Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατέρας μου σκέφτεται να αγοράσει μία σκούπα για να καθαρίζει τις στάχτες από τον λέβητα ξύλου, τον οποίο χρησιμοποιεί στο φουλ όλο τον χειμώνα, οπότε μιλάμε για πολύ στάχτη. Θέλει μόνο με κάδο, χωρίς σακούλα. Του πρότειναν: https://www.skroutz.gr/s/12954868/Karcher-Ash-Vacuum-AD-2.html?from=catspan&keyphrase=karcher+ad+2 εκτός ότι η τιμή ήταν στα ύψη, καμία σχέση με αυτές που φαίνονται στο skroutz . Έκανα μία έρευνα και μου φαίνεται ότι βρήκα κάτι καλύτερο (από άποψη μάρκας) δυνατότερο και οικονομικότερο: https://www.skroutz.gr/s/9757014/Black-Decker-BXVC20TPE.html?from=recommendations .

Γνωρίζει κανείς να δώσει τα φώτα του;

Αυτό που τον απασχολεί και δεν μπόρεσα να βρω είναι το μήκος που έχουν τα λάστιχα - σπιράλ. Ξέρει κανείς;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω την karcher. Τη δούλεψα μια φορά και τέλος. Βούλωσε τι φίλτρο και δεν καθάριζε με τίποτα. Τελικά πήρα μια απλή ηλεκτρική σκούπα με σακούλα και έκανα την δουλειά μου. Πήρα φτηνές σακούλες και τις αλλάζω κάθε φορά που τελειώνω το μάζεμα της στάχτης. Πρέπει να είναι κρύα η στάχτη. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 3:38 ΜΜ, papresa είπε

Κανείς δεν ξέρει;

Κανείς δεν ξέρει γιατί απλά κατά τη γνώμη μου δεν κάνει μία τέτοια σκούπα για καθάρισμα λέβητα ξύλου που καίει 1 και 2 καρότσια ξύλα την ημέρα.

Αυτές είναι ντελικατέσεν για  να καθαρίσεις ελαφρά κανένα τζάκι αφού μαζέψεις με σκούπα και φαράσι την πολύ στάχτη.Αν τη βάλει στο λέβητα πριν προλάβει να τον καθαρίσει για μία φορά θα έχει μπουκώσει ολόκληρη και θα θέλει μάστορα.Γενικά είναι για χομπίστες..:lol:

Σκουπίτσα από τις παλιές με χόρτο που είναι σκληρές φαρασάκι και καθάρισε. 

5 ώρες πριν, papars είπε

Τελικά πήρα μια απλή ηλεκτρική σκούπα με σακούλα και έκανα την δουλειά μου. Πήρα φτηνές σακούλες και τις αλλάζω κάθε φορά που τελειώνω το μάζεμα της στάχτης. Πρέπει να είναι κρύα η στάχτη. 

Το ίδιο κάνω και εγώ με το τζάκι.Με την απλή αφού πρώτα μαζέψω την πολύ με σκουπίτσα και φαρασάκι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλη απατη (σαν προιον) οι σκουπες σταχτης. Κλαιω ακομη τα λεφτα μου. Εψαξα και εγω και πηγα σε οικονομικο μοντελο,τι φανελακι εβαλα να μην μπουκωνει το φιλτρο,τι ετσι τι γιουβετσι τζιφος. Στα 2 ρουφηγματα (και προσοχη μιλαμε για οικιακο τζακι που δεν χρησιμοποιειται για κυρια μορφη θερμανσης,αρα σχετικα μικρες ποσοτητες τεφρας) μπουκωνει και δωστου καθαρισμα.

Τιποτα,μην πετας τα λεφτα σου σε τετοιες σκουπες,δεν εχουν εξελιχθει ως προιοντα ακομη.

Φαρασι και σκουπακι

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
Δημοσ.

Πρώτα κάλο σκούπισμα με σκουπάκι + φαράσι και ότι μείνει σε πούδρα σκόνη βάζουμε ηλεκτρική, κατόπιν ανοίγουμε και καθαρίζουμε τα φίλτρα και σακούλα

• Like 1
Δημοσ.

εγω να πω την αμαρτια μου μια μεγαλη karcher υγρων/στερεων χρησιμοποιω στο τζακι και μεχρι τωρα ολα καλα ... την ειχα για τα αυτοκινητα, πηρα καλυτερη κι αυτη εφαγε υποβαθμιση σε σκουπα για βρωμοδουλειες και μεχρι τωρα κανενα παραπονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εψαχνα και εγω μια σκουπα σταχτης,μιας και φετο δουλευω το τζακι σαν κυρια θερμανση,με 50 κιλα ξυλα  την ημερα.κοιτουσα  αυτες του εμποριου αλλα δεν μου γεμιζαν το ματι.ειδα και καδους χωρις μοτερ,με σιτα ,με σιτα και φιλτρακι,και ευτηχως δεν πηρα .προ ημερων γειτονας μου εφερε την ηλεκτρικη για επισκευη,διοτι "κατι επαθε" ,αλλα δεν με ειπε οτι την δουλευε με καδο σταχτης και υποτυπωδες φιλτρακι.και μιλαμε για σομπα πελλετ,με μια χουφτα σταχτη την ημερα.οποτε ,το εψαξα λιγο και κατεληξα να κανω εναν καδο με ενα φιλτρο απο αυτοκινητο,και για να μην βουλωνει αμεσως,εβαλα και ενα φανελακι και εγινε ενας γαματος καδος,απο 9κιλο κουτι πλαστικων χρωματων.μεχρι και δυο ημερων σταχτη,την μαζευω ανετα,χωρις να περασει καν σκονη στην ηλεκτρικη μου.οταν βλεπω οτι μειωνεται η αναροφηση,την καθαριζω,δεν επιμενω περισοτερο.αν θελεις,δοκιμασε αυτην που εφερε το λιντε ,αυτονομη.την πηρε ο γειτονας,αλλα με μια χουφτα σταχτη,δεν μπορεις να πεις οτι δουλευει αξια.παρε την εσυ,και γραψε εντυπωσεις.αν δεις οτι δεν κανει δουλεια,την επιστρεφεις και παιρνεις το χρημα πισω.......

υποψην,δουλευουμε την σκουπα,ειτε αυτονομη ειτε καδο,στην χαμηλοτερη ταχυτητα αναροφησης,και οταν πεφτει η δυναμη αναροφησης,σταματαμε,δεν ανεβαζουμε ταχυτητα!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από dollyyy19
  • Like 1
Δημοσ.

Τα πιο πεταμένα λεφτά , το εψαχνα πέρσι για το λέβητα 

Δέν ήθελα να δώσω >50€ , αγόρασα από το Lidl 

Θέλει συχνό καθάρισμα , και δέν έχει δύναμη για τράβηγμα.

Εάν και δοκίμασα και το "κόλπο" με φανελάκι στο φίλτρο απλώς δεν το καθαρίζεις τόσο συχνα

Την έχω βάλει στήν άκρη και δεν τη χρησιμοποιώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...