Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2018 στις 9:20 ΠΜ, vagos789 είπε

Ο παθολογος μου παιρνει 20 ευρω με αποδειξη

Ο υδραυλικος 40-50 χωρις αποδειξη 

Οποτε αν ψαχνεις αποκατασταση ειναι σαφες οτι ο κλαδος των ιατρων οπως ειναι σημερα τα πραγματα,δεν ειναι ο καταλληλος.

Ομως εισαι 16 ετων και στα 25 σου ποιος ξερει πως θα ειναι τα πραγματα

Κάθε πότε καλείς υδραυλικό; Μια φορά στα 5-10 χρόνια. Σε γιατρό μπορεί να πηγαίνεις πιο συχνά για μικροπράγματα ή εξετάσεις ρουτίνας.

Ο γιατρός ξεκινάει την χρέωση από 20 (πολύ σπάνια) και φτάνει σε πολλά χιλιάρικά. Επίσης όπως αναφέρθηκε μπορεί να παίρνει 30 ευρώ/δεκάλεπτο για μια εξέταση...

Αν αυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη από υδραυλικούς, καλά κάνουν και χρεώνουν 40-50. Ελεύθερη αγορά έχουμε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω δει ποτέ γιατρό να τα παρατάει για να γίνει υδραυλικός... οπότε μάλλον περισσότερο ελληνική γκρίνια και κόμπλεξ είναι παρά σοβαρό επιχείρημα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

τύπε νημστοθετη, μην δώσεις σημασία σε κανέναν συμβουλάτορα για το μελλον σου κατά πρώτον, κατά δεύτερον ομως μου φανταζεις γεννημένος μηχανικός 

Στις ‎29‎/‎10‎/‎2018 στις 1:27 ΠΜ, gregysuper είπε

Κάτι που νομίζω ότι βοηθάει είναι να σκεφτείς ποιους θαυμάζεις. Είχα κι εγώ παρόμοιο δίλημμα, μ' άρεσαν γενικά οι θετικές επιστήμες και μετά τις πανελλήνιες είχα το ίδιο δίλημμα.

Σκέψου όταν σερφάρεις, τι είναι πιο πιθανό να ψάξεις σαν είδηση;

χμμμμμμ

λες να επρεπε να γινω πορνοσταρ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, le vent nous porterAAAA είπε

τύπε νημστοθετη, μην δώσεις σημασία σε κανέναν συμβουλάτορα για το μελλον σου κατά πρώτον, κατά δεύτερον ομως μου φανταζεις γεννημένος μηχανικός 

χμμμμμμ

λες να επρεπε να γινω πορνοσταρ;

χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ ολους οσους μου απαντησαν! Ειλικρινα δεν περιμενα τετοια αποκριση. Δυστυχως δεν ειχα χρονο να γραψω η να δω τα μηνυματα και τωρα που βρηκα λιγο ελευθερο μπορεσα. Και παλι ευχαριστω για ολες τις συμβουλες!! Ο δρομος εχει αρχισει να γινεται λιγο λιγοτερο θολός. Θα προσπαθησω να ακολουθησω οσες περισσοτερες μπορω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...