bluesattack Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Λίγοι να μην πω ελάχιστοι ναι.Οι πιο πολλοί άστα να πάνε. Σήμερα η άλλη παντρεύεται στα 30άντα της και παίρνει τη μαμά τηλέφωνο να της πει πως θα φτιάξει κοκκινιστό ακόμη και πως θα βράσει τα μακαρόνια ή πως θα φτιάξει μία ομελέτα .Στα λόγια μαγειρεύουν όλοι στην πράξη ελάχιστοι. Και καλα κανει και ενημερωνεται...να παθουμε και τιποτα ? Βεβαιως σκονακι απο την μανα και την πεθερα , ετσι αποφοιτας απο το πανεπιστημιο της ζωης ? 😄 Βεβαια με την ιδια λογικη, παλια εφτιαχνε ο αλλος σπιτι μονος του, ενω τωρα ρωταει στο φορουμ πως να κρεμασει ενα καδρο 😄 Παντως δεν καναλαβαινω γιατι αυτη η καουρα για περιττες γνωσεις ...ειδικα οσο αφορα τους ανδρες .Ειπαμε ανεξαρτησια και ετσι.. αλλα εδω κοντευει να ξυπνησει μεσα τους ο μαστερσεφ 😅
l337 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Ναι ενώ είναι οι περισσότερες νεαρές ελληνίδες είναι παραδείγματα προς νοικοκυροσύνη... Και τα 2 φύλα τα ίδια σκατά είναι στην Ελλάδα, κακομαθημένα που το μόνο που ξέρουν είναι να απαιτούν χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Χαίρομαι που στην έως τώρα ζωή σου έχεις καταφέρει και έχεις γνωρίσει τις περισσότερες νεαρές ελληνίδες γυναίκες (δηλαδή μερικά εκατομμύρια γυναίκες) και έχεις κατασταλάξει στην παραπάνω άποψη. Χαίρομαι γιατί είμαι καλόπιστος.. διότι αν ήμουν κακόπιστος θα έλεγα απλά ότι είσαι φαφλατάς και ξερόλας που απλά άρπαξες το τσουβάλι και κρίνεις εξ' ιδίων τ' αλλότρια. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από l337 1 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε αλλά μερικά φαγητά είναι αστεία εύκολα να φτιάξει κανείς. εσενα μπορει να σου φαινετε ετσι οπως και εμενα που πχ ξερω να μαγιρευω σχεδον ολα τα φαγητα, ο αδερφος μου ομως που ειναι ασχετος αν τον βαλεις να κανει μακαρονια δεν μπορει οσες φορες εχει προσπαθησει να μαγειρεψει ηταν αποτυχια. τωρα για το φαι εγω το κραταω 2 μαξ 3 μερες μετα πεταμα δηλαδη αν κανω φαγητο δευτερα τεταρτη αντε με το ζορι πεμπτη το τρωω
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε εσενα μπορει να σου φαινετε ετσι οπως και εμενα που πχ ξερω να μαγιρευω σχεδον ολα τα φαγητα, ο αδερφος μου ομως που ειναι ασχετος αν τον βαλεις να κανει μακαρονια δεν μπορει οσες φορες εχει προσπαθησει να μαγειρεψει ηταν αποτυχια. Εντελώς καλοπροαίρετα, αν δε μπορεί να βράσει μακαρόνια τότε έχει πρόβλημα Δε λέω για σάλτσες κλπ, μιλάω για σκέτα, βραστά μακαρόνια ή ρύζι Προφανώς έχει βολευτεί και δεν τον ενδιαφέρει να το κάνει 3
l337 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Donovan είπε Δεν είμαι τόσο μικρός,έχω περάσει τα 30.Αλλά όταν γυρνάω σπίτι το μεσημέρι,θέλω να τρώω κατευθείαν,δεν έχω την υπομονή να μαγειρεύω. Τότε θα έχεις μαγειρέψει από την προηγούμενη. Και αφού φας σήμερα και περάσουν 2-3 ώρες (ή όσο εσύ νομίζεις ότι χρειάζεσαι) θα μαγειρέψεις για την επομένη. Και ούτω καθεξής. Το παραπάνω όμως που γράφεις προσωπικά μου ακούγεται ως βόλεμα και μόνο. 1
xp-user Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, l337 είπε Είτε εσύ δεν κατάλαβες καλά είτε ο μάγειρας (στον οποίο και αναφέρεσαι) δεν γνωρίζει που παν' τα τέσσερα. Προφανώς θα πρέπει τώρα να σου δώσω το τηλ του γνωστού και πολύ επώνυμου Executive chef της Αθήνας για να στο εξηγήσει.....Άλλα μπα...εσύ ξέρεις καλύτερα ΥΓ.Και προφανώς κανένας μας δεν βάζει για ένα χρόνο στη κατάψυξη ΤΟΥ φαγητό για να το φάει αργότερα .Σου λέει πόσο ΜΠΟΡΕΙΣ να το αφήσεις στη κατάψυξη σε μια ακραία περίπτωση.
l337 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, xp-user είπε Προφανώς θα πρέπει τώρα να σου δώσω το τηλ του γνωστού και πολύ επώνυμου Executive chef της Αθήνας για να στο εξηγήσει.....Άλλα μπα...εσύ ξέρεις καλύτερα ΥΓ.Και προφανώς κανένας μας δεν βάζει για ένα χρόνο στη κατάψυξη ΤΟΥ φαγητό για να το φάει αργότερα .Σου λέει πόσο ΜΠΟΡΕΙΣ να το αφήσεις στη κατάψυξη σε μια ακραία περίπτωση. Η επίκληση στην αυθεντία είναι ανεπιτυχής. Χώρια ότι και εγώ μπορώ να σου πω ότι και εμένα ένας φίλος μου που έχει αστέρι Michelen και <μπλα> <μπλα> <μπλα>... Καταλαβαίνεις που το πάω.. δεν γίνεται συζήτηση έτσι και ούτε είναι αυτά επιχειρήματα που ευσταθούν σε μια συζήτηση. Google is your friend φίλε μoυ.. θα βρεις διάφορά σοβαρά journals και ακαδημαικές έρευνες πάνω στην ασφάλεια τροφίμων και θα βρεις τις απαντήσεις σου. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από l337
bilya Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, xp-user είπε Φαγητό μαγειρεμένο απο σένα μπορεί να μείνει στη κατάψυξη μέχρι ένα χρόνο ( Σεφ μου το έχει πει αυτό) αυτό για να γίνει θέλει αποθήκευση σε αεροστεγή συσκευασία κ σωστή ψύξη. 33 λεπτά πριν, Donovan είπε Άχρηστος και μαμάκιας επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω;Εκεί έχουμε φτάσει;Δηλαδή νομίζεις ότι οι γυναίκες ξέρουν όλες να μαγειρεύουν;Που μερικές είναι 30 και δεν ξέρουν ούτε αυγό να βράσουν; ε βασικά ναι. Αν είσαι ενήλικας κ δεν μπορείς να επιβιώσεις μόνος σου άστα να πανε. Πες μου οτι στέλνεις κ τα άπλυτα με το ΚΤΕΛ στην μανα για να δέσει το γλυκό. παπου η μανα μου ποτέ δεν μου έστειλε φαγητό οταν ήμουν φοιτητής, δεν πέθανα έμαθα να χαζομαγειρευω κ να τρωω πιτογυρα😁. Το 2018 οπου υπάρχουν εκπομπές οπως του Πετρετζίκη θεωρώ κατάντια /τεμπελιά να μην μαγειρεύει κάποιος.
Donovan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν δεν έχεις υπομονή να βράσεις μακαρόνια και ρύζι μάλλον καλύτερα θα ήταν να γυρίσεις στο πατρικό σου να τελειώνεις Να γυρίσω στο πατρικό μου που είναι στην επαρχία,μόνο για να τρώω και να μην έχω ζωή,δεν γίνεται όπως καταλαβαίνεις.
papoys1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, bluesattack είπε Και καλα κανει και ενημερωνεται...να παθουμε και τιποτα ? Βεβαιως σκονακι απο την μανα και την πεθερα , ετσι αποφοιτας απο το πανεπιστημιο της ζωης ? 😄 Βεβαια με την ιδια λογικη, παλια εφτιαχνε ο αλλος σπιτι μονος του, ενω τωρα ρωταει στο φορουμ πως να κρεμασει ενα καδρο 😄 Παντως δεν καναλαβαινω γιατι αυτη η καουρα για περιττες γνωσεις ...ειδικα οσο αφορα τους ανδρες .Ειπαμε ανεξαρτησια και ετσι.. αλλα εδω κοντευει να ξυπνησει μεσα τους ο μαστερσεφ 😅 Και για να μη με λες ανοικοκύρευτο από τις προηγούμενες εγγραφές μου ένα δείγμα της εξαιρετικής τεχνικής μου στη κουζίνα. Όποιος φάει τέτοιο γαλακτομπουρεκάκι (ποτέ δε σταματάς στο ένα) δεν πιστεύει ότι έγινε από τα χεράκια μου.Και υπόψη δεν είναι εύκολη συνταγή. 2
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Donovan είπε Να γυρίσω στο πατρικό μου που είναι στην επαρχία,μόνο για να τρώω και να μην έχω ζωή,δεν γίνεται όπως καταλαβαίνεις. Mάθε να αυτοεξυπηρετείσαι, έστω και στοιχειωδώς, τότε...
jakegate7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε συ Donavan, δεν γινεται να ΜΗΝ μπορείς να φτιάξεις σκέτα μακαρονια. Ανοίγεις συσκευασία, βράζεις νερό, πετάς μακαρόνια μέσα, τα αφήνεις όσο γράφει με μεγάλα γράμματα απάνω, τα σουρώνεις και ετοιμα. Βάζεις και ενα τυρί απο πάνω και θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από τα παγωμένα (και πιθανόν ξεραμένα) μακαρόνια. Πες μου τώρα τι τον δυσκολεύει ένα 30άρι να κάνει το παραπάνω? Και εγώ σαν φοιτητής έτρωγα μακαρόνια με κέτσαπ γιατί βαριόμουν να φτιάχνω σάλτσα. Σιγά σιγά έμαθα και άλλα φαγητά. edit: Σου έβαλα το site του Ακη, που στις περισσότερες συνταγές έχει και βίντεο. Αν δεν ξέρεις κάτι πως γίνεται (που ειναι λογικό στην αρχή) βλέπεις το βιντεο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από jakegate7
bluesattack Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Και για να μη με λες ανοικοκύρευτο από τις προηγούμενες εγγραφές μου ένα δείγμα της εξαιρετικής τεχνικής μου στη κουζίνα. Όποιος φάει τέτοιο γαλακτομπουρεκάκι (ποτέ δε σταματάς στο ένα) δεν πιστεύει ότι έγινε από τα χεράκια μου.Και υπόψη δεν είναι εύκολη συνταγή. Πω,πω, τι ειναι αυτα ρε παππου ? 😵😍 Τερμα , εισαι ο εκπροσωπος μας 😃 Αλλα ας ειμαστε και ρεαλιστες.Επειδη ο Αρμστρονγκ εκανε ενα αλμα στο φεγγαρι (μερικοι δεν συμφωνουν 😄) , δεν σημαινει οτι θα τα καταφερουμε και οι υπολοιποι..χοροπηδωντας 😄
jakegate7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Για μένα μια καλή λύση είναι, αφού δεν το έχεις πολύ με την μαγειρική. Να σου στέλνουν πχ 3-4 ταπεράκια μακαρόνια με κυμά (χωρίς τα μακαρόνια-δεν ήξερα πως αλλιώς να το περιγράψω). Τα βάζεις κατάψυξη, και όταν θες να φας βγάζεις τον κυμά και φτιάχνεις τα μακαρόνια εσύ. Το ίδιο κανεις για ρυζι, πατάτες κτλπ. Αν τώρα δεν μπορείς ουτε ρυζι, πατάτες, μακαρόνια να κάνεις, μάθε να τρώς μια ζωή παγωμένα φαγητά ή χάλασε μια περουσία σε φαγητό απέξω ή βρες κοπέλα/αγόρι να σου μαγειρεύει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις