voltmod Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αν και υπάρχουν ορισμένα smartphones που έχουν hardware controls –κυρίως με τη μορφή συνοδευτικών αξεσουάρ- το gaming στα περισσότερα εξαρτάται από την αφή και την κίνηση. Αν και στην πλειονότητα των περιπτώσεων αυτό το είδους χειρισμού είναι ικανοποιητικό για casual gamers, η Microsoft πιστεύει ότι χειριστήρια τύπου Xbox ενδέχεται να ενδιαφέρουν εκείνους που ασχολούνται πιο σοβαρά με το gaming. Για την ώρα βρίσκεται σε ερευνητικό στάδιο ωστόσο το όραμα της ομάδας της Microsoft είναι να φέρει στην αγορά χειριστήρια για φορητές συσκευές όπως για smartphones και tablets που προσφέρουν «Switch-like» ευελιξία. Τα χειριστήρια –που διαθέτουν πλήκτρα που μοιάζουν με εκείνα του χειριστηρίου για τις κονσόλες Xbox, και έχουν D-pad και αναλογικούς μοχλούς- τοποθετούνται στις δύο πλευρές κάθε συσκευής ενώ μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους –χρησιμοποιώντας τη βάση φόρτισης- για μία περισσότερο παραδοσιακή προσέγγιση και εμπειρία στον χειρισμό. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ανεξάρτητα, αντικαθιστώντας τους VR motion controllers. Σε άλλα νέα, η Microsoft με το τελευταίο update Xbox One Preview Beta Ring (1811) προσφέρει υποστήριξη σε keyboard και mouse. Για την ώρα, η υποστήριξη περιορίζεται στο Warframe, και είναι θέμα developer αν επιθυμεί ή όχι να υποστηρίζεται από το παιχνίδι του. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
johniem Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει το xbox one local network streaming; Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο. Πάντως τα χειριστήρια είναι καλή φάση. Αν μπορούμε να κάνουμε και steaming τα games σε όλο το σπίτι θα είναι ένα ακόμα καλό χαρακτηριστικό για την microκονσόλα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από johniem
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αμα βαλουν και χειριστηρια θα κουτουλανε στον δρομο σαν τα κοτοπουλα. 1
Istros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Να το βλέπουν κάποιο που λένε ότι τα gaming smartphones δεν έχουν μελλον 1
Dimitrisp88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μόνο για κανένα ταξίδι θα αξίζει, από εκεί και πέρα 10 στους 9 έχουν κονσόλες σπιτι τους .. 1
panosveto12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Πάμε ρε Microsoft δείξε στην. Sony ποιος κάνει κουμάντο στο gaming .
Retromaniac Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, johniem είπε Έχει το xbox one local network streaming; Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο. Πάντως τα χειριστήρια είναι καλή φάση. Αν μπορούμε να κάνουμε και steaming τα games σε όλο το σπίτι θα είναι ένα ακόμα καλό χαρακτηριστικό για την microκονσόλα. Φυσικά και έχει και μάλιστα πολύ καλό. Μέχρι και μέσω ίντερνετ έχω κάνει με VPN...
panosveto12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Istros είπε Να το βλέπουν κάποιο που λένε ότι τα gaming smartphones δεν έχουν μελλον Δεν παίζει σημασία το hardware θα είναι σαν να παίζεις YouTube στο κινητό σου η στο ταμπλετ . Streaming θα κάνει αυτό που θέλει είναι 5G Internet 1
Istros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Δεν παίζει σημασία το hardware θα είναι σαν να παίζεις YouTube στο κινητό σου η στο ταμπλετ . Streaming θα κάνει αυτό που θέλει είναι 5G Internet Το θέμα είναι ότι το gaming στις φορητές συσκευές έχει μελλον και πολλές εταιρίες επενδύουν σε αυτό. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Istros
dimosss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Istros είπε Το θέμα είναι ότι το gaming στις φορητές συσκευές έχει μελλον και πολλές εταιρίες επενδύουν σε αυτό. To gaming στις φορητές συσκευές θα γίνει mainstream oταν οι φορητές συσκευές θα γινουν αρκετα δυνατές ώστε μια συσκεύη mid-range θα ειναι ικανή να παίζει ανετα απαιτητικα παιχνιδια του σημερα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από dimosss 1
Istros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Δεν παίζει σημασία το hardware θα είναι σαν να παίζεις YouTube στο κινητό σου η στο ταμπλετ . Streaming θα κάνει αυτό που θέλει είναι 5G Internet Εχω πάντως την εντύπωση πως θα λειτουργουν σαν απλά χειριστήρια σε smartphones.
spectaculator Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 58 λεπτά πριν, johniem είπε Έχει το xbox one local network streaming; Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο. Πάντως τα χειριστήρια είναι καλή φάση. Αν μπορούμε να κάνουμε και steaming τα games σε όλο το σπίτι θα είναι ένα ακόμα καλό χαρακτηριστικό για την microκονσόλα. Μακάρι γιατί ο μικρός πήρε αμπάριζα την τιβι και δεν μπορούμε ούτε ειδήσεις να δουμε. Πέρα από τη πλάκα, αυτά τα δυο μικρά είναι σούπερ φορητά. Μακάρι να υποστηρίζονται από τα android παιχνίδια γενικότερα.
Istros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dimosss είπε To gaming στις φορητές συσκευές θα γίνει mainstream oταν οι φορητές συσκευές θα γινουν αρκετα δυνατές ώστε μια συσκεύη των mid-range θα ειναι ικανή να παίζει ανετα απαιτητικα παιχνιδια του σημερα. Συμφωνώ μαζί σου.καθε μέρα βγαίνει πιο δυνατό hardware και πολλές εταιρίες επενδύουν σε αυτό το κομματι Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Istros
panosveto12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Dimitrisp88 είπε Μόνο για κανένα ταξίδι θα αξίζει, από εκεί και πέρα 10 στους 9 έχουν κονσόλες σπιτι τους .. Είναι και για να συνεχίζεις το παιχνίδι και στο κρεβάτι και φυσικά στην τουαλέτα . 1
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Retromaniac said: Φυσικά και έχει και μάλιστα πολύ καλό. Μέχρι και μέσω ίντερνετ έχω κάνει με VPN... Για δώσε λινκ με οδηγίες. Το έχεις κάνει απευθείας από την κονσόλα ή πρέπει να παρεμβληθεί υπολογιστής με Windows 10; Πάντως εγώ που δοκίμασα να streamάρω στο κινητό μου (παρεμβάλοντας πισί στο ενδιάμεσο εννοείται) μέσω ac wifi, δεν μπορώ να πω ότι είναι lag-free εμπειρία. Και μάλιστα δοκίμασα X360 games που είναι και 720p, άρα προκαλούν λιγότερο στρεσάρισμα στη γραμμή. Επίσης, έχω ξεκινήσει εδώ ένα νήμα για local streaming από κονσόλες σε Android, αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορούμε να το «απλώσουμε» γενικότερα και απομακρυσμένο streaming και σε οποιοδήποτε OS, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον (αν υπάρχει), αλλά δεν θα μπορώ να γράφω κατεβατά μόνος μου, θα χρειάζομαι βοήθεια. Ακόμα ψάχνω πως μπορεί να γίνει το κόλπο με το remote play π.χ. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Malthador
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα