Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν εχω καταλάβει ποτε την έννοια μικτά. Τι θελω να πω. Ο Νίκος καλα λεει οτι ειναι καπου στα 1800, εκει ειναι. Στη πραγματικότητα εσύ παίρνεις 1350 και ο εργοδότης σε πληρωνει 2700.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, παπι είπε

Προσωπικά δεν εχω καταλάβει ποτε την έννοια μικτά. Τι θελω να πω. Ο Νίκος καλα λεει οτι ειναι καπου στα 1800, εκει ειναι. Στη πραγματικότητα εσύ παίρνεις 1350 και ο εργοδότης σε πληρωνει 2700.

Μα ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός, να μην είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος πόσο παράλογα μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στο εργατικό κόστος και στον καθαρό μισθό.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός, να μην είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος πόσο παράλογα μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στο εργατικό κόστος και στον καθαρό μισθό.

Τι ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός

.. και τι να μην καταλάβει, 

Αν δεν γνωρίζεις τον μισθό σου ζητάς απο το λογιστήριο το χαρτί της μισθοδοσίας σου.

Τι είναι κρυφό;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Τι ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός

.. και τι να μην καταλάβει, 

Αν δεν γνωρίζεις τον μισθό σου ζητάς απο το λογιστήριο το χαρτί της μισθοδοσίας σου.

Τι είναι κρυφό;

Πιστεύω πως το έγραψα ξεκάθαρα, η διαφορά ανάμεσα στο εργατικό κόστος και στον καθαρό μισθό.

Το χαρτί της μισθοδοσίας δεν περιλαμβάνει τις εισφορές που πληρώνει ο εργοδότης.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πιστεύω πως το έγραψα ξεκάθαρα, η διαφορά ανάμεσα στο εργατικό κόστος και στον καθαρό μισθό.

Το χαρτί της μισθοδοσίας δεν περιλαμβάνει τις εισφορές που πληρώνει ο εργοδότης.

Τίποτα δεν ειναι κρυφό, αν ενδιαφέρεσαι υπάρχουν πίνακες που λένε πόσα αποδίδει ο εργοδότης στα ταμεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τίποτα δεν ειναι κρυφό, αν ενδιαφέρεσαι υπάρχουν πίνακες που λένε πόσα αποδίδει ο εργοδότης στα ταμεία

Στον εαυτό σου πες το, εσύ χρησιμοποίησες τη λέξη "κρυφό", όχι εγώ.

Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...