Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το κρεβάτι τα έφτυσε και είμαι για καινούριο. Γενικά με αυτό έκανα και κάνω πολύ κακό ύπνο ήταν μια πολύ μάπα αγορά.. είναι σιδερένιο χωρίς τάβλες και έχει σπάσει το μεσαίο πόδι και τα σίδερα λυγίζουν και κάνει κοιλιά που προκαλεί πόνους στη μέση..

Κοιτάω κάτι κρεβάτια που έχουν τάβλες σαν τόξα με κλήση προς τα πάνω και σκευτομουν να πάρω κάτι τέτοιο είναι καλύτερα αυτά?

Στρώμα υποτίθεται πως έχω καλό με ανεξάρτητα ελατήρια αρκετά μεγάλο δεν ξέρω ακριβώς μέγεθος λογικά υπερδιπλο 

Να προτιμήσω αυτα με τα τόξα η απλές τάβλες?

Δημοσ.

Απλά κοίτα να είναι σταθερό και να μην κινείται δεξιά αριστερά.

Μην πάρει κάτι φτηνιάρικα με μοριοσανίδα που μόνο μόστρα έχουν.Σε  1-2 χρόνια πάνε σαν κούνια.Πάρε ξύλινο και ας είναι και με σουηδικό ξύλο που είναι σταθερά.Όσο για τις σανίδες δεν νομίζω πως παίζουν και μεγάλο ρόλο.Εκεί βασικό ρόλο παίζει το στρώμα να είναι καλό.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Το κρεβάτι τα έφτυσε και είμαι για καινούριο. Γενικά με αυτό έκανα και κάνω πολύ κακό ύπνο ήταν μια πολύ μάπα αγορά.. είναι σιδερένιο χωρίς τάβλες και έχει σπάσει το μεσαίο πόδι και τα σίδερα λυγίζουν και κάνει κοιλιά που προκαλεί πόνους στη μέση..

Κοιτάω κάτι κρεβάτια που έχουν τάβλες σαν τόξα με κλήση προς τα πάνω και σκευτομουν να πάρω κάτι τέτοιο είναι καλύτερα αυτά?

Στρώμα υποτίθεται πως έχω καλό με ανεξάρτητα ελατήρια αρκετά μεγάλο δεν ξέρω ακριβώς μέγεθος λογικά υπερδιπλο 

Να προτιμήσω αυτα με τα τόξα η απλές τάβλες?

Aνατομικα τελαρα τα λενε :) και ναι ειναι καλυτερα απο της παλιες κλασικές ταβλες αλλα ποιο ευαίσθητα απο αυτες , σε συνδυασμό με ενα καλο στρώμα θα ξυπνας αλλος άνθρωπος :)   Τωρα ολο το αλλο ας ειναι οτι σου αρεσει ;)  + ενα καλο μαξιλάρι :D

Δημοσ.

Όχι, παίζει ρόλο και το τελάρο, να είναι ανατομικό.

Επειδή είχες το στρώμα να κάνει κοιλιά, εγώ προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι το στρώμα σου είναι σε καλή κατάσταση, και ότι αν πάρεις καλό κρεβάτι όλα θα είναι εντάξει.

Αλλά ποιος θα σου πει ότι το στρώμα είναι εντάξει;

Δημοσ.

Κοιλια κάνει απο το βάρος το κρεβάτι τα σιδερα απο κάτω...το στρώμα το έχω 3-4 χρόνια  δεν νομίζω οτι εχει κάποιο θέμα..

Μπορώ να το ρίξω και στο πάτωμα που ειναι επιπεδο να ριξω εναν υπνο εκει να δω αν υπάρχει διαφορά.

Μαξιλάρι καινουριο εχω αρκετα καλό και αυτο.. να πάω να ριξω καμια ματια σε πρακτικερ λερου ικεα  κτλ? ποσα να υπολογιζω ξερει κανενας?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Κοιλια κάνει απο το βάρος το κρεβάτι τα σιδερα απο κάτω...το στρώμα το έχω 3-4 χρόνια  δεν νομίζω οτι εχει κάποιο θέμα..

Μπορώ να το ρίξω και στο πάτωμα που ειναι επιπεδο να ριξω εναν υπνο εκει να δω αν υπάρχει διαφορά.

Μαξιλάρι καινουριο εχω αρκετα καλό και αυτο.. να πάω να ριξω καμια ματια σε πρακτικερ λερου ικεα  κτλ? ποσα να υπολογιζω ξερει κανενας?

Άμα είναι να κοιτάξεις σε ετοιματζιδικο, χίλιες φορες στην κοκοματ. Αν δεν κανω λαθος σουηδικο λουστραρισμενο μονό ξεκινά από 650 . Χωρίς το τελάρο εννοείται που κάνει γύρω στα 70. 

Αλλού μπορείς να βρεις και λακαριστο ή λουστραρισμενο ( σουηδικο ή ασπροξυλο) γύρω στα 400. Αν θες κάτι πιο καλό πχ σε οξυα,  δρυς , μαονι κτλπ εκεί θα φτάσεις το χιλιάρικο. 

Επίσης μην ακούς τι λένε. Ακόμα και μελαμινη να βάλεις 25αρα με τα σωστά φεραμια δεν κουναει κιχ το κρεβάτι που δεν στο προτείνω μιας και κυμαίνεται  κανενα κατοσταρικο πιο φθηνα του λακαριστου  

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Αν έχεις στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια  θέλεις  και το αντίστοιχο τελάρο.  (Μικρές αποστάσεις ανάμεσα στις ταβλες)

Παιζει να εχεις μεγάλο δίκιο σε αυτο..Τωρα τα σιδερα εκτός οτι λυγίζουν εχουν και μεγαλες αποστάσεις μεταξύ τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...