Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Facebook)Συμβαινει ενα κουλο με το fb μου.Πριν κανω login στην εικονα που βγαζει αριστερα,μου εμφανιζει 30-40 ειδοποιησεις,αλλα μολις συνδεομαι μπορει να εχω 1-2 ή και καμια.

Μπαινω μονο απο οικιακο υπολογιστη,και για να ειμαι λιγο πιο σιγουρος οτι καποιος μπαινει στο προφιλ μου,αλλαξα το κωδικο προσβασης,αλλα παλι τα ιδια.

Ποιος μπορει να ειναι ο λογος?

2.Netflix)Ο ξαδερφος μου εκανε εγγραφη netflix και διανυει το δωρεαν μηνα τωρα.Του ζητησα να μοιραστουμε τους κωδικους,αλλα επειδη ειναι λιγο πιο ασχετος απο εμενα μου ειπε οτι προς το παρων δε του εστειλαν κωδικους.Μηπως τους στελνουν μετα το περας του ενος μηνα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
15 minutes ago, nas91 said:

2.Netflix)Ο ξαδερφος μου εκανε εγγραφη netflix και διανυει το δωρεαν μηνα τωρα.Του ζητησα να μοιραστουμε τους κωδικους,αλλα επειδη ειναι λιγο πιο ασχετος απο εμενα μου ειπε οτι προς το παρων δε του εστειλαν κωδικους.Μηπως τους στελνουν μετα το περας του ενος μηνα?

Τον λογαριασμό τον φτιάχνεις πριν καν πάρεις τον δωρεάν μήνα. Το email που έδωσε και ο κωδικός που επέλεξε είναι τα στοιχεία. Δεν χρειάζεται και δεν σου στέλνουν κάτι άλλο.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Τον λογαριασμό τον φτιάχνεις πριν καν πάρεις τον δωρεάν μήνα. Το email που έδωσε και ο κωδικός που επέλεξε είναι τα στοιχεία. Δεν χρειάζεται και δεν σου στέλνουν κάτι άλλο.

Ευχαριστω.Αρα τον ιδιο κωδικο χρησιμοποιουμε σε 4 συσκευες ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...