firepc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 δια χειρος Ridley Scott H πλοκή του Gladiator 2 θα ακολουθεί τον γιο της Lucilla, Lucius, ο οποίος ήταν ανηψιός του Commodus (Joaquin Phoenix) και δεν αποτελεί έκπληξη πως λόγω του πως κλείνει η ταινία, ο Rusell Crowe δεν θα επιστρέψει. Αρε χρονε αλητη 2000 - 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Επιτέλους . Μικρό καλάθι βέβαια γιατί οι συγκρίσεις με το 1ο θα είναι αναπόφευκτες αλλά καιρός ήταν να βγει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, totalius είπε Επιτέλους . Μικρό καλάθι βέβαια γιατί οι συγκρίσεις με το 1ο θα είναι αναπόφευκτες αλλά καιρός ήταν να βγει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα . Απ τη μια ειναι καλο και ελπιδοφορο αυτο που λες, αλλα απ την αλλη φοβαμαι οτι πανε να χαλασουν μια απ τις αγαπημενες μου ταινιες of all time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι καλύτερη σπο τη πρώτη δε θα είναι . Τουλάχιστον να είναι μια αξιοπρεπής συνέχεια κ δε θα χαλάσω καθόλου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα είναι ο Rusell Crowe στη δεύτερη φωτογραφία; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Eoin είπε Σίγουρα είναι ο Rusell Crowe στη δεύτερη φώτο; yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλά ποτέ δεν ήταν fan της γυμναστικής ο Crowe αλλά τώρα έχει ξεφύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καιρος να δουμε το πρωτο τη remastered εκδοση. Ναι δεν το εχω δει ποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Απλά θα είναι μία ακόμη αρπαχτή (όσα κόψουμε) πατώντας στο τίτλο της παλιάς πετυχημένης συνταγής δηλαδή μία μπαρούφα. Το πιο πιθανό θα βάλουν περισσότερη αρένα περισσότερο και πιο κόκκινο αίμα ,περισσότερα κομμένα κεφάλια, και μάλλον περισσότερους βιασμούς μονομάχων από μεγαλοκυρίες της τότε ρωμαικής αυτοκρατορίας (λες και των μονομάχων δεν τους άρεσε) γιατί πως να το κάνουμε αυτά πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Arkin είπε Καιρος να δουμε το πρωτο τη remastered εκδοση. Ναι δεν το εχω δει ποτε. Ερώτηση από περιέργεια κ αν θες μου λες ποσο ετών είσαι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δεν εχω μεγαλες προσδοκιες. Κατ'εμε ανουσιο sequel,αλλα τελος παντων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 4:05 ΜΜ, firepc είπε δια χειρος Ridley Scott H πλοκή του Gladiator 2 θα ακολουθεί τον γιο της Lucilla, Lucius, ο οποίος ήταν ανηψιός του Commodus (Joaquin Phoenix) και δεν αποτελεί έκπληξη πως λόγω του πως κλείνει η ταινία, ο Rusell Crowe δεν θα επιστρέψει. Αρε χρονε αλητη 2000 - 2018 Προφανως και δεν θα επιστρεψει ο Ρασελ , αφου οπως φαινεται ετοιμαζει νεα ταινια οπου υποδυεται τον Αγιο-Βασιλη 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Υπερβολες για 1-2 παραπανίσια κιλάκια. Ταινιαρα ο Gladiator και εχω καιρο να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Ξέρω οτι στους περισσότερους αρέσει το gladiator αλλά ποτέ δεν μου άρεσε εμένα προσωπικά (παρόλο που γενικά μου αρέσουν πολύ οι ταινίες επικού θέματος, ηρωισμού κ.λ.π. κ.λ.π.). Βέβαια ποτέ δεν μου άρεσε και ο Crowe. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Έλεος με τα remake και ειδικά ταινιών όπως αυτή. Ξεμένει από ιδέες το Hollywood. Άντε, να δούμε και 'Passion Of The Christ 2' , 'Titanic 2' και δεν ξέρω και γω τι. Λολ. Πολύ σπάνια ένα remake να σταθεί αντάξιο. Πόσο μάλλον όταν δεν βάζουν τους αρχικούς ηθοποιούς. Αν και εδώ που τα λέμε, ο Crowe περισσότερο με λιοντάρι μοιάζει τώρα παρά με gladiator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα