Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Δεν ξέρω αν είναι ανάλογο, αλλά΄για τους οδηγούς των τράμ μετά τη πρόσληψη τους πήγαν για εκπαίδευση έξω. Επίσης ξέρω πως ο ΟΣΕ έχει κέντρο εκπαίδευσης στου Ρέντη. Φαντάζομαι λοιπόν πως κάπως έτσι πάει και στο μετρό, πρόσληψη και μετά εκπαίδευση (προϋπηρεσία στην Ελλάδα είναι κομμάτι άτοπο).

Ναι αυτό ισχύει, αφού σε προσλάβουν, σε εκπαιδεύουν. Το δύσκολο είναι η πρόσληψη, εκτός αν ξέρεις το κατάλληλο άτομο ή αν συγκεντρώσεις πολλά μόρια στον ΑΣΕΠ φαντάζομαι.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lek88 είπε

Μη το λες... Στην αρχή ίσως να σου αρέσει αλλά θα κουραστείς γρήγορα. Πόσο θα αντεξεις να είσαι όλη τη μέρα μέσα σε μια καμπίνα σε σκοτεινό χώρο; Ούτε να περπατήσεις ένα μέτρο να ξεπιαστεις δεν θα μπορείς. 

ΟΚ δεν θα είναι ευκολο και όντως θα κουραστείς και είναι και ευθύνη. Αλλα το να μπαίνεις στον συρμό και να εχεις παντα θέση δεν είναι και λίγο :)

Όσο για το περπάτημα, σε κάθε τερμα εχεις χρόνο να περπατήσεις για να φτάσεις από την μία μερια στην αλλη. Λογικά καπου εκεί θα εχει και τουαλέτα. Επίσης σε καθε σταθμό βγαίνουν από την πλαϊνή πόρτα για να δούν ότι εχουν μπεί όλοι μεσα πριν κλείσουν οι πόρτες. Αυτό ειλικρινά θελω να δώ πως θα το κανουν χωρίς οδηγό. Ιαπωνία θα γίνουμε.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Αυτό ειλικρινά θελω να δώ πως θα το κανουν χωρίς οδηγό.

ίσως με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στα υπόλοιπα δεκάδες μετρό τις τελευταίες δεκαετίες...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, joker16 είπε

Ναι αυτό ισχύει, αφού σε προσλάβουν, σε εκπαιδεύουν. Το δύσκολο είναι η πρόσληψη, εκτός αν ξέρεις το κατάλληλο άτομο ή αν συγκεντρώσεις πολλά μόρια στον ΑΣΕΠ φαντάζομαι.

ναι αυτό με τα μόρια το έχω ακούσει και εγώ 🤨

Δημοσ.

ειμαι μηχανοδηγος στην DB, οποιος ενδιαφερεται να εργαστει στην 2η μεγαλυτερη εταιρια σιδηροδρομων της ευρωπης με πανω απο 300.000 υπαλληλους ας επικοινωνησει μαζι μου. φυσικα προυποθεση καλη γνωση γερμανικων και κατοικια στην γερμανια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...