eidikos33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα και χρονια πολλα,γνωριζει κανεις καποια φτηνη καβα η μαγαζι που να εχει φτηνα ποτα στην αθηνα?
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω για 5-6 μπουκάλια που φαντάζομαι θα θες, το πιο οικονομικό είναι να ψάξεις να βρεις SM που έχουν προσφορές
Jorvik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Καλημερα και χρονια πολλα,γνωριζει κανεις καποια φτηνη καβα η μαγαζι που να εχει φτηνα ποτα στην αθηνα? Που μενεις; Γιατι αν μενεις γλυφαδα δεν συμφερει να τρεχεις π.χ. μαρουσι για 6-7 ποτα. Θα τα φας στις βενζινες. Για μενα κανε μια λιστα με τα ποτα και παρε τηλ καβες και ζητα προσφορα. Αλλα μην παρεις για 3-4 μπουκαλια, δεν θα ασχοληθουν. Καποιες καβες αν κανεις πχ γαμο ή μεγαλο παρτι σου φερνουν ποτα και ερχονται την επομενη και σε χρεωνουν οτι εχετε ανοιξει. (Παγιδα αν δεν εχεις καλη διαχειριση χρησης) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Jorvik
eidikos33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 μπυρες και κρασια θελει να παρει φτηνα οσο γινεται
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε μπυρες και κρασια θελει να παρει φτηνα οσο γινεται Ε καλά τι συζητάμε τώρα Mπύρα έχει και με 50 λεπτά το κουτάκι, μπύρα έχει και με 5 ευρώ το μπουκάλι Για τα κρασιά τι να λέμε, αν θες φτηνά πες του να πάρει ασκούς Apelia (κατά τη γνώμη μου για τη τιμή τους είναι αξιοπρεπές κρασί)
eidikos33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ε καλά τι συζητάμε τώρα Mπύρα έχει και με 50 λεπτά το κουτάκι, μπύρα έχει και με 5 ευρώ το μπουκάλι Για τα κρασιά τι να λέμε, αν θες φτηνά πες του να πάρει ασκούς Apelia (κατά τη γνώμη μου για τη τιμή τους είναι αξιοπρεπές κρασί) δεν θελω μπυρα απο τις φτηνες του λιντλ θελω να ειναι απο τις γνωστες
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, eidikos33 είπε δεν θελω μπυρα απο τις φτηνες του λιντλ θελω να ειναι απο τις γνωστες Ωραία, πάλι θα σου προτείνω να δεις προσφορές SM Τώρα αν θες 100+ τεμάχια, μπορεί και να έχει νόημα να ζητήσεις προσφορά από κάβα
l337 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, eidikos33 είπε δεν θελω μπυρα απο τις φτηνες του λιντλ θελω να ειναι απο τις γνωστες Πες μας πρώτα τι εννοείς "φθηνά" (και στη μπύρα και στο κρασί)
Tigio13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Όσον αφορά το κρασί και επειδή είναι και η δουλειά μου υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών και συσκευασιών. Υπάρχουν γυάλινα υπάρχουν και πλαστικά, επώνυμα και ανώνυμα. Μέχρι και χύμα απο δρύινα υπάρχει περίπτωση να βρεις αν και ειδος προς εξαφάνιση. Με μια αναζήτηση νομίζω μπορείς να βρεις αυτο που ψάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα