Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το περιμένουμε χρόνια, και όλο ακουγόταν ότι θα πέσει μαύρο και δεν έπεφτε αλλά το μαύρο θα έρθει αύριο τα ξημερώματα. Ήταν ένα κανάλι που τα τελευταία χρόνια λόγω της στάσης του (με κορυφαία στιγμή το "δεν φταίω εγώ αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται με το ναι" είχε χάσει μεγάλο μέρος της συμπάθειας του κόσμου. Όμως με την προβολή το τελευταίο διάστημα όλων αυτών των τρέιλερ και των σειρών (γιατί ένα κανάλι σαν το MEGA βασικά είναι οι σειρές του) προσωπικά θυμήθηκα (και θεωρώ και άλλος κόσμος) τις καλές του στιγμές. Τους δύο ξένους, το τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή και άλλες ατέλειωτες κωμικές (και όχι μόνο σειρές). Με τα σποτάκια που βάζει από αποσπάσματα σειρών μπορεί να φτιάξει τα δικά του μηνύματα με δέκτες κυρίους τους τηλεθεατές. Βλέπουμε πόσοι εργαζόμενοι (δεν μιλώ για τα μεγάλα ονόματα) έχασαν τη δουλειά τους, έμειναν απλήρωτοι και το παράδοξο του ότι ενώ το κανάλι είναι πρώτο με επαναλήψεις δεν μπόρεσε να σωθεί (και ξέρουμε το γιατί).  Δε σας φαίνεται το κλείσιμο του MEGA συγκινητικό γιατί μέσα από αυτό θυμάστε στιγμές της ζωής σας και στιγμές της δεκαετίας του 90 και 00; Δεν είναι στην ουσία το τέλος μιας εποχής;

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάποιες εταιρίες απαξιώθηκαν και στην συνέχεια πουλήθηκαν σε πολύ χαμηλότερη τιμή με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν με χαμένες θέσεις εργασίας.Κάποιες από αυτές πτώχευσαν η έγινε απόσχιση συγκεκριμένου τμήματος όπου την πλήρωσε συγκεκριμένος αριθμός εργαζομένων με τους υπόλοιπους να παραμένουν με λιγότερα χρήματα και διαφορετικές συμβάσεις.

Εταιρίες μεγάλης σημασίας για την οικονομία της Ελλάδας και με μεγάλο αριθμό εργαζομένων(Πχ Ναυπηγεία Σκαραμαγκά-Μίζες κλπ).

Στις ειδήσεις τα κανάλια αναφέρονται περιστασιακά για αυτές τις περιπτώσεις ενώ για το Mega έγινε ολόκληρο θέμα.Προβάλουν οτι τους συμφέρει με προπαγάνδα.

Το να στεναχωρηθούμε για το Mega μοιάζει σαν ανέκδοτο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Spoiler

Αλήθεια γιατί το κλείνουν ξημερώματα; 

Εγώ ξαναπαρακολουθώ τον Μπαλαμό Αποστόλη και δυστυχώς δεν υπάρχει η σειρά ούτε στο yt ούτε στο web tv του καναλιού (υπάρχει αλλά δεν παίζει)

Δημοσ.

Το mega ήταν η Δημητρούλα κι ο Βλάσσης, η Σάσα, η Ντενη, η Ζουμπουλια... ήταν οι αμέτρητες πρώτες προβολές, ήταν οι κορυφαίες αθλητικές μεταδόσεις. Ήταν η παιδική μας ηλικία , ήταν αυτό που μας έμαθε τι σημαίνει ψυχαγωγία στην τηλεόραση. 

Ναι συγκινούμαι, ναι θα μου λείψει άπειρα. 

Κανάλι που βάραγε τηλεθεάσεις με 2 χρόνια επαναλήψεις. 

Όλο το βράδυ Απαράδεκτους ρε. 

• Like 3
Δημοσ.

Μου είχε πει φίλος μου οτι θα έκλεινε τα μεσάνυχτα πριν 4 μέρες, αλλά δεν έκλεισε.

Θέλω να καταγράψω το κλείσιμο με το κινητό μου. 

Πάντως κακά τα ψέμματα, εγώ ήθελα ένα κανάλι πέραν των επαναλήψεων, να πληρωθεί το προσωπικό, να υπάρχουν εκπομπές και δελτία ειδήσεων, έστω κι αν κράζαμε Τρέμη και διάφορους παλαιότερα. Το να έχεις ένα κανάλι ζόμπι να παίζει μόνο σειρές από επανάληψη, προτιμώ να κλείσει.

Τελικά έβαλα να δω πριν λίγο. Έπεσε μαύρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...