joker16 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γίνεται κάποιος οδηγός μετρό,ηλεκτρικού κλπ (εκτός από βύσμα). Το έψαξα αρκετά αλλά δεν κατάλαβα και πολλά η αλήθεια είναι 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν το ξερω αλλα αμα το παρεις αναποδα θα βγει ακρη για να δουλεψεις λοιπον ως μηχανοδηγος πρεπει να δουλεψεις σε μια απο τις υπηρεσιες που ασχολουνται με το αντικειμενο. κοιτα λοιπον μια προκυρηξη τους τι ζηταει, κλπ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
joker16 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μηχανοδηγός λοιπόν... ρωτάω υποθετικά μιας και να ήθελα, δε θα μπορούσα να δουλέψω ακόμα γιατί δεν έχω πάει στρατό. Το θέμα είναι ότι ακόμα και να βγει κάποια προκήρυξη, εφόσον δεν έχω εμπειρία, δεν θα έχω και καμία τύχη, έτσι δεν είναι;
Vasivouzoukos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, joker16 είπε Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γίνεται κάποιος οδηγός μετρό,ηλεκτρικού κλπ (εκτός από βύσμα) 😛 Το απάντησες από μόνος σου στο τέλος της πρότασης. Είναι η μοναδική και παράλληλα αναγκαία προυπόθεση που πρέπει κάποιος να έχει.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Ωραία δουλειά! (ειδικά άμα είσαι metrofan) oπότε η επόμενη ερώτηση είναι πώς γίνεσαι βύσμα 2
joker16 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Η ερώτηση του εκατομμυρίου 😂 πάντως ναι μια χαρά δουλειά είναι, καλή αμοιβή και 8ωρο
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλάμε ψήθηκα τσουρουφλίστηκα Βυσματίες βγείτε και μιλήστε! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από TriLoBiTe
Palikarosss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Έχω την εντύπωση ότι στο μετρο θα καταργηθεί ο οδηγός.Ειχα διαβάσει μια είδηση ότι το μετρο της Θεσσαλονίκης θα έχει το καινούργιο μετρο που είναι χωρίς οδηγό(όταν και άμα φτιαχτεί)
Ola150 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Palikarosss είπε Έχω την εντύπωση ότι στο μετρο θα καταργηθεί ο οδηγός.Ειχα διαβάσει μια είδηση ότι το μετρο της Θεσσαλονίκης θα έχει το καινούργιο μετρο που είναι χωρίς οδηγό(όταν και άμα φτιαχτεί) Και χωρίς οδηγό να είναι, θα υπάρχει άνθρωπος για έλεγχο των συστημάτων. 3
Pokemon640 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Είσαι σίγουρος ότι θες να είσαι σε ένα κλειστό θάλαμο για 8 ώρες (η και παραπάνω) χωρίς να δεις το φως της ημέρας για αρκετούς μήνες ; 🙃 Στο ναυτικό να ήσουν, δεν θα ήταν έτσι.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Είσαι σίγουρος ότι θες να είσαι σε ένα κλειστό θάλαμο για 8 ώρες (η και παραπάνω) χωρίς να δεις το φως της ημέρας για αρκετούς μήνες ; NAI 😋
nvel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Palikarosss είπε Έχω την εντύπωση ότι στο μετρο θα καταργηθεί ο οδηγός.Ειχα διαβάσει μια είδηση ότι το μετρο της Θεσσαλονίκης θα έχει το καινούργιο μετρο που είναι χωρίς οδηγό(όταν και άμα φτιαχτεί) τραίνα χωρίς οδηγό υπάρχουν πάνω από 30 χρόνια αλλά οδηγοί τραίνων υπάρχουν ακόμα, Το μετρό στην θεσσαλονίκη έχει μελετηθεί να είναι χωρίς οδηγό πριν 15 χρόνια Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από nvel
Pokemon640 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε NAI 😋 Εσύ μαρή τι πετάγεσαι ; άλλαξες και avatar, προδότρα. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα