Comic maniak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Θελω να παραγγειλω απο το GeekBuying αλλα δεν το εχω ξανακανει ποτε (εχω αγορασει μονο απο Amazon) και δεν ξερω τι Shipping method να διαλεξω για να μην περασει τελωνειο. Θα παραθεσω και φωτογραφια. Επισης, να παρω Shipping insurance? Ενταξει μονο 2$ ειναι και λεει οτι σε καλυπτει αν χαθει το δεμα. Ισχυει αυτο ετσι; Επισης, υπαρχει καποιο κουπονι που να ισχυει στα Flash sales? Μου δινει ηδη -6 ευρω επειδη χρησιμοποιω το app 😅.
moutsa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Τσέκαρε να δεις αν αυτό που θες να αγοράσεις υπάρχει από Ευρωπαϊκή αποθήκη για να είσαι απόλυτα σίγουρος ειδάλλως επέλεξε την δεύτερη επιλογη Eu priority line. 1
Comic maniak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, moutsa είπε Τσέκαρε να δεις αν αυτό που θες να αγοράσεις υπάρχει από Ευρωπαϊκή αποθήκη για να είσαι απόλυτα σίγουρος ειδάλλως επέλεξε την δεύτερη επιλογη Eu priority line. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δεν υπαρχει απο Ευρωπαϊκη αποθηκη. Αρα θα επιλεξω Eu Priority Line. Το DHL Economy τι ειναι; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Comic maniak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα