε ότι μπορεί νά γίνει καί ένα μικρό τσουνάμι στην περιοχή λόγο σεισμού

Δημοσ.

Στην Αθηνα ποσους σεισμους καταλαβατε; Εγω 2, και στον πιο μεγαλο ενιωσα να ζαλιζομαι ετσι οπως κουνουσε αργα περα δωθε, γι'αυτο ξυπνησα. 

Μακαρι να μην επαθαν μεγαλες ζημιες οι ανθρωποι κ να μην υπαρχουν τραυματισμοι 😕 οι βραδινοι σεισμοι ευκολα προκαλουν πανικο.

Δημοσ.

Η διαγώνιος του ρήγματος (αν δείτε τον χάρτη), κατεύθυνε το μεγαλύτερο ποσοστό (ευτυχώς) προς την Ιταλία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ άκουγα μουσική στο youtube και ένιωσα να κουνιέται η καρέκλα. Στην αρχή νόμιζα ήταν η ιδέα μου αλλλα μετά έριξα μια ματιά στο φωτιστικό και κουνιόταν. Επίσης ξύπνησε και ο παπαγάλος.

Επεξ/σία από Silverage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...