Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Η Herballife ανηκει μεσα σε αυτες τις εταιριες?

Από τους μεγαλύτερους διδάξαντες....

• Like 2
Δημοσ.
15 minutes ago, opcorsa said:

ποιοι πηγατε τυποι? :P

Θα ήταν φρόνιμο να πάρουν τους καταλόγους και όσοι πήγαν να τους αφαιρέσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα;

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Θα ήταν φρόνιμο να πάρουν τους καταλόγους και όσοι πήγαν να τους αφαιρέσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα;

τυπε δηλαδη δεν πηγες στο συνεδριο?

🤠

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, fredd0 είπε

ο εξυπνοτερος λαος του κοσμου σου λεει

omg3lol.jpg.cccc0112acb09b5347527defe4b594ca.jpg

οταν εμεις εγγραφομασταν στην worldventures ο υπολοιπος κοσμος ετρωγε βελανιδια και ζωγραφιζε σε σπηλαια

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, opcorsa είπε

οταν εμεις εγγραφομασταν στην worldventures ο υπολοιπος κοσμος ετρωγε βελανιδια και ζωγραφιζε σε σπηλαια

Μα ειναι φανερο οτι ειναι 100 χρονια πισω...Περηφανος ΚΑΙ με αυτη την πρωτιά...Δε μου κανει εντυπωση....Εμεις που δεν εχουμε μπει να πλουτισουμε με αυτο ειμαστε ανικανοι τεμπελοσκυλα και χαμηλης νοημοσυνης...Παω στη σπηλια μου να σκεφτω...Ειναι λογος να κανουμε μια συζητηση με τον εαυτο μας....Γελανε και τα πατζουρια μου τωρα...Ενα κενο μεσα μου!!!

Δημοσ.

Είναι απίστευτη αυτή η πλύση εγκεφάλου που κάνουν στους υπαλλήλους a.k.a.στα προϊόντα τους. Ένας νυν γνωστός, τέως φίλος είχε χαραμισει χρόνια εκεί μέσα και απλά είναι πλέον μπατιρης και μιζερος. Τώρα αν τον ρωτήσεις:

- Γιατί δεν έκατσε η φάση με την εταιρεία ρε? 

-Γιατί δεν προσπάθησα αρκετά... 

Κωμικοτραγικός ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Χαχαχα δυστυχώς δεν έχω διότι έπρεπε να κάνω κάποιες διορθώσεις (κόψιμο σελίδων - περίληψη) για να το δημοσιεύσουν οπότε δεν με ενδιέφερε να χάσω τόσο χρόνο. Λογιστική απάτη ήταν το θέμα και περιλάμβανε ένα κομμάτι του 4ου κεφαλαίου τις Ponzi Schemes. Υπάρχουν και άλλα....τα καλύτερα είναι με ελεγκτικές στο κόλπο όπως της Λεμαν Μπράδερς. Δες το Enron: The Smartest Guys in the Room (2005) αν σου αρέσουν αυτά τα θέματα.

Τώρα που ανέφερες τα ponzi schemes θυμήθηκα τους πρώτους συνδικαλιστές της δεκαετίας του 80 που έδωσαν 1000 ευρώ (σύνολο ασφαλιστικές εισφορές σε όλη τη ζώη τους - προσοχή δεν είναι λάθος) και πήρανε εφάπαξ 150000 ευρώ και πάνω.

Η κορυφή της πυραμίδας της amway τους περνάει λέτε σε απόδοση;

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τώρα που ανέφερες τα ponzi schemes θυμήθηκα τους πρώτους συνδικαλιστές της δεκαετίας του 80 που έδωσαν 1000 ευρώ (σύνολο ασφαλιστικές εισφορές σε όλη τη ζώη τους - προσοχή δεν είναι λάθος) και πήρανε εφάπαξ 150000 ευρώ και πάνω.

Η κορυφή της πυραμίδας της amway του περνάει λέτε σε απόδοση;

Ονόματα θέλουμε. Μίλα ξεκάθαρα Γιάγκο.

Εσύ ιδιώτης να είναι και ας είναι και πονζι σκιμ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

εφάπαξ 150000 ευρώ και πάνω.

Όλοι όσοι βγήκαν σε σύνταξη από το κλείσιμο της Ολυμπιακής , που έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή Β' (και υπουργείας Χατζηδάκη) , τέτοια εφάπαξ πήραν . Και ήταν ηλικίας<50 , αφού τους χάρισε και πλασματικά χρόνια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Όλοι όσοι βγήκαν σε σύνταξη από το κλείσιμο της Ολυμπιακής , που έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή Β' (και υπουργείας Χατζηδάκη) , τέτοια εφάπαξ πήραν . Και ήταν ηλικίας<50 , αφού τους χάρισε και πλασματικά χρόνια. 

Ε ναι.

Κρατιστής από κρατιστή διαφέρουν το πολύ 5% στην εφαρμοζόμενη κρατικίστικη πολιτική.

1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Μια και πιάσαμε τις ταινίες με ponzzi schemes,  τσεκάρετε και Billionaires Boys Club και Wizard of Lies

Και 'the big short' για το πως ξεκίνησε η παγκόσμια κρίση με την Lehman Brothers.

• Thanks 4
Δημοσ.

Ποια πυραμίδα ηταν που είχε το moto you should be here.

Θυμάμαι είχε γςμισει το facebook με τέτοιες φωτογραφίες από γνωστούς μου σε συνέδρια και κάτι ταξίδια και καλά. Και ελεγα δεν είναι δυνατόν να τα πιστευουν αυτά! 

Και οι γονείς ενός φίλου μου είχαν μπλεξει με amway γύρω στο 04-05 και θυμάμαι τον παπά που είχε φάει ο μπαμπάς του παιδιού και πάλευε να πουλησει κάτι μηχανήματα για το νερό στην βρύση και κάτι σπρέι για το στόμα.... Γελάω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...