Ather Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερα να πάρω κωδικό με τη γνωστή προσφορά. Δοκίμασα ακόμη και 1 λεπτό μετά τα μεσάνυχτα αλλά τίποτα. Πάντα είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Αφού μπήκε ο Νοέμβριος είπα να στείλω μήνυμα να δω τι θα γίνει, περισσότερο από περιέργεια. Πάλι το ίδιο, ο αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων έχει εξαντληθεί! Κατάφερε να πάρει κανείς φέτος κωδικό; (Πέρυσι είχα βγάλει εύκολα). Έχει δοκιμάσει κανείς τις τελευταίες μέρες;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Έβγαλα κωδικό αρχές Σεπτεμβρίου για κάποιο λόγο δεν μου ήρθε το sms ποτέ αλλα μέσα στην εφαρμογή (my CU) μου τον εμφάνιζε κανονικά.
manolis115 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Πήρα δύο κωδικούς για την προσφορά φέτος τον πρώτο τον πήρα με την δεύτερη φορά που έστειλα μήνυμα και τον δεύτερο με την πρώτη. 1
Ather Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 χμμμ περίεργο. Η είμαι τόσο γκαντέμης ή κάτι παίζει με το νούμερο που έχω.
greekbusters Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Άσε το ίδιο έπαθα και εγώ . Έστελνα επί 2 βδομάδες όλες τις ώρες της μέρας, όπως και επίσης 12 και 1 όπως λες αλλά τπτ. Εγώ αρχες Σεπτέμβρη έψαχνα για εισιτήρια
Tredor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Πιο παλιά ήταν διαθέσιμα κάποια εισητηρια ανά μήνα , και ήταν πιο εύκολο να βρεις , πλέον έχουν γίνει ημερήσια για αυτό είναι και πιο δυσκολο. Δύο τρεις φορές που έχω βγάλει , ετοιμάζω το μνμ η από το aplication , στις 23:59 και όταν γυρίσει 00:00 το στέλνω , αν δοκιμάσεις 00:01 συνήθως έχουν εξαντληθεί .
Icecut Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιος που να έχει κωδικό και δε τον χρειάζεται μιας που πρόκειται να ταξιδέψω με την οικογένεια μου και επίσης δύο εβδομάδες δε μπορώ να βγάλω κωδικό; ευχαριστώ
Ather Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ok, ακόμη δεν μπορώ να βγάλω. Άρα είτε είναι γενικότερο και υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια, είτε κάποιοι τρολάρουν
Icecut Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον δε δίνουν θέσεις...προσπαθούμε τόσα άτομα για ένα κωδικό μέρες τώρα με κανένα αποτέλεσμα! Αν υπάρξει κάτι ας ενημερώσει κάποιος.. Ευχαριστώ
Miracle Worker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μηπως τα εισιτηρια τα βγαζουν καθε πρωι που πιανουν δουλεια και να δοκιμαζατε 9-11 το πρωι;
Icecut Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δοκιμάζω όλες τις ώρες της μέρας πολύ καιρό τώρα... Δώδεκα ανανεώνεται η προσφορά.
Icecut Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Σε επικοινωνία με τη blue star, με ενημέρωσαν ότι δεν ισχύει η προσφορά για βόρειο Αιγαίο.
Ather Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ξέρω γίνομαι βαρετός... Ο κωδικός προσφοράς δε βλέπω που μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα. Έχω χάσει την όρασή μου ή δεν υπάρχει πλέον πεδίο στη σελίδα για την κράτηση;
Ather Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μάλλον δεν υπάρχει πλέον. Στην cosmote σύμφωνα με αυτό (https://www.cosmote.gr/whatsupdealsforyou/jsp/deal_deal.jsp?catalogRefIds=sku550011&productId=prod650003&id=wud_cat170016) έχει προσφορά για Hellenic SeaWays (η οποία έχει ενωθεί με bluestar). Πράγματι πήρα κωδικά και χάρηκα, μόνο που δεν ήξερα που να τον βάλω 🤔. Παρατήρησα στη σελίδα της Cote ότι γράφει "Η προσφορά ισχύει από 11/04/2017 έως 29/09/2018 ", συνεπώς είτε θα δώσω κατατακτήριες για την έκπτωση είτε θα πάω άνοιξη στο νησάκι που μάλλον δεν το βλέπω και τόσο κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα