Προς το περιεχόμενο

FRITZ!Box 6890 LTE και FRITZ!Box 6820 LTE Review


poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά τα review των FRITZ!Box 7590, FRITZ!WLAN Repeater 1750E, FRITZ!Powerline 1240E και 1260Ε , ήρθε η στιγμή για κάτι διαφορετικό.

Για αρκετούς είναι κάτι άγνωστο. Για άλλους είναι μια υποχρεωτική λύση όσο περιμένουν το DSL να ενεργοποιηθεί ή πολλές φορές και μια μόνιμη λύση, ενώ υπάρχουν και αυτοί που απλά έχουν ακούσει κάτι, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθούν περαιτέρω.

Η χαρά μου ήταν μεγάλη γράφοντας αυτό το Review, διότι ελάχιστες φορές έχουν "πέσει" στα χέρια μου τέτοια προϊόντα. Ήταν από τις φορές που περίμενα πως και πως να τα παραλάβω και να "παίξω" μαζί τους. Τα FRITZ που έπεσαν στα χέρια μου είναι το FRITZ!Box 6890 LTE, το οποίο είναι ένα μικρό "τέρας" δυνατοτήτων και το FRITZ!Box 6820 LTE. Όπως αναφέρει και το όνομα τους πρόκειται για δύο LTE(3G/4G) Router (και όχι μόνο).

Τι είναι το 4G LTE

Στις τηλεπικοινωνίες το LTE είναι ένα πρωτόκολλο για μεγάλες ταχύτητες ασύρματης επικοινωνίας για τις συσκευές μας πχ Smartphones, όπως και για Tablets, Laptops με υποστήριξη 4G. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες LTE με διαφορετική ταχύτητα στο Download/Upload. Για παράδειγμα το LTE Cat 4 είναι 150Mbit Download και 50Mbit Upload, ενώ το LTE Cat 6 είναι 300Mbit Download και 50Mbit Upload. Το ποια είναι η μέγιστη ονομαστική ταχύτητα εξαρτάτε από το Ηardware της συσκευής μας όπως και από το Hardware του Base Station του παρόχου που μας προσφέρει την υπηρεσία. Η πραγματική ταχύτητα εξαρτάτε και αυτή με την σειρά της από διάφορους παράγοντες, όπως η απόσταση από το Base Station, από τα εμπόδια ανάμεσα στην συσκευή και στο Base Station, από το φόρτο του Base Station και άλλα πολλά. 

Το FRITZ!Box 6820 LTE είναι ένα 3G/4G Modem Router που του τοποθετούμε μία Mini Sim Card για να συνδεθεί με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και μετά να μας διαμοιράζει το Internet με Ethernet και με WiFi. Το FRITZ!Box 6890 LTE εκτός από 3G/4G Modem Router είναι και ADSL/VDSL Modem Router ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχει και μια Backup σύνδεση με το Internet.

Διαβάστε ολόκληρο το review


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello, I also have this modem, I've tried to ask you if it is possible to "disconnect" the data connection from the Fritz web interface, I do not see any switching to shut down the Internet connection, the only solution and disconnect the modem or to remove the sim hot? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clean Master Facebook Lite Mathway
 

Επεξ/σία από zoziano
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...