Προς το περιεχόμενο

Paypal fake email?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν μπαινεις οπως κανεις παντα στο paypal σου και να δεις αν ειναι απενεργοποιημενο η οχι;

Αν και κανει μπαμ οτι ειναι ψευτικο αλλα οκ.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Γιατι δεν μπαινεις οπως κανεις παντα στο paypal σου και να δεις αν ειναι απενεργοποιημενο η οχι;

Αν και κανει μπαμ οτι ειναι ψευτικο αλλα οκ.

Το θέμα είναι δεν μπορώ να εισελθω με το 2 factor ayth.Γιατί εχω να βάλω κάρτα στο κινητό cosmote 5 μήνες και μου έχει μπλόκάρει εισερχόμενες κλησεις και sms.Αρα και το sms που θα μου ερχόταν στο κινητό που έχω δηλώσει στην paypal δεν μπορεί να μου έρθει .

Θα βάλω μονάδες στο κινητό σε 3 μέρες που πληρώνομαι

Δημοσ.

Δεν πιστευω να το ανοιξες...αν ομως εισαι περιεργος μπες στη σελιδα του αποστολεα, να δεις τι παιζει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είναι fake σίγουρα φίλε μου μιας και δυστυχώς την πάτησα εγώ πριν κάτι μήνες. Με το έκανα login άρχισαν να βαράνε ειδοποιήσεις και email από την Revolut για προσπάθειες αγορών από το lightinthebox. Ευτυχώς την είχα κλειδωμένη. Επικοινώνησα με Paypal η οποία μου ζήτησε αντίγραφο όλων των σχετικών email και επίσης μου είπε πως ένας τρόπος για να μπορώ να ξεχωρίζω τέτοια fake mails είναι πως όταν στέλνει επίσημο mail αναφέρει το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη στον οποίο απευθύνεται π.χ Dear Giorgos Georgiou. Κάτι που φυσικά δεν υπάρχει και σε αυτό που έλαβες. 

Πριν το διαγράψεις, έχει στο site της η Paypal πεδίο για να επικοινωνήσεις μαζί της για τέτοιου είδους fake mails.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Δεν πιστευω να το ανοιξες...αν ομως εισαι περιεργος μπες στη σελιδα του αποστολεα, να δεις τι παιζει.

Δεν πάτησα τον σύνδεσμο που γράφει "Sign in" καθόλου

Δημοσ.

Καταρχάς η PayPal ποτέ δεν σου απευθύνεται με το email σου αλλά με το όνομα σου. Και δεύτερον, αφού βλέπεις ότι το domain είναι άλλα αντάλλα είναι προφανές ότι πρόκειται για scam.

Δημοσ.

Ένας εύκολος τρόπος να δεις αν είναι ψεύτικο ή όχι είναι να προωθήσεις το email στο [email protected] και θα σου απαντήσουν αυτοί αν είναι.

Γενικότερα έχει διάφορες δικλείδες ασφαλείας το paypal στα email της και μία από αυτές είναι ότι δεν έχει το όνομά σου μέσα όπως ανέφερε και ο elorant. Μπορείς να δεις όλες τις δικλείδες ασφαλείας εδώ: https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/how-to-spot-fake-emails-faq2340

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...