vounisios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας...θελω να ρωτησω το εξης: Εδω στο σπιτι μας εχουμε δυο υπολογιστες,ενα desktop & ενα laptop το οποιο laptop συνδεεται ασυρματα με wi fi.Το laptop το δουλευει η γυναικα μου[στην ουσια παιζει...].Η γυναικα μου παρακολουθει καποιο ραδιο στο ιντερνετ.καποια μερα τη ρωτησε ο ιδιοκτητης απο που εκπεμπει,δηλαδη απο που μπαινει στον υπολογιστη...του ειπε πχ καποια χωρα εκτος Ελλαδος η γυναικα μου[δεν χρειαζεται να τους λεμε & απο που...]...Ο ιδιοκτητης του ραδιου της λεει οτι βλεπω πως εκπεμπεις[μπαινεις δηλαδη...] απο Ρουμανια...πως γινεται αυτο;;;παιζει καποιο λαθος με την διευθυνση του Η/Υ της IP ? μπορει ενω εμεις ειμαστε Ελλαδα,αυτος να μας βλεπει Ρουμανια;;;μια απαντηση θα ηθελα.ευχαριστω πολυ.
georgeγ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 γινεται με χρηση καταλληλων προγραμματων-browser να αλλαξεις την ip σου και να φαινεται οτι εισαι Αμερικη ας πουμε αλλα εφοσον ρωτας,δεν γνωριζεις απο τετοια,αρα αποκλειεται να χρησιμοποιεις,αρα η ip σου που φαινεται σε οποιον φαινεται ειναι η πραγματικη και οχι ρουμανιας το πιθανοτερο ειναι καποιος να εριχνε αδεια να πιασει γεματα....μαλλον την ψαρευε την γυναικα σου 44 λεπτά πριν, vounisios είπε Γεια σας...θελω να ρωτησω το εξης: Εδω στο σπιτι μας εχουμε δυο υπολογιστες,ενα desktop & ενα laptop το οποιο laptop συνδεεται ασυρματα με wi fi.Το laptop το δουλευει η γυναικα μου[στην ουσια παιζει...].Η γυναικα μου παρακολουθει καποιο ραδιο στο ιντερνετ.καποια μερα τη ρωτησε ο ιδιοκτητης απο που εκπεμπει,δηλαδη απο που μπαινει στον υπολογιστη...του ειπε πχ καποια χωρα εκτος Ελλαδος η γυναικα μου[δεν χρειαζεται να τους λεμε & απο που...]...Ο ιδιοκτητης του ραδιου της λεει οτι βλεπω πως εκπεμπεις[μπαινεις δηλαδη...] απο Ρουμανια...πως γινεται αυτο;;;παιζει καποιο λαθος με την διευθυνση του Η/Υ της IP ? μπορει ενω εμεις ειμαστε Ελλαδα,αυτος να μας βλεπει Ρουμανια;;;μια απαντηση θα ηθελα.ευχαριστω πολυ. πατα εδω για να δεις ποια ip εχεις και απο ποια χωρα φαινεται οτι εισαι https://www.iplocation.net/
Comic maniak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω ειχα κανει φαρσα σε scammers στην Ινδια και μου ελεγαν οτι θα ερθουν στο σπιτι μου στο Los Angeles να με σκοτωσουν. True story. Στο θεμα μας τωρα, ποιος ξερει γιατι "νομιζε" οτι ησασταν στην Ρουμανια😂😂. Λογικα το ελεγε για να ψαρεψει την γυναικα σου. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Comic maniak
Zerg13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξερω πως βρηκε την γυναικα σου, γιατι σε καθε online broadcast συνδεονται αρκετοι. Μαλλον καποιος αλλον ηταν απο Ρουμανια, εκτος αν εστειλε online sms στο radio, που τοτε ειχαν την ip σας. Αυτοματα αν εχουν την ip σου, σου διχνει την χωρα. Βασικα γιατι σε απασχολει τοσο; Υπαρχουν και σελιδες που αναλυουν την ip σου και σου λενε διαφορα μπες αν θες
Aggeluska Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 ισως εισαι σε καποιο Proxy και φαινεται πως μπαινεις απο αλλου. Καποιοι browsers π.χ ο Opera εχει bult-in proxy. Λιγο δυσκολο ομως να εχεις proxy χωρις να το εχεις βαλει μονος σου.
xristos97 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Comic maniak είπε Και εγω ειχα κανει φαρσα σε scammers στην Ινδια και μου ελεγαν οτι θα ερθουν στο σπιτι μου στο Los Angeles να με σκοτωσουν. True story. Στο θεμα μας τωρα, ποιος ξερει γιατι "νομιζε" οτι ησασταν στην Ρουμανια😂😂. Λογικα το ελεγε για να ψαρεψει την γυναικα σου. Σε σκότωσαν ή οχι τελικά;
dtzgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Comic maniak είπε και μου ελεγαν οτι θα ερθουν στο σπιτι μου στο Los Angeles να με σκοτωσουν. Παιχταρά μου, κάνε μου μια χάρη να μου το γράψεις πριν σε φάνε, εντάξει λεβέντη μου; Θενξ
Comic maniak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Παιχταρά μου, κάνε μου μια χάρη να μου το γράψεις πριν σε φάνε, εντάξει λεβέντη μου; Θενξ Δεν θα το ξεχασω. Παντως σοβαρα εχει γινει αυτο. Νομιζαν πως ειμαι στο LA. Περνω συχνα στην Ινδια για φαρσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις