Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γίνεται κάποιος οδηγός μετρό,ηλεκτρικού κλπ (εκτός από βύσμα). Το έψαξα αρκετά αλλά δεν κατάλαβα και πολλά η αλήθεια είναι 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το ξερω αλλα αμα το παρεις αναποδα θα βγει ακρη

για να δουλεψεις λοιπον ως μηχανοδηγος πρεπει να δουλεψεις σε μια απο τις υπηρεσιες που ασχολουνται με το αντικειμενο. κοιτα λοιπον μια προκυρηξη τους τι ζηταει, κλπ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μηχανοδηγός λοιπόν... ρωτάω  υποθετικά μιας και να ήθελα, δε θα μπορούσα να δουλέψω ακόμα γιατί δεν έχω πάει στρατό. Το θέμα είναι ότι ακόμα και να βγει κάποια προκήρυξη, εφόσον δεν έχω εμπειρία, δεν θα έχω και καμία τύχη, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, joker16 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γίνεται κάποιος οδηγός μετρό,ηλεκτρικού κλπ (εκτός από βύσμα) 😛

Το απάντησες από μόνος σου στο τέλος της πρότασης. 

Είναι η μοναδική και παράλληλα αναγκαία προυπόθεση που πρέπει κάποιος να έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε ψήθηκα τσουρουφλίστηκα

Βυσματίες βγείτε και μιλήστε!

d015.gif

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι στο μετρο θα καταργηθεί ο οδηγός.Ειχα διαβάσει μια είδηση ότι το μετρο της Θεσσαλονίκης θα έχει το καινούργιο μετρο που είναι χωρίς οδηγό(όταν και άμα φτιαχτεί) 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Palikarosss είπε

Έχω την εντύπωση ότι στο μετρο θα καταργηθεί ο οδηγός.Ειχα διαβάσει μια είδηση ότι το μετρο της Θεσσαλονίκης θα έχει το καινούργιο μετρο που είναι χωρίς οδηγό(όταν και άμα φτιαχτεί) 

Και χωρίς οδηγό να είναι, θα υπάρχει άνθρωπος για έλεγχο των συστημάτων.

• Like 3
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι θες να είσαι σε ένα κλειστό θάλαμο για 8 ώρες (η και παραπάνω) χωρίς να δεις το φως της ημέρας για αρκετούς μήνες ; 🙃

Στο ναυτικό να ήσουν, δεν θα ήταν έτσι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Είσαι σίγουρος ότι θες να είσαι σε ένα κλειστό θάλαμο για 8 ώρες (η και παραπάνω) χωρίς να δεις το φως της ημέρας για αρκετούς μήνες ;

NAI

😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Palikarosss είπε

τραίνα χωρίς οδηγό υπάρχουν πάνω από 30 χρόνια αλλά οδηγοί τραίνων υπάρχουν ακόμα, Το μετρό στην θεσσαλονίκη έχει μελετηθεί να είναι χωρίς οδηγό πριν 15 χρόνια

Επεξ/σία από nvel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...