nas91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1.Facebook)Συμβαινει ενα κουλο με το fb μου.Πριν κανω login στην εικονα που βγαζει αριστερα,μου εμφανιζει 30-40 ειδοποιησεις,αλλα μολις συνδεομαι μπορει να εχω 1-2 ή και καμια. Μπαινω μονο απο οικιακο υπολογιστη,και για να ειμαι λιγο πιο σιγουρος οτι καποιος μπαινει στο προφιλ μου,αλλαξα το κωδικο προσβασης,αλλα παλι τα ιδια. Ποιος μπορει να ειναι ο λογος? 2.Netflix)Ο ξαδερφος μου εκανε εγγραφη netflix και διανυει το δωρεαν μηνα τωρα.Του ζητησα να μοιραστουμε τους κωδικους,αλλα επειδη ειναι λιγο πιο ασχετος απο εμενα μου ειπε οτι προς το παρων δε του εστειλαν κωδικους.Μηπως τους στελνουν μετα το περας του ενος μηνα? Ευχαριστω.
infin1tyGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 15 minutes ago, nas91 said: 2.Netflix)Ο ξαδερφος μου εκανε εγγραφη netflix και διανυει το δωρεαν μηνα τωρα.Του ζητησα να μοιραστουμε τους κωδικους,αλλα επειδη ειναι λιγο πιο ασχετος απο εμενα μου ειπε οτι προς το παρων δε του εστειλαν κωδικους.Μηπως τους στελνουν μετα το περας του ενος μηνα? Τον λογαριασμό τον φτιάχνεις πριν καν πάρεις τον δωρεάν μήνα. Το email που έδωσε και ο κωδικός που επέλεξε είναι τα στοιχεία. Δεν χρειάζεται και δεν σου στέλνουν κάτι άλλο.
nas91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Τον λογαριασμό τον φτιάχνεις πριν καν πάρεις τον δωρεάν μήνα. Το email που έδωσε και ο κωδικός που επέλεξε είναι τα στοιχεία. Δεν χρειάζεται και δεν σου στέλνουν κάτι άλλο. Ευχαριστω.Αρα τον ιδιο κωδικο χρησιμοποιουμε σε 4 συσκευες ετσι?
infin1tyGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ναι. Αλλά μπορείτε να έχετε διαφορετικά προφίλ με ξεχωριστό ιστορικό, προτάσεις κλπ. 1
nas91 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Σχετικα με το παραδοξο του facebook μπορει να βοηθησει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα