Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, έχουν όρεξη αυτοί εκεί στα εκδοτήρια που ανανεώνουν τις κάρτες?

Βγάζω φοιτητική εδώ και 4-5 μήνες κανονικά και πάω σήμερα γιατί λήγει αύριο και μου λέει θέλουμε και ΑΜΚΑ γιατί είχαμε ρυθμίσει όλους τους φοιτητές μέχρι το Σεπτέμβριο του 18 ( Δε κατάλαβα τι εννοεί τελοσπαντων) .

Της λέω το πάσο μου λήγει το 19, έχετε όλα τα στοιχεία μου, δεν έχω το ΑΜΚΑ τώρα. Εντέλει γυρνάω σπίτι γιατί ήμουν και μετά τη δουλειά, κοιμήθηκα πήγα πριν καμιά ώρα πάλι και ήταν κλειστά.

Γιατί ζητούν ΑΜΚΑ? Επίσης δεν είχα καμία ενημέρωση. 

Γενικά όσοι φοιτητές πάτε για ανανέωση θα σας πουν το ίδιο. 

Δε κατάφερα τελικά να ανανεώσω σήμερα.. Ας βγάλουν ένα γαμωapp να φορτώνουμε από εκεί να τελειώνουμε γαμω την Ελλάδα

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1
Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω τη βδομαδα που περασε. 

Πηγα στο μηχανημα για ανανεωση και μου λεει 30Ευρω. Φρικαρω, παω στο ταμειο, ευτυχως δεν ειχε ουρα και μου λεει πρεπει να εχω το ΑΜΚΑ και κατι ακαταλαβιστικα για το Σεπτεμβρη.

Νταξει πηγα την αλλη μερα με το ΑΜΚΑ [και στο κινητο να το χεις γραμμενο εισαι οκ] και με "ξαναπερασαν".

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redykt είπε

Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω τη βδομαδα που περασε. 

Πηγα στο μηχανημα για ανανεωση και μου λεει 30Ευρω. Φρικαρω, παω στο ταμειο, ευτυχως δεν ειχε ουρα και μου λεει πρεπει να εχω το ΑΜΚΑ και κατι ακαταλαβιστικα για το Σεπτεμβρη.

Νταξει πηγα την αλλη μερα με το ΑΜΚΑ [και στο κινητο να το χεις γραμμενο εισαι οκ] και με "ξαναπερασαν".

Αααααχ Ελλαδίτσα... 

Θενξ και για την ενημέρωση ότι και απλά σε κινητό το δέχονται. 

Θα πάω αύριο να το φτιάξω. 

Δε με τσαντιζει ότι ζητάνε ΑΜΚΑ, οκ. Αλλά ρε μαλακες, ξέρετε και τι ωραία κατουράω, έχετε όλα μου τα στοιχεία, ενημερώστε γαμω τη ζωή μου.

• Like 1
Δημοσ.

ναι εχεις ενα δικιο.

παροτι εχω κανει like σε κατι σαπιοσελιδες στο fb που λενε για φοιτητικα θεματα , ΜΜΜ κλπ, δε γνωριζα τιποτα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, redykt είπε

ναι εχεις ενα δικιο.

παροτι εχω κανει like σε κατι σαπιοσελιδες στο fb που λενε για φοιτητικα θεματα , ΜΜΜ κλπ, δε γνωριζα τιποτα.

Λογικά τώρα που θα πάνε όλοι, θα το μάθουν 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...