Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερα να πάρω κωδικό με τη γνωστή προσφορά. Δοκίμασα ακόμη και 1 λεπτό μετά τα μεσάνυχτα αλλά τίποτα. Πάντα είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Αφού μπήκε ο Νοέμβριος είπα να στείλω μήνυμα να δω τι θα γίνει, περισσότερο από περιέργεια. Πάλι το ίδιο, ο αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων έχει εξαντληθεί! Κατάφερε να πάρει κανείς φέτος κωδικό; (Πέρυσι είχα βγάλει εύκολα). Έχει δοκιμάσει κανείς τις τελευταίες μέρες;

Δημοσ.

Έβγαλα κωδικό αρχές Σεπτεμβρίου για κάποιο λόγο δεν μου ήρθε το sms ποτέ αλλα μέσα στην εφαρμογή (my CU) μου τον εμφάνιζε κανονικά.

Δημοσ.

Πήρα δύο κωδικούς για την προσφορά φέτος τον πρώτο τον πήρα με την δεύτερη φορά που έστειλα μήνυμα και τον δεύτερο με την πρώτη. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Άσε το ίδιο έπαθα και εγώ . Έστελνα επί 2 βδομάδες όλες τις ώρες της μέρας,  όπως και επίσης 12 και 1 όπως λες αλλά τπτ. Εγώ  αρχες Σεπτέμβρη έψαχνα για εισιτήρια 

Δημοσ.

Πιο παλιά ήταν διαθέσιμα κάποια εισητηρια ανά μήνα , και ήταν  πιο εύκολο να βρεις , πλέον έχουν γίνει ημερήσια  για αυτό είναι και  πιο δυσκολο.

Δύο τρεις φορές που έχω βγάλει , ετοιμάζω το μνμ η από το aplication , στις 23:59 και όταν γυρίσει 00:00 το στέλνω , αν δοκιμάσεις 00:01 συνήθως έχουν εξαντληθεί .

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει κωδικό και δε τον χρειάζεται μιας που πρόκειται να ταξιδέψω με την οικογένεια μου και επίσης δύο εβδομάδες δε μπορώ να βγάλω κωδικό; ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ok, ακόμη δεν μπορώ να βγάλω. Άρα είτε είναι γενικότερο και υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια, είτε κάποιοι τρολάρουν :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον δε δίνουν θέσεις...προσπαθούμε τόσα άτομα για ένα κωδικό μέρες τώρα με κανένα αποτέλεσμα! Αν υπάρξει κάτι ας ενημερώσει κάποιος.. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ξέρω γίνομαι βαρετός... Ο κωδικός προσφοράς δε βλέπω που μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα. Έχω χάσει την όρασή μου ή δεν υπάρχει πλέον πεδίο στη σελίδα για την κράτηση;

Δημοσ.

Μάλλον δεν υπάρχει πλέον. Στην cosmote σύμφωνα με αυτό (https://www.cosmote.gr/whatsupdealsforyou/jsp/deal_deal.jsp?catalogRefIds=sku550011&productId=prod650003&id=wud_cat170016) έχει προσφορά για Hellenic SeaWays (η οποία έχει ενωθεί με bluestar). Πράγματι πήρα κωδικά και χάρηκα, μόνο που δεν ήξερα που να τον βάλω 🤔. Παρατήρησα στη σελίδα της Cote ότι γράφει "Η προσφορά ισχύει από 11/04/2017 έως 29/09/2018 ", συνεπώς είτε θα δώσω κατατακτήριες για την έκπτωση είτε θα πάω άνοιξη στο νησάκι που μάλλον δεν το βλέπω και τόσο κακό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...