Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα γνωμη για το μαγαζι του τιτλου καθως και το αν αξιζει ή να ψαχτω για κατι καλυτερο.. ειμαι 3ο ετος στην σχολη μου και ισως ενα 4ωρο να με βοηθουσε γενικα για καποιες αγορες αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι καλυτερα να εψαχνα καποια καλυτερη εναλλακτικη γιατι μου εχουν πει οτι χρειαζονται για δεκεμβρη και αρχες γεναρη ατομα .. το οποιο σημαινει πολυ δουλεια και χαμηλο μισθο απ'οσο εχω διαβασει.. μηπως να περιμενω για κατι καλυτερο; 

Αν εχει καποιος καποια εμπειρια θα με βοηθουσεεεε,ευχαριστω ! :)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κάτσε να κοπεί η επιδότηση από τον μπαμπά και σου λέω εγώ αν θα περιμένεις για κάτι καλύτερο ή θα τρέξεις.

• Like 1
  • Confused 5
  • Sad 2
Δημοσ.

Πρέπει μήπως να ζητήσω και συγγνώμη που μου δίνουν χρήματα δηλαδή; Το θέμα μου είναι ότι μόνος μπήκα στην διαδικασία να ψάξω για κάτι για να πάρω μια εμπειρία και ζήτησα για το συγκεκριμένο μαγαζί μια γνώμη μιας και δεν έχω ανάλογη εμπειρία και είμαι ψαρωμενος σε αυτό. 

Επίσης ρωτάω επειδή έχω ακούσει πολλά αρνητικά για το συγκεκριμένο.. προφανώς όταν λέω κάτι διαφορετικό είναι κάτι καλύτερο και πιο σταθερό ίσως αν και δύσκολο κοντά στον κλάδο μου. Αυτό ρώτησα, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ακούς τον κάθε πικραμένο φιλαράκι,καλά κανεις και ψάχνεσαι.Εχει ανοίξει θέμα στο φόρουμ στο παρελθόν που μιλούσαν αναλυτικά για το παμπλικ,θα σου προτεινα να το δεις πριν αποφασίσεις.

edit:εδώ έχει αρκετές πληροφορίες:

Επεξ/σία από Palikarosss
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SpirosRonto είπε

Πρέπει μήπως να ζητήσω και συγγνώμη που μου δίνουν χρήματα δηλαδή; Το θέμα μου είναι ότι μόνος μπήκα στην διαδικασία να ψάξω για κάτι για να πάρω μια εμπειρία και ζήτησα για το συγκεκριμένο μαγαζί μια γνώμη μιας και δεν έχω ανάλογη εμπειρία και είμαι ψαρωμενος σε αυτό. 

Επίσης ρωτάω επειδή έχω ακούσει πολλά αρνητικά για το συγκεκριμένο.. προφανώς όταν λέω κάτι διαφορετικό είναι κάτι καλύτερο και πιο σταθερό ίσως αν και δύσκολο κοντά στον κλάδο μου. Αυτό ρώτησα, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο

1 ώρα πριν, kleo1 είπε

κάτσε να κοπεί η επιδότηση από τον μπαμπά και σου λέω εγώ αν θα περιμένεις για κάτι καλύτερο ή θα τρέξεις.

Καλα κανει που ψαχνει δουλεια. Δεν τα περιμενει ολα απο τους γονεις του. Δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι το προβλημα σου. Και το οτι ψαχνει για κατι καλο δεν ειναι παραξενο. Δεν θα παει οπου βρει.

Δημοσ.

Με την ανεργία που υπάρχει στην ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν για μήνες δουλειά και δε βρίσκουν τίποτα έχοντας ρίξει πολύ τις απαιτήσεις τους.

Από την άλλη βλέπω να ξεπηδάνε ποστς ανα διαστήματα από άτομα που μπορεί να τους δόθηκε μια ευκαιρία για δουλειά κάπου ή μπορεί να έχουν κάποιες πιθανότητες να δουλέψουν κάπου και αντί να πάνε να δοκιμάσουν κάθονται και ανοίγουν ποστς ρωτώντας αν αξιζει να πάνε ή να την αράξουν μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές βλέπετε.

Όποιος έχει ανάγκη πάει και δουλεύει και δε κάθεται να μαδάει μαργαρίτες, να δουλέψω, να μη δουλέψω... δε μαμιέται δε θα δουλέψω, δε θα πάω όπου να ναι.

Sorry αν προσβλήθηκαν κάποιοι, δεν είπα κάτι παράλογο. Απλά μετά μη παραπονιόμαστε.

Κατα τα άλλα ψάξτε εσείς στην ελλάδα την εύκολη δουλειά με τα πολλά χρήματα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kleo1 είπε

Με την ανεργία που υπάρχει στην ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν για μήνες δουλειά και δε βρίσκουν τίποτα έχοντας ρίξει πολύ τις απαιτήσεις τους.

Από την άλλη βλέπω να ξεπηδάνε ποστς ανα διαστήματα από άτομα που μπορεί να τους δόθηκε μια ευκαιρία για δουλειά κάπου ή μπορεί να έχουν κάποιες πιθανότητες να δουλέψουν κάπου και αντί να πάνε να δοκιμάσουν κάθονται και ανοίγουν ποστς ρωτώντας αν αξιζει να πάνε ή να την αράξουν μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές βλέπετε.

Όποιος έχει ανάγκη πάει και δουλεύει και δε κάθεται να μαδάει μαργαρίτες, να δουλέψω, να μη δουλέψω... δε μαμιέται δε θα δουλέψω, δε θα πάω όπου να ναι.

Sorry αν προσβλήθηκαν κάποιοι, δεν είπα κάτι παράλογο. Απλά μετά μη παραπονιόμαστε.

Κατα τα άλλα ψάξτε εσείς στην ελλάδα την εύκολη δουλειά με τα πολλά χρήματα.

Δεν διαφωνώ σε αυτό το θεμα της ανεργίας. Απλά ώντας ένα άτομο χωρίς εμπειρία έχω κάποιο άγχος και θέλω να ψάξω για κάτι που να είναι όσο γίνεται καλό και να μου προσφέρει το κάτι έξτρα. Συμφωνώ με τα παιδιά του να παω και να δω και αυτό θα κανω για να πάρω έστω κάτι αρχικό και να μου φύγει το άγχος. Αυτό που βρήκα λάθος από το αρχικό ποστ σου ήταν ο τρόπος που μίλησες που μου φάνηκε λίγο προσβλητικός εφόσον δεν έχω δώσει κάποιο τέτοιο δικαίωμα ή τουλάχιστον νόμιζα έτσι. Απλά μια ερώτηση έκανα . Αυτά. Σας ευχαριστω :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kleo1 είπε

Ρε φίλε, μάθε πως δεν είναι τι λες αλλά πως το λες.  Δηλαδή έλεος. 

Ts : Αν δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο, πάνε και παράλληλα ψάχνε, οτιδήποτε νομίζεις πως θα σε βοηθήσεις να το κάνεις. Εγώ πήγαινα από Σίνδο Βέροια κάποια ΣΚ για να δουλέψω σερβιτόρος και να βγάλω έξτρα χρήματα. Και προφανώς μην ακούς λανθασμένες διατυπώσεις όπως του φίλου που έκανα παράθεση.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kleo1 είπε

Φοβερή διατύπωση.Φαίνεται πως γνωρίζεις τον TS.Τεμπέλης που τον ταίζει ο μπαμπάς που παίρνει επιδότηση,μάλλον τον γνωρίζεις και αυτόν.

Ευτυχώς του έδωσες την λύση παρόλο που του την είπες.

Να μην ρωτήσει,να πάει σαν πρόβατο στην σφαγή.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είχα περάσει πριν από πολλά χρόνια από ένα κατάστημα. 4ώρο και εγώ με βασικό εννοείται συν bonus ανάλογα με τους στόχους που πιάνεις σε πωλήσεις. Βέβαια το 4ώρο ήταν τυπικό, αφού τις περισσότερες μέρες δούλευα τουλάχιστον 6ώρο, ενώ υπήρξαν φορές που είχα φτάσει και 12ώρο, εννοείται χωρίς να πληρωθώ κάτι περισσότερο. Αυτό σε συνδυασμό ότι ήθελα κάτι περισσότερο από 1 ώρα για να πάω και το ότι στην ουσία δεν μου έμενε και τίποτα από τη δουλειά αφού τα χάλαγα σε μετακινήσεις ή φαγητό δεν με κράτησαν περισσότερο από 2-3 μήνες εκεί.

Επίσης μην περιμένεις να πας εκεί και να πουλάς κινητά ή laptops και να είσαι οκ. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμα συνεργασία με τη Wind, αλλά όταν ήμουν εγώ έπεφτε απίστευτο πρήξιμο για να κάνεις τηλεφωνικά συμβόλαια και κατά δεύτερο λόγο να πουλήσεις τις επιπλέον εγγυήσεις για τα προϊοντα. Από εκεί βγάζουν κέρδος στην ουσία και αυτά τους ενδιαφέρουν.

Τέλος κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν ότι μία φορά την εβδομάδα ερχόταν ένα mail στο κατάστημα (το οποίο μπορούσαμε βέβαια να δούμε όλοι μας) από τα κεντρικά και το οποίο στην ουσία έλεγε πως έχει πάει το κατάστημα σε πωλήσεις συμβολαίων και εγγυήσεων κατανομάζοντας κανονικά υπαλλήλους. Δηλαδή έλεγε π.χ. στις εγγυήσεις στα laptops δεν έχει πάει καλά γιατί ο τάδε έκανε 20 πωλήσεις laptop, αλλά μόνο 2 έξτρα εγγυήσεις (ή και το αντίστροφο για αυτούς που τα πήγαν καλά).

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σε άλλο public βλέπω χρόνια τους ίδιους.

Γενικότερα στην αγορά παίζει ανακύκλωση.

Τουλάχιστον σε τέτοιου είδους πόστα.

Μιλάμε για από τις πιο low κατηγορίες. Πιο κάτω από αυτά είναι να δουλεύεις σε πρακτορεία, στη λαχαναγορά, χαμαλίκια σε επεξεργασίες μετάλλων. Μη σου πω ότι σε αυτές τις δουλειές δίνουν πιο ανθρώπινους μισθούς τουλάχιστον.

Δεν κάθεται ο άλλος για 250€ και 4ωρο. Ψάχνει όλη την ώρα για κάτι άλλο.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...