Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους αν και δε βλεπω καθολου tv εχω μια απορία,το mega ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που εκλεισε; Απλα απο απορια..εχω ακουσει διαφορα,οτι θα ανοιξει με καινουργιο ονομα κ λοιπα κ κυρηξε πτώχευση. Συγγνωμη για το ακυρο..

Δημοσ.

2 κύριοι λόγοι :

Κακή διαχείριση (από τα ανωτέρα στελέχη).
Μη συμμετοχή στο διαγωνισμό της digea (τότε λέγαν για 4 κανάλια, μετά το μασήσανε), αλλά νομίζω σκόπιμα έγινε.

Για μένα ήταν από τους ποιο σωστούς ιδιωτικούς σταθμούς, μετά έβαλα το χέρι στη τσέπη για να έχω δορυφορική & ote tv και να βλέπω κάτι της προκοπής.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χοντρικα:
Χρεη. Πολυμετοχικο καναλι, δεν τραβουσε πια αφου κανεις δεν αναλαμβανε να πληρωσει χρεη που δεν θα εκαναν αποσβεση.
Βεβαια ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο ηταν αλλα αν καταλαβα καλα, οι υπολοιποι καναλαρχες πληρωναν κατι σε εισφορες για αδεια σηματος ενω το mega ηταν σε αυτοματο πιλοτο απο εργαζομενους που ως προσωπικο δεν ασχοληθηκε με τετοια. Πρακτικα τωρα στα τελευταια του επαιζε παλιες σειρες απο την ταινιοθηκη του. Δεν δημιουργουσε εκπομπες και τετοια. Πουλουσε τηλεοπτικο χρονο σε διαφημιστικες εταιριες και καλυπτε εξοδα πχ μισθους εργαζομενων εως και μερος χρεος σε τραπεζες. 
Βεβαια οι ανταγωνιστες πχ ΣΚΑΙ ΑΝΤ1 κλπ που ειναι υποχρεωμενοι ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να εχουν και ζημιογονα πραγματα πχ απο δελτιο καιρου για αγροτες μεχρι ενημερωση για κωφαλαλους λεγανε "εμεις τι ειμαστε κοροιδα; αφου το mega δεν τηρει στανταρτς πανελληνιας συχνοτητας να το κλεισουν"

Επισης φταιει και το timing. Το mega για καποιο λογο εχει ρετσινιαστει ως καναλι προπαγανδας πχ δημοψηφισμα. Η Σαραφογλου ειχε πει ""ολες οι κοινωνικες ομαδες τασσονται υπερ του ΝΑΙ" και ακομα το θυμουνται και εκνευριζονται. Βεβαια αν το εβλεπαν πιο ψυχραιμα θα ελεγαν "κατσε τι διαολο προπαγανδα ειναι αυτη που τουλαχιστον το 60% ψηφιζει το αναποδο; με τετοια αποτυχια θα το πεις το πολυ γκριζα διαφημιση οχι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, γελαει ο γκεμπελς".
Επισης λεμε τωρα αν σκεφτοντουσαν ψυχραιμα θα ελεγαν "κατσε η Σαραφογλου που ειπε οτι ολες οι κοινωνικες ομαδες ειναι με το ΝΑΙ" ειχε τελικα δικιο; γιατι αφου ολες οι κοινωνικες ομαδες στο συμβουλευτικο δημοψηφισμα ψηφισαν ΟΧΙ, στις τιμιες (εδω που τα λεμε) εκλογες που ηρθαν εβδομαδες αργοτερα θα μπορουσαν να ψηφισουν κομματα του ΟΧΙ (πχ ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ) αλλα ψηφισαν συσσωμοι κομματα του ΝΑΙ (πανω απο 80%). Αντι να βριζουν τους εαυτους τους, βριζουν του ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ!!!1111 και τη Σαραφογλου

Σορρυ αλλα αν προσεξετε το ποστ δεν ειναι ακριβως πολιτικο κι ας αναφερει κομματα. Πιο πολυ μιλαω για το κοινωνικο φαινομενο του "μου φταιει ο μετεωρολογος που πλημμυρισε το σπιτι μου" 

Επεξ/σία από tsifotis
Δημοσ.

Μαλιστα..αρα μπορει να θεωρηθει και σκοπιμο με λιγα λογια..το οτι παιζει να ανοιξουν οι ιδιοι αλλο καναλι με αλλο ονομα υσχειει η χαζομάρες λεω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, RacingCultureGR said:

Μαλιστα..αρα μπορει να θεωρηθει και σκοπιμο με λιγα λογια..το οτι παιζει να ανοιξουν οι ιδιοι αλλο καναλι με αλλο ονομα υσχειει η χαζομάρες λεω;

Στην Ελλαδα και ο ηλιος απο την ανατολη να ανατειλει καποιος θα βγει να σου πει οτι εγινε σκοπιμα.

Κατα τ'αλλα απο χθες μεχρι σημερα εχουν ανοιξει 2-3 τοπικ με αυτη τη θεματολογια οποτε καλο ειναι να μην ανοιγονται duplicates.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε

Στην Ελλαδα και ο ηλιος απο την ανατολη να ανατειλει καποιος θα βγει να σου πει οτι εγινε σκοπιμα.

Κατα τ'αλλα απο χθες μεχρι σημερα εχουν ανοιξει 2-3 τοπικ με αυτη τη θεματολογια οποτε καλο ειναι να μην ανοιγονται duplicates.

Καλως για να πω την αληθεια δε μπηκα στο κοπο να ψαξω απλη απορια ειχα που νομιζω μου λυθηκε κιολας!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Ο ήλιος καταρχάς είναι πράσινος (ξεκινάμε από εκεί). 🙃

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...