Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ένας καλός γιατρός κόβει 100ρικα την ώρα για πλάκα, και κάνουν ουρά απέξω

Μιλας για το 5% των γιατρων 

6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Πέραν αυτών και σε κάθε περίπτωση, το τι θες να κάνεις δε μπορείς να το πεις στα 16

Ειχα συμμαθητη που ηξερε απο τα 5 τι ηθελε να κανει και το εκανε

Ειναι καλο να ξερεις και να εισαι αποφασισμενος,χωρις αυτο να αποκλειει μια αλλαγη κατευθυνσης σε αλλη φαση

Αν εχεις θολους στοχους,κινδυνευεις να εχεις και θολα αποτελεσματα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Μιλας για το 5% των γιατρων 

17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Άποψή σου, εμένα η εμπειρία μου λέει άλλα 

Και μάλιστα δε πάω σε γιατρούς στο Κολωνάκι ή στην Κηφισιά... 

• Like 1
Δημοσ.

Αρα η πλειοψηφία των υδραυλικών βγάζει πολύ καλυτερα χρήματα απο την πλειοψηφία των γιατρών. Μάλιστα,το ακουσαμε και αυτο από τους ειδικούς του insomnia.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ο παθολογος μου παιρνει 20 ευρω με αποδειξη

Ο υδραυλικος 40-50 χωρις αποδειξη 

Οποτε αν ψαχνεις αποκατασταση ειναι σαφες οτι ο κλαδος των ιατρων οπως ειναι σημερα τα πραγματα,δεν ειναι ο καταλληλος.

Ομως εισαι 16 ετων και στα 25 σου ποιος ξερει πως θα ειναι τα πραγματα

Χαχαχα...δεν έχεις άδικο...αλλά ο παθολόγος μου παίρνει 30€ ανά τέταρτο - εικοσάλεπτο max!

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αρα η πλειοψηφία των υδραυλικών βγάζει πολύ καλυτερα χρήματα απο την πλειοψηφία των γιατρών. Μάλιστα,το ακουσαμε και αυτο από τους ειδικούς του insomnia.

Ξερεις ποσοι γιατροι ειναι χρεωμενοι απο μηχανηματα,αναλωσιμα κτλ και δεν βγαζουν ουτε τα προς το ζειν; Τσονταρουν οι γονεις απο την συνταξη;

Δεν ζουμε στο 1940 οπου γιατρος ηταν ενας στους χιλιους,πλεον χιλιοι βγαινουν καθε χρονο απο τις σχολες εδω,και ποσοι ερχονται απεξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, margaritagr είπε

Γνωμη μου ειναι να ζητήσεις απο τους γονεις σου να συμβουλευτείς έναν σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Παπαριες.Θα σου πει ποτε ο συμβουλος, γινε επαγγελματιας σκακιστης , ανοιξε εργαστηριο κεραμικης η πουλα ασφαλειες ζωης ?

Κατι γενικολογιες θα σου πει βασισμενες στην παραδοσιακη επαγγελματικη αποκατασταση, με τζουρες '' προσωπικοτητας και κοινωνικων δεξιοτητων'' την ιδια ωρα που το κομμα που ψηφιζει πιθανοτατα λεει οτι στην σημερινη εποχη ειναι ξεπερασμενο το να περιμενεις να παρεις συνταξη απο μια επιχειρηση, πρεπει να στοχευεις στην καινοτομια και στην επιχειρησιακη ευελιξια , την ιδια ωρα που αναρωτιεται τι πρεπει να γινει με τον. ...πρωτογενη τομεας που πασχει 😅

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Τσονταρουν οι γονεις απο την συνταξη

Ενώ τα 200 ευρο που τους δινουν οι γονεις από την συνταξη σωζουν ολοκληρη την επιχειρηση τους η θα τους βοηθησουν στην αποσβεση μηχανηματων που κοστίζουνε μερικα δεκάδες χιλιαδες ευρο!...Τι αλλο θα ακούσουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εκει δυσκολα τα πραγματα , εκτος αν εχεις πατερα μηχανικο η ιατρο , με δικο του ιατρειο 50 χρονια στην πιατσα με ονομα και ετσι 😄

Αλλιως δεν πα να εισαι και παιδι θαυμα , θα εισαι το ''γιατρουδακι'' που πρεπει να ασπρισουν τα μαλλια σου για να παρεις ποντους εμπιστοσυνης απο τους ασθενεις (που στον ελευθερο χρονο τους, ειναι επισης γιατροι, οπως και δικηγοροι, μηχανικοι, συνταγματολογοι,γνωστες εξωτερικης πολιτικης κα;ι προπονητες στην Μπαρτσελονα ) 😆

Τουλαχιστον τα παιδια πανε εξω, εκει οπου απο την πολλη.. τεχνολογικη αριστεια, ξεχασαν να βγαλουν γιατρους 😅

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλε είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής

απλά ως μηχανικός πληροφορικής ας πούμε θα έχεις τον άπειρο ανταγωνισμό από πληροφορικούς σε εταιρίες ακόμα και από ιεκ με αποτελεσμα να συμπιέζονται προς τα κατω οι μισθοί

Ενώ αν είσαι γιατρός τότε αυτομάτως είσαι στην ελιτ

Μπορεί Να μην βγάλεις τα χοντρά λεφτά αλλά όπως λυγάνε στο χωρίο μου 3 είναι οι άρχουσες τάξεις στην Ελλάδα γιατροί δικηγόροι μηχανικοί (πολιτικοί)

Οπότε για πλακά Κανά 2κ το μήνα θα το βγάλεις σε δημόσιο η αν ιδιωτεύσεις ισως και περισσότερα

θα βιαστούν κάποιοι να κράξουν με ατάκες του στιλ follow your heart

Καλύτερα γιατρός και μετανιωμένος παρά πακι πληροφορική και να βαράς το κεφάλι σου που μπορούσες να γίνεις γιατρός και επέλεξες μηχανικός

Βέβαια μιλάμε για την Ελλάδα

Αν βγεις εξωτερικό τοτε όλα καλά είναι και καλύτερα μηχανικός αλλα η ελλαδαρα είναι πολύ ωραία για να ξενιτευτείς

Υγ

Εγώ έγινα μηχανικός αλλά αν μπορούσα θα πήγαινα γιατρός, στερνή μου γνώση που λένε  

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά 99% υπάρχει στο σχολείο σου σύμβουλος επαγγελματικής κατάρτισης.
Ξεκίνα να μιλάς μαζί του προκειμένου να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την πορεία που θα ακολουθήσεις.

Δεν θα σου πεί τί να κάνεις.
Απλά θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις κλίσεις σου και να επιλέξεις εσύ τί θα κάνεις.
Πάντα η τελική απόφαση είναι δική σου.

Επίσης, 1η Λυκείου είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχεις περιθώρια να αποφασίσεις ή και να αλλάξεις αργότερα αν θες.

Επεξ/σία από dpolal
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πως θα ξερεις τι τυπος εισαι , αν σου αρεσει η ερευνα, οι επιχειρησεις, τα καλλιτεχνικα , η πρακτικη εφαρμογη και οικατασκευες, οι ανθρωπιστικες επιστημες, οταν δεν εχεις ασχοληθει μετιποτα ? Απο ερωτηματολογια ? Σαν να εισαι παρθενος και να σου αξιολογουν τις μερλλοντικεςερωτικες σου επιδοσεις με βαση τις φαντασιωσεις σου  😅

Αφου στο σπιτι διαβαζει ..10 ωρες και κανει και 5ωρες φροντιστηριο, μην τυχον και μαθει η γειτονια οτι πηρε κακους βαθμους και αγχωθουν οι γονεις για την..επαγγελματικη αποκατασταση 😄

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Φίλε είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής

απλά ως μηχανικός πληροφορικής ας πούμε θα έχεις τον άπειρο ανταγωνισμό από πληροφορικούς σε εταιρίες ακόμα και από ιεκ με αποτελεσμα να συμπιέζονται προς τα κατω οι μισθοί

Ενώ αν είσαι γιατρός τότε αυτομάτως είσαι στην ελιτ

Μπορεί Να μην βγάλεις τα χοντρά λεφτά αλλά όπως λυγάνε στο χωρίο μου 3 είναι οι άρχουσες τάξεις στην Ελλάδα γιατροί δικηγόροι μηχανικοί (πολιτικοί)

Οπότε για πλακά Κανά 2κ το μήνα θα το βγάλεις σε δημόσιο η αν ιδιωτεύσεις ισως και περισσότερα

θα βιαστούν κάποιοι να κράξουν με ατάκες του στιλ follow your heart

Καλύτερα γιατρός και μετανιωμένος παρά πακι πληροφορική και να βαράς το κεφάλι σου που μπορούσες να γίνεις γιατρός και επέλεξες μηχανικός

Βέβαια μιλάμε για την Ελλάδα

Αν βγεις εξωτερικό τοτε όλα καλά είναι και καλύτερα μηχανικός αλλα η ελλαδαρα είναι πολύ ωραία για να ξενιτευτείς

Υγ

Εγώ έγινα μηχανικός αλλά αν μπορούσα θα πήγαινα γιατρός, στερνή μου γνώση που λένε  

off topic δεν είστε μηχανικοί οι πληροφοριακοι 

ontopic ts κάνε ότι νομίζεις καλύτερο γιατι αν κοιτας για επαγγελματική αποκατάσταση άστα. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ο κατασκευαστικός κλάδος καταστράφηκε μέσα σε ενα χρόνο κ απο κει που έβρισκες δουλειά πριν καν τελειώσεις έφτασες στο σημείο να κλείνει το ενα γραφείο πισω απο το άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, bilya είπε

off topic δεν είστε μηχανικοί οι πληροφοριακοι 

ontopic ts κάνε ότι νομίζεις καλύτερο γιατι αν κοιτας για επαγγελματική αποκατάσταση άστα. Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ο κατασκευαστικός κλάδος καταστράφηκε μέσα σε ενα χρόνο κ απο κει που έβρισκες δουλειά πριν καν τελειώσεις έφτασες στο σημείο να κλείνει το ενα γραφείο πισω απο το άλλο. 

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Μηχανικόι Η/Υ είμαστε και τσμεδε και απολα

Επεξ/σία από kostakis81
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Μηχανικόι Η/Υ είμαστε και τσμεδε και απολα

way offtopic. Μονο στην Ελλάδα κ για συγκεκριμένα πράγματα που δεν έχουν τοσο σχέση με προγραμματισμό. Γιατι software engineers (μηχανικοί πληροφορικης δλδ που έγραψες) θεωρούνται κ άτομα που τελειώνουν πληροφορικη που όμως δεν ανήκουν στο τεε.

Δημοσ.

έχοντας βρεθεί στο ίδιο δίλημμα προ 17 ετών που ήμουν εγώ Α' Λυκείου να σου πω τη δική μου εμπειρία. Προσωπικά διάλεξα το δρόμο του Μηχανικού ΗΥ (πολυτεχνείο) ενώ η αδερφή μου (λίγα χρόνια μεγαλύτερη) το δρόμο της Ιατρικής. Σήμερα εργαζόμαστε και οι 2 βγάζοντας σχετικά παρόμοια χρήματα (όχι πολλά), όμως το βιοτικό μου επίπεδο μάλλον είναι καλύτερο από του γιατρού. Δεν έχω εφημερίες, δεν εκτίθεμαι σε αρρώστους που μπορεί να μεταδίδουν, δεν πεθαίνουν άνθρωποι στα χέρια μου. 

Αν άλλαζα κάτι θα ήταν μάλλον να έχω πάει για ένα μεταπτυχιακό εξωτερικό. Από συμφοιτητές μου (ίδιων ή και χαμηλότερων δυνατοτήτων από εμένα) όλοι όσοι βγήκαν εξωτερικό, βρήκαν πολύ καλύτερες δουλειές από εμένα και τώρα που πλησιάζουν τα 10 χρόνια προϋπηρεσίας διαπρέπουν. Εγώ ματώνω για επαγγελματική και οικονομική ανέλιξη.

• Like 3
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...